8 dio (napokon)

1.8K 100 2
                                    

-Neymar-

Točno dvije godine.Dvije usrane godine bez nje i njenog osmjeha.
Cijelo ovo vrijeme kao da nisam živio.Obitelj sam totalno iskljucio.Nogomet je postao cjeli moj zivot jedino sam na to bio usredotočen.Pokušavao sam je pronaći ali nije išlo.Sve do danas.Zvao sam je i javila se.

"Mell jesi li to ti?"-upitao sam

" Da ja sam,Neymar.Kako si?"-upitala me je na sto je meni srce zakucalo 100 na sat.

"Nikako,Mell falis mi jako.Kako si ti?Gdje si?"-upitao sam je najdajuci se da ce mi reci gdje se nalazi.

" Dobro sam.Neymar uskoro cu se vratiti u Barcelonu.Molim te nemoj mučiti sebe i svoju obitelj.Povrijedujes ih s takvim ponašanjem.To nije Neymar kakvog ja poznajem"-rekla je i nasmijala se

"Mell oprosti mi za sve.Bio sam glup i mlad nisam znao sto zelim,ali sad znam a to je da cjeli svoj zivot proveden s tobom"-rekao sam drhceci

" Neymar znas da te volim,ali kasno je za to sad.Zbogom"

I to je bilo zadnje sto je rekla.Vratit ce se.Zelim je tako jako da me boli.Od kad je ona otisla niti jednu curu nisam pogledao kamoli dotaknuo.

Volim Mell i tako ce ostati zauvijek...

-Mell-

Davan Neymar Lopez.To je ime mog sina.Mozda malo neobično Davan ali meni se svidja.Neymar je dobio po njegovom ocu i djedu.

Prosle su dvije godine.Nekako sam izgurala sa Davanom.U pocetku mi je bilo jako tesko.Nisam znala kako pelene promjeniti niti bilo sto vezano uz bebe ali sam se brzo navikla.

Cesto izlazim u park s Davanom i od kad je prohodao samo je s loptom.Cak mu je i prva riječ bila lopta.

Znam da ce biti na svoga tatu jer je i s njim isto bilo.Mnogo lici na Neymara i znam kad se vratim da ce Neymar poludjeti sto mu nisam rekla.

On se skroz pormjenio.Cak su poceli i pista da je postao peder jer vec dvije godine nije bio sa ženom.Javila sam mu se samo zato sto me Raff (njegova sestra) zamolila da ga na zovem.Zato sto se on potpuno odvojio od svijeta.Nadam se da ce sad biti bolje jer u Barcelonu idem za dva mjeseca...




Napokon nastavak nakon toliko vremena.Ne pamtim kad sam zadnji objavila ugl nadam se da se ne ljutite i hvala svima....

❤❤❤

Do You Love Me? 《Završena》Where stories live. Discover now