Part.4

600 43 10
                                    

На сутринта, усетих как слънчевите лъчи навлизат през прозорецът и се събудих.Седнах на края на леглото и огледах стаята. Не беше, като в стаите в които съм била. Нямаше типичните "порно" плакати, нямаше разпиляни дрехи навсякъде, нямаше миризма на пот. Беше уютна таванска стая, с плакати на групи, подредена и ухаеща на скъп мъжки парфюм.
Събрах дрехите, които бяха на пода и ги облякох на бързо. Опитвах се да съм внимателна, за да не събудя секси русокоското, който снощи беше направо божествен в леглото. Взех си обувките на ръка и излязох от стаята. Докато слизах надолу по стълбите, чух познати гласове и се запътих към тях. Когато стигнах в кухнята видях Майкъл, Калъм и наполовина спящия Ащън.

Калъм: О я виж ти, кой е станал толкова рано, след снощната бурна нощ?!

Ащън: Чувахте се силно, при положение, че музиката беше увеличена на макс.

Стоях и ги гледах учудено, докато не усетих страшна болка в главата.

Майкъл: Анди не ги слушай, ела да ти дам хапче за мухмурлука. Снощи изпи прекалено много, намаш ли мярка момиче?

Аз само го погледнах и поклатих глава в отрицателен отговор.

След като се върнахме, накарах момчетата да направят закуска и горещ шоколад ( нали не си мислехте че сама ще си приготвя закуската). Вече бяха готви. Беше една съвсем обикновена и тиха сутрин. Люк влезе,каза само едно "Добро утро", взе си филия и се качи отново нагоре по стълбите.
От това си негово държание получи 4 объркани погледа, от мен и момчетата.
Сбогувах се с всеки, освен с господин " оставете ме сам защото съм шибано рус" (А/Б окей това не го измисли моя ум нали?!), обух се и се запътих към моето "съкровище", "бебче"....ами както искате го наречете. Влязох запалих двигателя и потеглих с умерена скорост, докато правих необходимите движения да иляза от парко-мястото. По пътя се оглеждах в уживените улици на града. Сидни беше един голям и красив град.....Какво мисли главата ми?!..... Добре понякога ставам наистине хипер задръстена!
В къщи както винаги нямаше нищо интересно, затова реших да се разровя в интернет. Влязох си най-спокойно във Facebook и ми излязоха всякакви снимки на някаква си група на име 5 seconds of spring или май беше of summer. Цъкнах на страницата им и видях 4-ри до болка познати лица. Та това не бяха ли Люк, Калъм, Ащън и Майкъл. Окей, за бога защо не са ми казали нещо толкова важно, да вярно е че се познаваме от 1-2 дена но все пак?! С тях ще проведа разговор по-късно. *динг донг*
Чух звънеца и се отправих към вратата. След като я. отворих погледа ми съзря момиче може би горе-долу колкото мен, но една глава по-ниска, беше с кестенява коса със синьо омбре (ще си допаднем ), имаше сиво-сини очи и беше цялата в черно (намерих си дружкаа) в едната си ръка носеше някаква опакована кутия.

Момичето: Та здравей, ъм аз съм момичето от отсрещната къща и тъпата ми майка каза да посрещна новите съседи и да ви дам това.*подаде ми кутията*

Аз: Мерси, ако искаш влез и без това е скучно. ( добре, да фък защо се държа толкова люнезно?!) Между другото как се казваш?

Момичето: Трис, а ти?

Аз: Андреа, но си мразя името такаче само Анди. *поканих я да влезе и седнахме на дивана*

~3 часа по-късно~
Окей, в момента хола не прилича на нищо.Какво стана ли, ами с Трис спорим кой е по-секси: Камерън Далас или Джак Гилински. И общо взето има перушина от възглавници, и стъкла от вазата подарък от майката на Трис, навсякъде. Всъщност с Трактора (А/Б понякога ще наричам Трис трактор, като прякор ) се сближихме много и така тая вечер ще спи у нас. То не че ще се спи.
~~~
Облякох черен клин, черен потник и едни черни кецове дадох една маска на Трис и на мен и се запътихме към входната врата.Питате се какво ще правим, ами нещо съвсем нормално, ще си откраднем алкохол и някое наргиле за през вечерта.
~~~
Вече бяхме пред една барака за цигари и алкохол. Плана беше да сплашим продавача с пистолетите, да вземем алкохол наргиле и малко цигари и после най-спокойно да си се приберем у нас, за да започнем с нощта. Ами да плана беше такъв, но не сработи. Точно когато си слагахме маските и вадихме пистолетите, случайно няква дърта баба се е обадила на ченгетата да съобщи за нашия "голям" обир.Тъкмо да влизаме и чухме сирените, започанахме да тичаме, но нали каръка ми трябва да се обади и се спънах на един тъп ШИБАН камък.
~~В Ареста~~
Супер, вече от два часа, шибаните ченгета говорят с баща ми.(Той не че ще предприеме нещо) Лошото беще в частта която се обадиха на майката на Трис. По телефона се чуваха изтеричните ѝ крясъци и как че след като Трис се прибере щяло да има наказание. Аз само седях и гледах в една точка,до Трис в килията, в която щяхме да останем за през нощта с предупреждение.

Аз: Трис за пръв път въвличам някой със себе си, аз наистина съжелявам.

Трис: Ти шегиваш ли се с мен?! Та това беше направо страхотно, това беше като лъч светлина в моя скучен живот. Благодаря на господ, че срещнах теб.

Аз:И не ти пука, че майка ти ще те накаже след като се прибереш?!

Трис: Кой е казал че ще се прибираме?!

Е ето ме и мен с отново закъснялата глава. Не се оправдам с нищо. Имаше две неща които ми пречеха да напиша главата: мързела ми и това че нямах муза. Та за мен е важно какво мислите за тази боза. Дали да я продължавам? Да я спирам ли? Оставете мненията си в коментарите.
Цел:
+10 харесвания
+4 коментара
След "целта" пускам нова глава.

* Това на снимката горе е Трис (Трактора)Трактора

Bad Girl with Bad Boy |L.H.|Where stories live. Discover now