Svatba

1.8K 92 8
                                    

„Vstávej." budila Elonii Alice. Elonie jen otevřela oči a zase je zavřela, otočila se na bok a došlo jí kdo jí budí. Otevřela oči a otočila se na Alici která se usmívala. „Rychle se nasnídej. Pojedeme se připravit." oznámila jí a odešla. Elonie vstala a opatrně vyšla na chodbu. Rozhlédla se a oddechla si nikdo tam nebyl. „Ahoj." pozdravil Jasper a usmíval se. Elonie se lekle, protože ho neviděla a ani neslyšela přijít. „Doufám že si se nelekla." zasmál se. „To doufáš špatně." Alice vyběhla z Bellyného pokoje a usmívala se. Chytila se s Jasprem za ruce. „Převleč se rychle." popoháněla Elonii. Ta se zaculila a pokračovala do koupelny. Zamkla si dveře a začala se připravovat. Umyla se,učesala, oblékla si šaty a nasadila čočky. Docela jí to slušelo, ale nebyla to ona. Nejradši by čočky vyhodila a už nikdy si je nenasadila jenže to by ji svět okolo ní asi nepřijal. Vyšla z koupelny a zamířila dolů. „Sluší ti to." pochválil ji Charlie, který už měl na sobe oblek. Věnovala mu úsměv a pokračovala do kuchyně. Vytáhla si jogurt a posadila se aby si ho mohla v klidu sníst. „Jak ses vyspala?" zeptal se Jasper a posadil se k ní. „Celkem fajn." usmála se a strčila si lžičku do pusy. „Těšíš se?" zeptal se jí. „Samozřejmě. Kdo by se netěšit." ale pak si vzpomněla na Jackuba. „Už ses najedla." zavolala na Elonii Alice která scházela schody s Bellou. „Je hotová." odpověděl ji Jasper. „Vypadáš krásně." pochválila jí Bella. „Samozřejmě že jí to sluší, ale měli by jsme už jít." popoháněla ji Alice. Elonie se zvedla vyhodila kelímek od jogurtu a vyšla ven. V ruce si držela svoji velkou tašku ve které měla všechny věci které potřebovala. „Jedeš s námi?" zeptal se Jasper a šel ke svému autu. „Ne, jedu s Charliem." Elonie s nimi ani jet nechtěla.

 Potom vyšla Alice s Bellou a následoval Charlie který za sebou zamknul. Bella nastoupila do auta k Alici a Jasprovi. „Nejedeš s nimi!" divil se Charlie protože Elonie čekala u jeho auta. „Ne, jedu s tebou radši." Charlie se usmál a nastoupili do svého auta. „Pojedeme ještě za Billym." oznámil ji. „Doufám že mě zase nebude chtít s někým seznamovat." zasmála se Elonie. Jasper mířil přímo k domu Cullenů a Charlie zase k Billymu. Už si tu cestu trochu pamatovala. Dopředu hádala kam budou odbočovat. Nakonec dojeli k domku kde bydlel Billy. Před domem zrovna stál Seth a strašně se něčemu smál. Elonii to docela zajímalo čemu se směje. Charlie zastavil a vystoupil Elonie ho následovala. Seth pozdravil Charlieho a pak si všiml Elonie. „Páni sluší ti to." s otevřenou pusou na ni zíral. „Pozor Sethe, Elonii hlídám jako oko v hlavě tak se chovej slušně." oznámil mu Charlie. „To já vždycky." Charlie vstoupil do domku za Billym. Elonie se dívala na zem, občas se podívala na Setha který se na ní díval. „Doufám že si připravená si se mnou zatancovat." Elonie se zatvářila jako rošťák. „Ale nestěžuj si až ti pošlapu nohy." Seth se ještě více usmál a vycenil na ni zuby. „Já to vydržím nejsem přece máslo." znovu si ji prohlédnul a všiml si že má na krku jeho dárek. „Jsem rád že ho nosíš." a ukázal na přívěšek. „Cítím se s ním bezpečně." přiznala Elonie.! „Páni, ty si, ale fešanda," vyjel s vozíčkem Billy, „ kdybych byl o pár let mladší a neseděl na vozíčku hned bych si s tebou zatancoval." Elonie na něj při úsměvu vycenila zuby. „O dost bys musel být mladší," vložil se do toho Charlie, „a to bych tě od ní hnal flintou." žena která stála za Charliem se zasmála s muži. Tu, ale Elonie neznala. Vypadala jako indiánka a byla trochu podobná Sethovi. „Elonie tohle je Sue." představil ženu Elonii. „Ráda tě konečně poznávám, Charlie říkal že jsi krásná, ale ne že jsi nádherná." Elonie se usmála. „Děkuji, také vás ráda poznávám." „To je moje matka." oznámil hrdě Seth. „Něco takového jsem si myslela."přiznala Elonie. „Slyším o tobě od Setha každý den El." žena si uvědomila že ji nazvala jinak. „Smím ti říkat El?" radši se jí zeptala. „Nevadí mi to." souhlasila Elonie. „Už musíme jet, ale uvidíme se." vzpomněl si Charlie.

Jeli teď už ale k domu Cullenovým. Elonie vystoupila jako první. Byla tu už matka Belly. Elonie vstoupila do domu a šla přímo nahoru. Tam už připravovaly Bellu. Zastavila se ve dveřích a pozorovala jak jí zkrášlují Vypadala tak nádherně. „Co." zeptala se Bella, když si všimla jak na ni Eloniie upřeně zírá. „Nic," pousmále se Elonie a dala si ruku v bok. „Jen ti to moc sluší." „Samozřejmě že jí to sluší." přidala sedo konverzace Alice. Elonie kývla a posadila se do křesla. Představila si jak místo Belly sedí ona, Charlie jí potom vede k oltáři kde čeká.... „Elonie." volala na ni Esme. Když si toho všimla okamžitě vstala. „Co se děje." dívky se usmáli. „Pomůžeš mi?" pokračovala Esme. Elonie souhlasila a následovala ji. Mezitím si prohlížela hosty co byly kolem ní. „Tak tady máš." podala Esme Elonii květiny, které byly pro Bellu. „Hlídej je prosím. Musím se věnovat hostům." Elonie je přijala a šla zpátky. Lidé kolem ní ji znervózňovali. Některé osoby vypadali příjemně, ale jiných se bála. Šla co nejrychleji zpět. Vyšla zase schody a šla k pokoji kde byla Bella. Už na sobě měla i svatební šaty. Chyběla akorád kytice. „Takco Elonie, jak se ti líbí Bella teď zeptala se Alice, ale věděla přesně co jí elonie odpoví. „Nádherná." a podala Belle květiny.

Neznáš mě Bello!(twilight)Where stories live. Discover now