Part.2

762 45 9
                                    

Разбира се аз трябва да съм лошата и затова "лекичко" блъснах русокоското в шкафчета. Но той не ме остави да продължа и ме обърна така че аз да съм между него и шкафчетата. Започна грубо да хапе кожата по вратът ми, чак до ключицата, като оставяше лилаво-синкави петна. Слизаше все по надолу, докато не чухме училищния звънец, което означаваше, че скоро всички ще бъдат зрители на това което правим. Точно преди да се отдръпна той ми даде някакво листче и ме целуна.
Не мога да повярвам за пръв път да се оставя да ме преластят. Никога преди не ми се е случвало, винаги съм била аз властната и грубата. Но сега сякаш се чуствах безсилна в ръцете на този шибано добър русокос целувач, от който главата ми е в хаос от купища въпроси. Докато съм размишлявала няколко кифли минаха пред мен, кикотейки се по най-ку******ия начин, така разбрах, че се смеят на мен.
-Гледайте, какво си имаме тук.Така като гледам, ти си кучката на гимназията,която се държи студено с всички, а вие двете сте с нея само заради известността ѝ.-казах съваем спокойно докато гледах маникюра си. Ето че никой не трябва да ме ядосва. Те само ме погледнаха и тръгнаха на пред.Усетих шибаните погледи на всчки за трети път днес, приковани към мен.-Не ме зяпайте в очите.-отегчено казах и се запътх към шкафчето ми за да си взема раницата.Прибрах бележката от русокоското (като се прибера ще я погледна)  и си извадих онова шибано листче с програмата. Супер,имах физическо.Единственият час в който влизам с желание. Защо ли? Защото : къси панталонки, потник с дълбоко деколте и момчета е равно на преластяване (А/Б не ме съдете не измислих друго ;д).
Влязох в съблекалнята,озкарах си дрехите и започнах да ги обличам. Бях готова, изглеждах секси както винаги (какво голямо самочуствие имам). Въпреки, че се тъпча с всякакви боклуци, пия алкохол и пуша цигари, обичам да тичам когато не флиртувам с момчета или не съм на някой купон.
Би звънеца,явно трябва да влизам. Както винаги закъснях и получих малко конско от треньора, който ми изглеждаше доста млад. Но след като ме огледа добре, мило и любезно ми каза да разгрея класа, защото ще играем волейбол срещу другия клас. Разгрявката мина доста добре, на повечето клякания и навеждания, получих подсвирквания, на които се и надявах.
Треньора ме сложи за капитан, а аз избрах още 5 човека. След като се загледах в отсрещният отбор забелязах, че ще играя срещу русокоското.
Часа мина доста добре разбира се нашият отбор спечели, защото всички от другия бяха момчета, следователно погледите им бяха не в играта, а някъде другаде.(Мисля че се сещате и сами А/Б: намиг намиг ;) Не ми се влизаше в останалите 2 часа затова реших да се прибирам. Преоблякох се, оправих си грима и излязох от даскалото.Отидох на паркинга, където ме чакаше моето бебче, черна джипка Mercedes. Качих се, оставих раницата на съседната седалка и запалих двигателя. Докато пътувах към новата ни къща,  в която се нанесохме миналата седмица, чух телефона ми избибка. Извадих го и видях, че е от баща ми.
"Няма да ме има за 2 седмици. Оставил съм ти две дебитни карти, дано да ти стигнат. А и без глупости!!" - Баща ми.
Нищо ново както винаги отново съм сама, сигурна съм, че ще намеря какво да правя /намиг, намиг ;)/ .
След като се прибрах веднага се сачих в стаята си, съблякох се и влязох да си напрявя един горещ душ. Спрях кранчето, завих тялото си и главата си с две кърпи и си облякох едни черни бикини и една широка черна тениска на баща ми.
Легнах на леглото с лаптопа и влязох първо във Facebook имах 150 покани за приятелство и 230 известия,  след това в Twitter. Така обиколих всички социални мрежи в които имах страшно много известия.
Чу си бибкане и видях, че @Luke5sos ми е писал в Twitter. Отворих съобщението:
@Luke5sos-Хей днес се забавлявах, но не ми стигна, защото ни прекъснаха. На бележката която ти дадох има адреса на дома ми довечера има купон в 20:00 , ще те чакам. хх
@I'mAndrea_Bitches- ще се видим там. хх
@Luke5sos- Чао хх
@I'mAndrea_Bitches - Чао секси хх
Хмм значи купон. Супер трябва да се избера дрехи и да поспя защоо има време./дрехите на снимката/Веднага след като легнах съм заспала и се събудих в 19:57. Започнах да се обличам, след това се накъдрих, а накря сложих черни сенки, очна линия, фондьотен, спирала и тъмно червено червило което правеше устните ми още по привлекателни. Бях готова в 20:23, лол нов рекорд. Не ми пукаше, че закъснявам нявсякъде съм известна с моето закъдняване. Взех ключовете за колата (може би ще ппенощувам там) , едната дебитна карта и ключове за вкъщи. Излязох, заключих и се запътих към бебчето ми. Очаква се поредната бурна нощ.
Холаа, хора тук съм! хх
Вчера имах много домашни и не успях да кача нова глава, но днес може да кача и една малка глава по - късно . Съжалявам ако има грешки. Обикновено ще пускам глава през 1-2 дена. Изказвайте мненията си в коментарите.  ^_^


Bad Girl with Bad Boy |L.H.|Where stories live. Discover now