#22

1.6K 46 0
                                    

POV Olivia

Ik wordt wakker en zie dat ik in Niall zijn armen lig, ik denk weer terug aan gisternacht maar kan me niks herinneren. Ik kijk naast het bed en zie daar mijn kleren liggen dan kijk ik onder de lakens en zie dat ik naakt ben. Ik zie dat Niall wakker word en naar me kijkt ik glimlach en geef hem een kus, dan stap ik uit het bed en loop naar de badkamer. Ik neem een douche en denk na hebben we gister wel een condoom gebruikt. Ik stap eronder weg en doe een nieuw setje kleren aan. Ik loop weer terug naar de kamer en zie dat Niall zijn kleren aan heeft 'Niall' hij kijkt me aan 'hebben we gister wel een condoom gebruikt' vraag ik en wordt een beetje rood. Hij kijkt bedenkelijk en knikt dan ja, ik laat een opgeluchte zucht en loop dan samen met hem naar de keuken en maken we lekkere pannekoeken met bacon. Ik hoor een beltoon en zie dat hij van Niall's telefoon komt ik pak hem op en zie dat het Simon is 'Niall, Simon belt' roep ik en Niall neemt op. Niall loopt de keuken uit. Ik ga verder met de pannekoeken en na 5 minuten komt Niall binnen 'we moeten zo naar Simon' zegt hij 'waarom dan?' 'weet ik niet' ik knik en we eten ons eten op, daarna lopen we naar de van en gaan we naar Simon.

We komen aan bij het kantoor van Simon en we kloppen 'kom binnen' we lopen naar binnen 'aah Niall en Olivia ik verwachtte jullie al ga zitten' ik en Niall gaan zitten 'dus, jullie hebben een relatie' 'ja, maar het is nog niet officieel bij de fans' zegt Niall ik knik en we praten verder 'jullie weten dat dit niet kan' ik kijk naar Niall en hij kijkt verdrietig 'waarom niet?' 'omdat Niall moet daten met een beroemder persoon' ik krijg tranen in mijn ogen 'ze doet toch het voorprogramma dat is toch goed?' zegt Niall gefrustreerd 'nee' 'Olivia wil je even buiten wachten ik wil met Simon praten' ik knik en loop naar buiten en ga tegen de muur zitten.

POV Niall

Toen Liv de deur achter zich dicht deed begin ik te schreeuwen 'U kunt dit niet maken' 'jawel, ze is niet goed voor je zo heeft bijna elk lid van One Direction en dat kan niet want de fans zullen dat niet leuk vinden' 'dus het gaat hier alleen maar over de fans' 'Niall als je zo graag een relatie met haar wil moet je uit One Direction gaan' ik kijk even bedenkelijk, als ik niet meer in One Direction zit ben ik verdrietig en stel ik de fans teleur ,en anders ben ik de liefde van mijn leven kwijt. Ik loop het kantoor uit en zie daar Olivia zitten met haar handen in haar haar. Ik zak naast haar en geef een knuffel na een tijdje staan we op en gaan we terug naar het hotel. We hebben zo toch een concert.

*Na het concert*

Na het concert liggen we samen in bed 'Olivia, zal je achter al mijn beslissingen staan?' vraag ik aan haar 'ja ik zal altijd achter je staan maakt niet uit wat je beslist want ik hou van je' 'ik hou ook van jou' en sla een arm om haar heen na een tijdje hoor ik haar ademhaling steeds langzamer gaan. Ik geef haar een kus op haar hoofd en val dan zelf ook in slaap met een arm om haar heen en haar hoofd tegen mijn borst.


One Direction adopted me!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu