31. Aksi Mümkün mü?

1.8K 99 37
                                    

Sevil koltukta oturmuş kucağındaki kızına sıkı sıkı sarılıp;

-Deniz, Denizim güzel kızım diyordu. Deniz'de aynı şekilde, aynı sevgiyle karşılık verip annesinin yanaklarına öpücükler konduruyordu.

Orhan her ne kadar annen baban öldü dese de Deniz'i yetiştiren, bu yaşa getiren Hasret Hanım ona annesinin ve abisinin yaşadığını söylemiş ve bulduğu birkaç fotoğrafı Deniz'e vermişti. Orhan'dan gizli bir şekilde, bildiğini belli etmeden yaşamıştı bu zamana kadar. O çocuk aklıyla eğer ailesinin yaşadığını bildiğini söylerse o yanına gelip giden, kendini bir aile dostunuzdum diye tanıtan adamın onlara zarar vereceğinin farkındaydı.

Deniz annesinin boynuna sıkıca sarılıp;

-Biliyordum geleceğini Hasret teyze hep söyledi, annen gelir dedi diyor.

Sevil ona minnetle bakıp;

-Çok teşekkür ederim, ben keşke daha önce bilseydim yaşadığını diyor ağlayarak.

Hasret üzgün gözlerle bakıp;

-Benim haber verme şansım yoktu. Çünkü Orhan Bey olası bir duruma karşı hep tedbirli davranmıştı. Dışarıda adamlar oluyor hep bizimle geziyorlardı, telefon görüşmelerim bile gözetim altındaydı. Ona sadece ailesinin olduğunu, geleceğini söyleyebildim. Bende sizin yaşadığınızdan habersizdim. Deniz'i tanıdıktan çok sonra televizyondaki bir haberle annesi olabileceğiniz aklıma geldi. Zorda olsa biraz araştırma yapabildim ve yaşadığınızdan emin oldum diyor.

Sevil kadının eline uzanıp;

-Size nasıl teşekkür edebilirim bilmiyorum. Sen kızımın annesi, ailesi olduğunu unutturmadın, Melda beni kızıma kavuşturdu diyor ağlamaya devam ederken.

Sevil'in yanında oturan Melda gülümseyerek Deniz'in saçlarını okşayıp;

-Böyle bir güzellik var yanında bırak şimdi teşekkürü. Hem artık gitmemiz lazım Hasret Hanım sizde hazırlanın adamlar gelmeden evden çıkalım diyor.

Melda adamların birkaç saat oyalanmasını sağlayacak işler ayarlayıp onları evden uzaklaştırmayı başarmıştı. Tek kişi kalmıştı kapının önünde. Onu da daha onlar gelmeden Melda'nın gönderdiği adam halletmişti.

Hasret lazım olabilecek eşyaları yanına alıp hazırlandıktan sonra hep birlikte evden çıkıp dışarıda onları bekleyen arabaya binerek hızla yola çıktılar.

****

#Kerem#

Hiçbir aksilik olmadan teklifi yapabilmek için günlerdir uğraşıyordum. Doruk'un ve Ufuk'un yardımlarıyla herhangi bir eksiğin olmadığı kanaatine vardığımda teklif için ayarlanan uçağa biniyorum. Özellikle böyle bir arazi seçmiştim. Zeyneplerin bulunduğu yer tepede kalıyordu şimdi biz daha düz bir araziden havalanıp Zeynep'in tepesinde uçacaktık. Vecihi'yi de hayatımızdan çıkarmamız lazım sonuçta değil mi, yeter bu kadar Vecihi aşkı! Çocukken ayrı çektim Zeynep'le ayrı olduğumuz zamanlarda ayrı çektim!

2013

Zeynep'ten gizli bir şekilde salonunu gören karşı evin penceresinden onu izliyorum. Bu evi Doruk'a aldırmıştım. Amcam Zeynep'i bulup görüştüğümü öğrenirse iyi şeyler olmayacağını bildiğim için gizli bir şekilde halletmiştik. Şimdide salonda oturmuş Serra'yla Vecihi izleyen Zeynep'e bakıyorum. Bu kız beni deli edecek! Daha fazla uzaktan izlemeye dayanamayıp artık müdavimi olduğum balkondan tırmanarak mutfak kapısından eve giriyorum. Salon kapısından gizlice bana sırtları dönük olan Zeynep ve Serra'ya bakıyorum. Hem konuşup hem filmi izlemeye devam ediyorlar;

Beni UnutmaWhere stories live. Discover now