#27

1.5K 43 2
                                    


Ik ben nu 9 maanden zwanger en het gaat helemaal goed. Ik ben vandaag uitgerekent en ik ben al in het ziekenhuis voor de zekerheid. ik heb Niall nog wel een paar keer gesproken en hij praat telkens over zijn nieuwe vriendin. Dus heb ik gezegt dat jij me niet hoeft te zoeken en hij het kind nooit hoeft te zien en wat hij toen zei brak mijn hart want hij zei dat hij hem ook nooit hoeft te zien. Ik heb me nummer verandert en nu kan hij me niet meer komen zoeken. Zayn is de hele week al bij me omdat ik hoogzwanger was en ik denk dat ik nu moet bevallen.

'Mijn water is gebroken'schreeuw ik en het doet heel veel pijn dus ik schreeuw het uit van de pijn. Ik zal jullie de details besparen dus nu is hij er Jack Daniel Malik, ja ik heb hem mijn eigen achternaam want Niall verdient het niet. Hij heeft niks van Niall alleen het bruine haar en gezichtsvorm en hij heeft mijn donkere ogen. Ik huil nu van vreugde en Zayn die heeft zijn kleine neefje vast en het ziet er zo schattig uit. Hij wordt meegenomen voor onderzoeking en daarna mag ik naar huis met mijn kleine jongen.

Na een half uurtje met Zayn en Scar te hebben gepraat komt de dokter binnen en zegt dat ik naar huis mag en dat de baby kerngezond is en daar ben ik blij om. Ik ben zo blij dat ik Scar heb want het is niet makkelijk om 18 te zijn en een baby te hebben. Scar gaat ook naar school en ze studeert als modeontwerpster en ze heeft voor mij al een paar leuke outfits gemaakt. Als de dokter mijn abby geeft ben ik zo blij en we gaan met z'n allen naar mijn huis.

Als we eindelijk thuis zijn loop ik direct naar Jack zijn kamer (zie media) en leg hem in de wieg. Na een tijdje is het helemaal stil en loop ik weg en neem de babyfoon mee. Nou nog maar hopen dat hij me niet midden in de nacht wakker huilt.

* 1 maand later*

POV Niall

Ik ben zo'n lul denk ik nu al 5 maanden, Zayn is er ook niet en ik denk dat hij bij Liv is want ze moest nu rond de 9 maanden zwanger zijn. Ik wou dat ik bij haar zij stond maar ik liet haar niet eens uitpraten. Ik moet haar echt spreken want ik heb een 'fake' relatie met Selena Gomez en ze is zo irritant. Ik heb de afgelopen 9 maanden niks gehoord en gezien van Olivia ook niet op het nieuws van de paps, ze zal vast haar look hebben verandert en ik hou nog steeds van haar. Ik moet haar binnenkort gaan zoeken want ik wil mijn baby en haar in mijn armen in een mooi huis met zijn tweeën en Scarlet want ik heb gehoort van Zayn dat Olivia haar heeft geadopteerd en ze is iets van 15.Ik kreeg opeens een berichtje met een foto van Zayn in de jongens groep.

Zayn : Guys kijks is hoe schattig

Louis : wat een poepje hij lijkt erg op haar

Liam en Harry: van wie is die dan?

Zayn : van een kennis van mij en Lou

Ik : wat een schatje wil hem een keer zien, hoe heet hij?

Zayn : grappig verhaal eigenlijk want ik heb me kapot gelachen om zijn naam

Ik, Louis, Liam en Harry : wat is het dan?

Zayn : Jack Daniel Malik

Ik, Louis, Liam en Harry : Hahahaahahahaa

Zayn : maar ik ga weer lads ben er volgende week weer

Allemaal : Doei

POV Olivia

Het is nu 12 uur s'nachts en ik wordt wakker van het gehuil van jack, ik loop naar hem toe en zie dat hij wakker is en een vieze luier heeft, ik verschoon zijn luier en leg hem weer terug maar hij begint weer te huilen. Ik pak hem weer op en neem hem mee naar mijn bed en ik leg hem naast me neer en ik val samen met hem in een diepe slaap.

Ik wordt de volgende dag wakker van geklik van een camera en zie dat het Zayn is en daarna loopt hij weg weirdo. Ik mis Niall echt ik hou nog steeds va hem maar hij niet meer van mij, hij heeft nou met Selena Gomez eulggg. Ik kijk door mijn contacten en zie Niall staan ik druk op het groene hoorntje.

Niall : Hallo, met wie spreek ik?

Liv : Met mij Olivia, alsjeblieft  hang niet op ik wil met je praten

Niall : Oke ik wou ook met jou praten maar je had je nummer verandert.

Ik : wil je misschien naar mij toekomen met de andere jongens

Niall : ja, ja, ja heel graag ik kan niet wachten om mijn kleine Jack te zien

Ik : je wou hem toch niet zien

Ik ben nu heel erg verwart eerst doet hij heel bot en wrijft het in mijn gezicht dat Selena zijn vriendin is en nooit Jack wil zien en nu ineens poeslief doen. Achja.

Niall : waar woon je dan?

Ik : ik woon in Florida ik heb net gekeken en het eerst vertrekkende vliegtuig vertrekt om 1 uur en dan ben je hier om 6 uur.

Niall : Ik zal wel even boeken en dan roep ik de jongens dat ze hun spullen moeten pakken, zegt hij opgewonden.

Ik : Oke dan zie ik je vanavond.

*tijdskip naar 6 uur op het vliegveld*

Ik zie alle jongens binnenkomen te kijken waar ze heen moeten, ik heb Jackie op mijn arm en mijn ogen klikte als eerste met die van Niall. Hij begint op me af te rennen en ik de andere jongens hem raar aankijken, als hij bij me is knuffelt hij me en geeft me een kus op mijn wang en daarvan kreeg ik vlinders in mijn buik. Ik zie Niall naar Jack kijken 'wil je hem vasthouden' hij knikt heel enthousiast en ik geef Jack aan hem en zie dat de andere jongens mij raar aankijken vast omdat ik een zonnebril op heb gezet. Ik doe hem af en alle jongens kijken geschokt dat ik een kind heb maar daarna tackellen ze me in een groepsknuffel. Als we naar buiten lopen, lopen we naar mijn range rover omdat daar meer in past. We rijden naar mijn huis en alle jongens kijken in awe omdat het zo groot is. Als we binnen zijn zeg ik dat alle jongens een kamer moeten nemen op de derde verdieping omdat ik en Scar de hele tweede verdieping hebben. Als alles in hun kamer hebben zitten we met zijn allen op de bank en dan beginnen de vragen.

'Olivia waarom ben je wegegaan?' vraagt Liam opeens.

Oh shit nu moet ik ze alles uitleggen!

One Direction adopted me!Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz