Bölüm 2

287 29 15
                                    

####SADECE YORUM LÜTFEN####

Yaklaşık 15 dk sonra Suho geldi hemen kapıya koştum hızlıca kapıyı açtım

"Suho herşeyi getirdin deilmi "

"Evet getirdim nerde chan durumu ağır olabilir göster nerde"

"Salonda kanepede yatıyor hadi Suho acele etti bak kötü bir şeyi yoktur umarım"

Hemen içeri geçtik Suho sessizce yatan çocukla ilgileniyordu bende sadece izliyordum . Suho benden çocuğun kyafetlerini çıkarmak için yardım istedi itiraz etmeden yaklaştım çocuğun Üstündeki herşeyi çıkarttım baksırı hariç . Suho çocuğun yarasına dikiş atıyordu .

"Suho bitmedimi hâla? Bir şey söyle hadi "

Suho dikiş atmayı bitirmişti kanepenin üstünde duran pikeyi baygın olan çocuğun üstüne örtüp yanıma yaklaştı 

"Nerde buldun onu chan" 

Bu soruya şaşırmıştım.

"Eve doğru geliyordum bir inilti duydum konteynırın arkasından geliyordu oraya ilerledim ve onu gördüm kesik kesik nefesler alıyordu ve yaralıydı bende hemen alıp evime getirdim seni aradım işte. Hem sen neden bana soruyorsun ki bunu kötü bir şey mi var Suho?"

Suho derin bir iç çekti "Bu çocuğun kim olduğunu bilmiyorum ama Kore'nin kötü mafyası ile ne işi olur buna şaşırdım " suho ya şaşkın şaşkın bakıyordum ne mafyadan falan bahsediyordu böyle masum görünen bir çocuğun böyle insanlarla ne işi olur diye düşünmekten alamadım kendimi . Hemen Suho ya dönüp konuşmaya başladım.

"Ne mafyası Suho nerden anladınki bunu hem bu çocuk masum gibi duruyor mafyayla ne işi olur huh?"

Suho tekrar derin nefes alıp konuşmaya başladı " Dikişi atarken birşey farkettim bir sembol logo gibi ve bunu Korede yaşıyan çoğu insan görse kime ait olduğunu kimlerin bu işte olduğunu anlar bu çocuğun ne yaptığını bilemem ama onları kızdırmıs belliki bunlarda onu bıçaklayıp ve bu işareti ona damgalamışlar ölüme terketip gitmişler ama sen bulmuşsun merak etme iyileşicek sadece birazcık dinlenmesi lazım sende dikkat et tamammı Chan " Kafami hızlı bir şekilde aşşağı yukarı salladım . Suho yarım saat daha bizimle kaldıktan sonra gitmişti ben ve o çocuk yanlız kalmıştık ?

#### BÖLÜMLERİ HIZLI HIZLI ATMAYA ÇALIŞIYORUM LÜTFEN VOTE YERİNE YORUM YAPIN TEŞEKKÜRLER OKUYAN HERKEZE ####


Divine MoanWhere stories live. Discover now