#19

1.9K 52 4
                                    

POV Olivia

Ik wordt wakker en voel een arm om me heen, ik draai me om en zie dat het Zayn is ik maak me rustig los uit zijn greep en ga naar de keuken. Daar zie ik Niall al staan met een bord vol met broodjes, ik lach en hij draait zich om. Hij loopt naar me toe en geeft me een kus. 'Hoeveel eet je eigenlijk Liv?' vraagt hij opeens vanuit het niks 'euhm, genoeg?' kwam er meer uit als een vraag 'ik wil je wegen' 'nee, dat wil ik niet' hij zucht en loopt naar zijn bunker.

Als alle jongens uit bed zijn zitten we in de woonkamer 'jongens zullen we wat leuks doen?' ze knikken allemaal instemmend 'zullen we naar het strand gaan' 'ja' zeggen we allemaal in koor, we gaan allemaal naar de bunker om onze zwemkleding aan te doen. Als we allemaal klaar zijn lopen we naar het strand dat ligt dichtbij we zijn nu in Los Angeles. Als we op het strand zijn gaan we naar de VIP plek van het strand, daar liggen allemaal bedjes en zijn er geen fans. Als ik een halfuurtje lig te zonnen voel ik ineens water druppels op me, ik doe me ogen open en zie dat Niall en Zayn boven me staan. 'Als jullie het maar laten' zeg ik waarschuwend, de jongens kijken me grijnzend aan. Ze pakken me op en ze gooien me in het zwembad (ja dat is er bij de VIP plek), ik bepaal een prank uit te halen en blijf onder water. Ik heb op zwemmen gezeten dus ik kan 10 minuten mijn adem inhouden, ik was niet zo slim en had rode lippenstift opgedaan dus het lijkt nu op bloed. Ik doe langzaam mijn ogen dicht zodat het lijkt dat ik bewusteloos ben, na 1 minuut voel ik iemand het water inspringen daarna voel ik iemand dichter bijkomen. Ik schreeuw heel hard 'BOEE' de jongens schrikken zich dood en kijken me heel boos aan 'waarom deed je dat?' 'had je maar niet in het water moeten gooien' zeg ik met een grijns 'hoelang kan jij je adem wel niet inhouden' '10 minuten' zeg ik trots. Daarna gaan we nog even zwemmen. Om 18.00 gaan we terug naar de bos want ik moet om 19.30 en daarna moeten de jongens optreden.

Het is 19.29 en de zenuwen gieren door mijn lijf, ik moet binnen 1 minuut op en de jongens zeggen me allemaal succes, 10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 -  4 - 3 - 2 - 1, ik spring op en de fans beginnen ik zing mijn lied : Come and get it - Selena Gomez.

When you're ready come and get it

Na na na na

When you're ready

When you're ready

When you're ready come and get it

Na na na na

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Als het lied is afgelopen hoor ik een luid gejuich en geklap, ik loop af en de jongens zeggen dat ik het super deed, ik zeg hun succes en hun gaan op. Als ze klaar zijn komen ze de kleedkamer binnen waar ik zat 'jullie deden het super' Louis schreeuwt 'GROUPSHUG' en ze springen allemaal op me 'ielw jullie stinken' ze gaan van me af en gaan allemaal douchen en doen andere kleren aan. Als ze klaar zijn met omkleden gaan we naar de bus de jongens gaan nog wat eten maar ik at niet mee want ik had "geen honger" eigenlijk wel maar ik wil weer afvallen. Als de jongens klaar zijn lopen we allemaal naar onze eigen bunkers. Als ik net bij me bunker met Zayn ben hoor ik achter me 'wil je bij mij slapen' ik draai me om en zie Niall staan ik glimlach en loop naar hem toe ik zoen hem en daarna gaan we in bed liggen. Ik geef hem nog een kusje en daarna gaan we slapen, hij slaat nog een arm om en heen en zo vallen we beide in slaap.


One Direction adopted me!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu