Capitolul 20

266 28 4
                                    

Razele soareluli treceau frumos printre frunzele copacilor care erau miscate de vantul ce adia linistit. Ma asez pe banca din dreptul mormantului lui .
Lucas si imi sterg o lacrima zambind.
-Sunt bine, dar era mai bine daca erai si tu aici. Toti suntem bine. Inca nu te-am uitat. Nimeni nu a facut-o.
Ma ridic si ii mangai numele de pe piatra mormant.
-Toti s-au schimbat. Am devenit cu totii Umbre ale Destinului. Amalia si Scarlett sunt cele mai importante Umbre care lucreaza pentru Skyfall. Defapt, chiar s-au logodit cu doua umbre care le merita. Jake este in acest in luna de miere alaturi de Celsea. Au propria afacere cu arme. Sunset este plecata mai mereu cu toata treaba ei. Se pricepe foarte bine la ce face. Probabil te intrebi ce face fratele tau. S-a tinut de promisiunea facuta pentru tine. Este...incredibil cat de mult s-a schimbat. Defapt, este intro relatie cu Mary.
Asez un trandafir negru oe mormantul sau din marmura.
-Am vrut sa iau bebelusul. Fiind prea greu pentru mine sa am grija de el, l-a adoptat Skyfall. Este o mama atat de buna....Misiunea a fost dusa la sfarsit cu succes. Ei bine..aproape. Tu nu mai esti, ranile au ramas..
Zic dand o suvita de par la o parte pentru a-mi arata rana ce imi traverseaza ochiul.
-Insa rana care ne doare cel mai tare este provocata de tine. Mai stii cand ai zis ca iti place sa ma chinui? Ca este amuzant? Atunci cand ai sarit pe fereastra. Ei bine ai reusit sa ne chinui pe toti. Insa este inregula. Noi te iertam oricum.
Ma asez langa acesta continuand sa imi plimb degetele pe suprafata lina.
-Andrew s-a casatorit cu David. Cei doi planuiesc sa faca un copil. Defapt sa adopte unul. Vor o fetita. Sunt sigura ca vor avea grija de ea.
Ma ridic si mai arunc o privire spre mormant.
-Eu, sunt cu Jaydon de cateva luni. Stiu ca nu ai fi fost deacord sa fiu cu un Vanator dar am distrus toate Organizatiile de acest tip. Mi-am terminat toate studiile, si am devenit desinger de interioare si exterioare. Mai si pictez tablouri cu umbre, cu tine, cu toate lucrurile prin care am trecut. Nici nu stii cat regret ca v-am bagat in asta. Daca nu eram eu, nimic din toate astea nu s-ar fi intamplat. Gandeste-te doar. Dar daca as putea da timpul inapoi...probabil as face aceleasi greseli. Deoarece nu as putea sta fara voi. Suna egoist dar sunt sincera...Te iubim Lucas. Toti te iubim.
Simt cum lacrimile sarate imi siroiau pe obrajii fierbinti.
-Trebuie sa plec. Voi revenii curand sper. Pe mai tarziu.
Ies din curtea cimitirului si ma indrept spre masina lui Jaydon.
-Esti bine?
-Nu. Dar voi fi.

Asta a fost cartea...sper ca v-a placut. M-am atasat de personaje prea tare <3
Oricum va multumesc pentru ca ati citit pana la sfarsit aceasta carte.

The Shadows-Destroy The HuntersWhere stories live. Discover now