16 dio

1.3K 81 7
                                    

2 tjedna kasnije

"Neymar sto je toliko važno da mi nisi mogao preko telefona reci"-rekla sam i krenula ga poljubiti u usne na sto je on okrenuo glavu.

" Gle Mellisa neću da duljim.Ovo medju nama vise nigdje ne vodi.Ne volim te,niti sam te ikad volio.Volim Jhenny i s njom želim obitelj.Ti i Davan mi vise ne trebate u zivotu,to jest ne želim da se vise mjesate u moj život i bilo bi dobro da odete"-svaka njegova rijec mi je sjekla srce na komadiće.Ne volim te,jedna te ista recenica mi se ponavljala u glavi.

"Uredu,Neymar.Ako si sretan sa njom i ja cu biti sretna zbog tebe.Mene i Davana nećeš vise vidjeti"-rekla sam i pogledala ga u oči.Nisam htjela plakati nisam željela.

" Samo to?"-upitao je smeteno

"Neymar znaš gdje su vrata.Kad izadjes kroz ova vrata ti vise nećeš imati sina niti mene.Ovo izmedju nas je prošlost."-rekla sam suzdržavajući suze koje su žarko željele poteci.

" Zbogom,Mellisa"-rekao je i izašao iz satan.Samo sam pala na koljena i počela plakati.Zašto?Zašto me Bože kažnjava s?Sto sam ti ja zgrijesila?

"Mama da li si dobro?"-upitao je Davan ulazeći u dnevnu.

" Dobro sam"-rekla sam i zagrlila ga čvrsto.

"Znaš da te mam voli najviše na svijetu"-rekla sam i poljubila ga u glavu.Ti si moj svijet.Moj sin.

-5 mjeseci kasnije-

" Marco dodaj mi jabuku"-rekla sam

"Melsiii stalno jedes"-rekao je i poljubio me u obraz

" Moram ako želiš da ti kcerka bude zdrava"-rekla sam i nasmijala se.Trudna sam i nosim Marcovo dijete.Neymar se zaručio i za 9 mjeseci je vjenčanje.Nisam se čula s njim niti me zanima.Marco je sada tu.Voli me,a i ja njega polako počinjen voliti.Prihvatio je Davana kao svog sina.

"Moja kćerka ce biti prava princeza"-rekao je i stavio svoj dlan na moj stomak.

" Još samo 5 mjeseci i biti ce s nam"-rekla sam i poljubila ga.

"Znam"

"Tata hoćemo li ići igrat nogometa"-upitao je Davan Marca

" Naravno idemo"-rekao je i izasao zajedno s Davanom vani.

Dosta toga se promijenilo.Davan je čuo razgovor izmedju mene i Neymara i od tog dana ga mrzi.Za njega je Marc jedini tata.Jer otac je onaj koji te odgaja.
Naravno pozvani smo na Neymar ovo vjenčanje to jest Marc,a ja idem kao Marcova djevojka.

Neymar još nisam prebolila ,niti cu on ce u mom srcu ostati pod zaključanim dijelom.Marco je tu i on je uvijek uz mene....

Velikaaa promjenaaa....Kako vam se čini hahaha 17 nastavak je napisan 😋

Do You Love Me? 《Završena》Where stories live. Discover now