Part.3

600 34 5
                                    

  Купона вече беше в разгара си. Навсякъде имаше пияни тинейджъри, които или се натискаха или пушиха своето „вещество„. Съвсем нормален купон. Аз бях в кухнята заедно с русокоското - Люк и още шестима, играхме на стълбичка.(А/Б за тези които не знаят това се играе с шотове, първия пие един, втория два и т.н., след като се изредят всички не спират докато някой не се напие). Аз бях седма и изпих 7 шота, които изпих съвсем спокойно, след това 14,а след 21-вия шот спрях да ги броя. След това се събрахме в кръг и играхме на шише, като по чудо аз бях срещу Люк. Завъртях шишето и ми се падна момчето до Люк - Майкъл, с него и още двама- Калъм и Ащън много се сближихме на това парти. Не са като другите момчета, не ме каниха на среща, не ме привличат за играчки. Просто нищо, те стават за приятели. А с русокоското още не сме си свършили шибаната работа от по-рано, но и до нея ще стигнем. Та нека да се върнем в настоящето:

Майкъл: Така, така Анди какво ли да те предизвикам?? Сетих се, просто идеално!! Нали виждаш онова момче там ?? 

Аз: Кое това там с секси телцето??- погледнох го с мазна усмивка.

Майкъл: Не той, този до него с мазната коса, нисичкия. Предизвиквам те да го заведеш в тоалетната да се позабавлявате. Ако отказваш махаш дреха!- този не е добре, разбира се че ще откажа и милион долара да ми дадат няма дори и с пръст да го пипна.

Аз: Отказвам и.. свалям... обувка.- свалих си лявата обувка и Майкъл завъртя шишето, падна му се Люк. Русокоското го предизвика да изпие шише с уиски. Сериозно по - лесно от това не измисли ли?? Като по - чудо Майкъл му отказа и си свали тениската. След това Люки завъртя шишето и му се падна Калъм. Той го предизвика нещо, а Люк се усмихваше толкова мазно , че всички тук разбрахме какво е казал Кал. Стана от мястото си и ме прегърна в гръб. Започна да ме побутва по стълбите на втория етаж, докато ме целуваше грубо по врата. Влязохме в някаква стая, вероятно неговата, бутна ме на леглото и започна да съблича роклята ми. Аз, за да не остана по назад, започнах да разкопчавам дънките му. Скоро всичките ни дрехи бяха на земята, а двамата бяхме само по бельо. Бавно и нежно започна да оставя мокри целувки по корема ми.След като стигна върха на дантелените ми бикни бързо ги смъкна,смъкна и своите боксерки и си нахлузи един презерватив.В началото започна бавно и нежно да навлиза с мен, но аз извиках с все сила:

Аз: Хемингс, по - бързо!!- сякаш знаеше, че ще го кажа, той веднага започна по - бързо и по - грубо с тласъците си в мен. Аз не оставах по назад, стенех, виках името му, драх гърба му и оставях сини петна по ключицата му. И двамата вече бяхме на върха, след като той изтреля течностите си в мен легнахме и се сгушихме един в друг. Целуна ме леко, и ме придърпа по близо до него. Вече усещах как заспивам, докато го усетих да ме милва по косата и да ми говори тихо:

Люк: Знам, че се познаваме от толкова малко време, но когато те усещам близо до теб се чувствам на седмото небе. По принцип не си падам по такива, лиготийки карам го направо , но при теб е точно обратното. А и между другото си кралица в секса!!

Аз: Лека нощ, Daddy!

Люк: Лека нощ, bby! Обичам те......- последното го каза толкова тихо но все пак го чух. Възможно ли е за толкова кратко време човек да се влюби. Не говоря за него, а за мен, но не бях и сигурна.


Ето я и новата глава! То не, че някой следи тази боза, но все пак за тези които я четат съжелявам, че не съм качвала нова глава!! Имахме много тестове, контролни и едно класно по български, както се вижда нямах никакво време. Та ще се радвам на дълги мнения, не като „некст„ , за да знам дали да пускам изобщо нови глави. Та надявам се скоро да пусна нова глава. Весели празници!! 
#love&peace 




Bad Girl with Bad Boy |L.H.|Where stories live. Discover now