#36

1.2K 42 0
                                    

POV Liv

Het is nu 5 uur later en ik heb mijn dochtertje Faith (zie media) , ze ligt nu te slapen en ik kijk naar het nieuws en ik schrik een beetje van een artikel.

Niall Horan 1/5 bandleden van One Direction naar het ziekenhuis met gebroken neus die bloed en nog twee blauwe ogen, waarschijnlijk heeft ander bandlid Zayn Malik hem geslagen. De reden waarom hij is geslagen is nog onbekend.

Wauw ik ben benieuwd wat er is gebeurt, ik bel Zayn wel even. 'Hallo met Zayn' 'hey Zayn met Olivia' 'waarom bel je?' 'waarom heb je Niall in elkaar geslagen?' 'die viespeuk heeft je verkracht' en ik schrik een beetje. Hoe weet hij dat nou ik denk even na 'heeft Kat het je vertelt' 'ja en waarom heb je het zelf niet vertelt' 'ik was bang dat je hem zou slaan en ik had dus gelijk' 'maar jah hij had het verdient, maar hoe heet ze' ik lach een beetje 'ze heet Faith' zeg ik trots en kijk naar het kleine baby'tje in mijn handen 'als de tour voorbij is kom ik wel naar je toe' 'doe maar en neem dan de jongens mee ook Niall' 'ja al ik doen' zegt hij, we zeggen nog gedag en dan hangen we op. Ik stuur nog snel even naar Niall een beterschapje en dan leg ik mijn telefoon weg en val ik snel in slaap met Faith in mijn armen.

POV Scar

Ik zag dat Liv een baby'tje had en ik hoorde dat ze is verkracht maar niet door wie. Ik loop het ziekenhuis in waar ze is, ja ik heb een vliegtuig naar huis gekozen want we waren in Japan. Ik loop nu haar binnen en zie haar slapen met Faith in haar armen. Faith doet haar ogen open en kijkt me aan, wauw wat een mooie ogen. Ik loop naar haar toe en pak haar op en begin haar heen en weer te wiegen. Ik ga in een stoel zitten en wieg haar heen en weer, totdat ik hoor 'wat doe je hier?' en ik zie dat Liv wakker is 'ik ben hiernaartoe gegaan toen ik hoorde dat je een baby hebt' en Liv glimlacht 'hoe heet ze?' 'Faith Scarlet Malik' 'maar eh mag ik je wat vragen?' vraag ik nerveus en ze knikt 'door wie ben je v-verkracht?' 'Niall' zegt ze zacht maar ik hoor het nog net en ik denk dat ik rood wordt van woede 'Scar rustig maar hij is al in het ziekenhuis' zegt Liv maar ik kijk haar niet begrijpend aan 'door Zayn' zegt ze en ik lach en geef Faith terug aan haar 'wanneer mag je naar huis' 'morgen' zegt ze ik geef haar nog een knuffel en zeg dat ik er morgen om 10.00 uur weer ben.


*volgende morgen*

Het is nu 10.00 in de ochtend en ik wacht voor het ziekenhuis op Liv. Na 5 minuten zie ik haar aan komen lopen met Faith in haar armen en hand-in-hand met Jack en achter haar loopt een meisje. 'Hai ik ben kat' zegt ze en ze geeft me een knuffel 'ik ben Scar' zeg ik en daarna gaan we allemaal in de ato zitten. Als we thuis komen legt Liv Faith in de wieg beneden en ze zet Jack op te grond om te spelen. Ik stuur alle jongens (5sos en 1D) nog een berichtje met waar ik ben en hoe het gaat met Liv en hoe het gaat met de baby Faith en Faith haar naam. Ik krijg van alle jongens een gefeliciteerd terug en daarna zet ik mijn telefoon uit.

One Direction adopted me!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu