Prolog

525 25 19
                                    

   În întreaga ei viată, care nu depășea numărul douăzeci, Alice Brown nu a cunoscut iubirea părintească de care orice copil ar trebui să aibă parte. Singura ei scăpare din această suferință era până de curând bunica care o iubea mai presus de orice, umplându-i golul lăsat în suflet de ai săi părinți. Dar știm foarte bine că viața nu funcționează conform unor planuri prestabilite, și exact în momentul în care crezi că nimic negativ nu mai poate acționa asupra ta, Universul îți întinde o capcană și totul se întoarce la 180 de grade.

Alice a învățat în toți acești ani cu ardoare, excelând din toate punctele de vedere, reușind să fie mereu printre primii clasați în toate concursurile extrașcolare, iar de anul trecut este studentă la Harvard University din New York. Era convinsă că visul  de a deveni o contabilă de succes avea să fie îndeplinit. Nu avea parte de ajutorul nimănui, propria persoană era salvarea de care se agăța cu putere pentru a lăsa în urma coșmarul de care a avut parte de-a lungul anilor.

Facultatea era singura ei scăpare, în acest moment era totul pentru ea, doar munca și învățătura o ajutau să treacă peste moartea celei mai importante persoane din viața ei, bunica Mary.

De când s-a petrecut această tragedie în urma cu 6 luni, Alice a rupt orice legătură cu părinții ei, nedorind să știe absolut nimic despre traiul lor. Chiar dacă bunica și părinții ei au avut mereu o foarte buna condiție materială, aceasta a fost total dezinteresată de bani încă din clipa în care și-a dat seama că  Monica și Alex Brown nu o iubesc, dorind astfel ca ea să dispară din peisaj. Era convinsă de un lucru: bunica Mary a menționat-o  în testament, mereu i-a dat de înțeles ca e singura care avea să fie moștenitoarea firmelor de telecomunicații 'Brown', dar Alice nu își mai dorea să lupte cu cei doi soți, preferând să se retragă din calea lor și să își trăiască viața în liniște. Singura ei dorință era să fie fericită. Dorea să își găsească cât mai repede un loc de muncă, atât pentru a-și permite ceea ce își dorește, cât și pentru a putea întreține micuțul apartament pe care l-a achiziționat cu ajutorul banilor strânși de-a lungul anilor.

Chiar dacă un mare necaz s-a abătut asupra ei nu cu mult timp în urmă, Alice știe că viața sa abia acum începe. Trebuie să profite de tot ceea ce îi conferă traiul în minunatul New York, încercând să  lupte cu tot ceea ce îi va ieși în cale...



























Când ne-am distrusWhere stories live. Discover now