Part.1

1K 45 6
                                    

Сега съм на път към 7-то си ново училище. Питате се защо ли? Защото според шибания ми баща и според всички шибани даскали и директори съм "бедствие".Човек не може на спокойствие да си изпуши цигарата,а да не говорим за "веществото", което пуша само за да дразня не съм зависима от него.Защо подяволите за баща ми да обираш малки магазинчета за цигари и алкохол, е цитирам "лошо нещо"? не мисля за бъдещето,мисля само за момента. Както са казали не мисли за бъдещето, живей за мига....
Та нека да се представя Андреа Стилински на 18, от Сидни, Австралия, 1,77 висока.Имам светло лилава коса и зелени очи. Черното е моят живот...е и цигарите и алкохола също, но сега говоря за дрехи.
..Както вече разбрахте пътувам към шибаното ново даскало на което дори не знам името (не че ме интересува). Дано и тук да има яки парчета (а да зависима съм и от момчета) с които да мога да си поиграя. Мачкай,за да те уважават, в моя случай Играй,за да те уважават.От както ме зарязаха по най-тъпия начин,(да те покани да отидеш утях и да го завариш в леглото с друга)аз мачкам подред, без чивства без нищо само игра.
Вече пристигнахме и баща ми ме заведе до директорката и после до часовете,защото ми нямал доверие (ебаси бащата). С него не си говорим много той е богат бизнесмен който ходи от държава в държава и го няма с месеци. Аз съм свикнала, и се възползвам от "малкото" пари които ми изпраща...При директорката не се случи нищо интересно даде ми шибано картонче с номерата на стаите където ще имам часове (които сигурно няма да карам, освен ако няма някое секси парче с което да пофлиртувам) и още един шибан лист с програмата за седмицата. Излязохме до кабинета и баща ми ме изпрати до кабинета по История. Дано да сме с някой дъртофел, че най-много обичам да ги правя на луди.Баща ми отново бързаше, набързо ми даде ключовете за колата, за новата ни къща и една дебитна карта.Аз ги прибрах в кожената раница на гърба ми и натиснах дръжката на бялата врата пред мен. След като влязох всички погледи бяха впити в мен (естествено нова ученичка), моят поглед обаче се заби в едно момче на последния чин с мръсно руса коса и с пиърсинг на устата, точно като моя (мм надушвам секси парче). За моя радост даскала беше доста дъртичък идеален за забавление, но чърво ще опозная хубавеца на чоследния чин. Като по чудо точно до него имаше свободни място, аз с моята самоуверена походка се запътих на там. Седнах извадих слушалки и оставих музиката да кънти в ушите ми, нали не сте си и помисляли , че ще слушам как оня говори щяло и нещяло. Не ме интересува нищо което е станало преди моя милост да се роди. Вдигнах краката си на съседния чин на който нямаше никой, усетих погледите на всички отново приковани в мен.
-Госпожице Стилински, веднага си свалете краката от чина и махнете слушалките от ушите си!! Като за нова ученичка не правите много добро впечатление!- развика ми се даскала.
-Като за дъртофел като вас имате много енергия, намалете децибелите и си изпушете една цигара.-казах аз изваждайки малката бяла кутийка с цигари "Marlboro".
-Вън веднага!!!
-С такова голямо удоволствие. Някой с мен?-попитах докато гледах как всички момчета, освен госчодин секси парче,вдигат ръце.
-Казах веднага!!-с тоя нещо няма да се разберем. Зачочнах да избирам кой да излезе навън с мен,докато погледът ми долови ,че Русокоското е оставил телефона си и ме гледа с перверзна усмивка.Взех раницата и слушалките ми и се запътих към вратата.Точно преди да изляза се обърнах и се усмихнах мазно на мисъериозното момче. Той явно ме разбра и попита дали може да отиде до тоалетната.След като излязох се насочих към шкафчето ми,пъхнах вътре раницата и жилетката ми. Чух стъпки и се обърнах, ето че русокоското идва със същата тази усмивка като до преди малко.

Е това е новата история.
Тук героите ще са доста Badas.
В другата глава тя ще се запознае с Мистериозния рисокоско,но ще се случи и нещо много странно,което не и се е случвало от години да Се ВЛЮБИ.
Е само това ще издам от новата глава която може би ще пусна утре вечерта.
#lovkam❤❤

Bad Girl with Bad Boy |L.H.|Where stories live. Discover now