**3.Dağ Ayısı**

12.3K 453 79
                                    


Multimediada Giray var. Bu arada içlerinizde R5 veya Ross hayranları varsa bugün Ross Lynch'in doğum günü. Bende bir R5er'im. İyiki doğdun Ross. İyi ki...

"Abi ne uykuymuş be! Kızım kalksana! Kime diyorum lan ben!" Yaklaşık yarım saattir başımda beni kaldırmaya çalışan Giraya çok takmasamda artık sinirlenmeye başlamıştım.

"Giray defol git başımdan!"

"Kahvaltıya sen gelmeden başlamayacaklarmış. Çok açım ulan!"

"Bana ne? Ben uyuyacağım."

"Aç kaldık iyi mi?" diye kendi kendine mırıldanmaya başlamıştı."İyi sen bilirsin. Umarım şu Dylan posterini çok sevmiyorsundur kardeşim."

"Giray seni öldürürüm sakın!!!" deyip yataktan fırladım. Pis pis sırıtıyordu mal!

"Ha şöylee. Gel kahvaltımızı yapalım," deyip bir yandanda beni omuzlarımdan tutmuş odadan çıkartıyordu. Omuzlarımı silkip ellerinden kurtuldum ve sinirle söylenmeye başladım.

"Bırak be! Ben kendim giderim!! Ve ayrıca bana 'kardeşim' dediğini unuttuğumu sanma! Ben senden daha önce doğdum."

"Tabi canım eminim öyledir."

Masaya oturduk ve kahvaltımızı yaptık. Babam burdaki bir holdingde masabaşı iş yapıyordu. Zaten İstanbul' a bu iş için gelmiştik. Kahvaltıyı yapıp hemen işe giderdi. Şu an olduğu gibi. Evimizdeki 1.kural: kahvaltımızı ve akşam yemeğimizi her zaman hep beraber yeriz. Ve bu kuralları Giray ve ben başta olmak üzere biliyoruz.

Annem babamı yolcu etmek için masadan kalktığında Giray'a baktım. Maşallah hayvan gibi yemek yiyor. Bugün ne yapacağız? Peki ya yarın? Çok sıkıcı olmaya başlamıştı.

"Giray bugün bir şeyler yapalım mı?"

"Benimle temizlik yapmak isteyen var mı?" dedi mutfağa giriş yapan annem.

"Yok saol kalsın anneciğim. Biz Miray'la abi kardeş gezeceğiz bugün."

"Evet anneciğim. Biz Giray'la abla kardeş gezeceğiz bugün."

"Bende öyle tahmin etmiştim."

Allah'ım bu kadın benim annem olduğu için çok şanslıyım. Tabii onu bu hale biz getirdik ama olsun. Çaktırmayın...

Altıma siyah bir darpaça üstüme de beyaz bir sporcu atleti giydim. Siyah kot ceketimide üzerime geçirip saçımı topuz yaptım ve beyaz bir saç bandı taktım. Girayın odasına girip ne yaptığına baktım. Aynada saçına şekil vermeye çalışıyordu. Aptal.

"Biraz daha burda kalırsak annemin toz beziyle saçını cilalarsın artık."

"Çatlama geldim bee." Odasına daha ilk defa şimdi giriyordum ve geçenki odasından çok daha güzeldi. Odası siyah ve gri tonlarındaydı. Yatağının hemen üstünde sonsuzluk şeklinde fenerbahçenin logosu vardı. Giray çok büyük bir fenerbahçe fanatiğidir arkadaşlar. Bense sırf ona inat olsun diye galatasaraylıyım. İkiziz ama illaki her şeyimiz farklı olacak. İkimizinde düşüncesi böyle ama takım konusunda Giray için aynı konuyu söyleyemeyeceğim.

"Tamam, hazırım."

"Sonunda."

"Tamam hadi uzatma da yürü."

Apartmandan çıktıktan sonra Giray bir taksi çevirdi. Bize de binmek düşer. Taksi saahilde durunca Giray aşağıya indi. Arkasından da ben.

"Nereye ve ne yapmaya geldik Giray"

"Benim birkaç işim var onu halletmeye gideceğim ve sende burda beni bekleyeceksin"

"O nedenmiş ya! Bende seninle geleceğim."

DAĞ AYISIWhere stories live. Discover now