4

1.7K 83 1
                                    

A fost greu sa ii ascult toata povestea lui tata despre Harry. Imi e greu sa-l vad pe tata ca sufera. E tot ce mi-a ramas, mama a plecat in urma cu 3 ani. In urma unui accident de masina. Când a aflat, defapt, cu ce se ocupa tata, a fugit de acasa. Era iarna, pe jos era polei. Mama a luat o curba brusca...si a fost acrosata in sant. Imi e dor de ea, imi amintesc când imi citea povesti seara la culcare, iar fratele meu...Gândurile mele au fost intrerupte de catre Niall, care a intrat si a spus ca vrea sa vorbesca cu tata intre patru ochi.

-Jess...pot vorbi ceva cu tatal tau?a spus Niall, timid, vrând sa nu ma deranjeze.

-Da, te rog.am afirmat, plecând din salonul tatei.

M-am indreptat spre salonul lui Harry, vrând sa-mi cer scuze si sa-i spun ca tata mi-a povestit tot despre el. Am deschis usa larg si am intrat in salonul cretului. Când am intrat parfumul lui era pe peste tot incapere.

-Hei...putem vorbi?am spus destul de timida, in ultimul timp nu e genul meu sa fiu timida. De când mama a murit sunt mult mai rea, nu ma intereseaza parerile altora, ma intereseaza numai persoana mea si...nu imi mai e mila.

-Da, sigur! Aseaza-te...a spus ferm, dar cu o caldura in voce. Despre ce e vorba?

-Tata...nici nu am terminat propozitia pentru ca Harry a inervnit ingrijorat.

-Ce?! E bine?!m-a intrebat disperat, se vedea cat tine la tata.

-Nu, e bine, nu are nimic. Mi-a povestit de voi doi...cum el te-a luat sa aibă grija de tine, cum ai devenit mana lui dreapta..de ce ai renuntat?am indraznit sa intreb.

-Pentru ca ma saturasem sa fiu mereu in stres continuu...era greu, numai aveam o viata normala.a spus el cu greu.

-Aaa, ok iarta-ma.

-Nu e nimic...am auzit ca si tu i te-ai alaturat tatalui tau.a spus el cu o oarecare dezamagire in voce..de ce ar fi dezamagit?

-Da...atunci când mama a murit...cred ca stii.el a dat abrobator din cap. Atunci am inceput sa devin foarte rece cu lumea din jurul meu, o recunosc, cu greu mai schitam un zambet, dar zambetul acela durea. Când zâmbeam o durere adanca imi ordona sa-l sterg de pe fata.am simtit cum lacrimile mi se aduna in coltul ochiului, iar o mana grea o cuprinde pe a mea.

-Stiu, te inteleg..stiu cum e sa pierzi pe cineva.a spus el, putem sa-i citesc regretul si durerea din ochii lui.

*****

Am plecat acasa, stateam de 3 zile in spitalul acela si deja imi era groaza numai când vedem fiecare scaun pe care am dormit pentru a astepta sa vad daca tata e in siguranta. Pe baieti nu i-am ma vazut. Probabil ca s-au intors la munca. Am vorbit cu Lara ieri seara, si punea ca este totul in ordine si ca pot sa-mi iau cateva zile libere.

Telefon a inceput sa-mi sune. Era Niall.

-Pustoaico, sper ca esti pregatita sa pleci in prima ta misiune.spune el rânjind, stiam ca rade tot daca nu puteam sa-l vad.

-Poftim?! Niall esti nebun?!am tipat eu in telefon.

-Da, cu placere, eu ti-am aranjat totul. Uite, nu e nimeni care poate pune planul in aplicare asa ca tu trebuie sa mergi.a zis el, de data asta foarte serios.

-Ok, spune-mi unde si când!

-Ora 8:00 AM, in fata parcarii de la super-market-ul de pe colt.

-Bine!

-Mai intai treci pe la hala, trebuie sa-ti dau ceva.mi-a soptit apoi a inchis telefonul.

****

Cat de nebuna sa fiu?! Am acceptat sa lupt cu unul sau chiar mai multi rusi pentru niste idioti de bani...ma urasc! Nu am mai pus mana pe un pistol de când acel idiot de mafiot si-a pierdut viata din pricina mea. Defapt, tipul chiar si-o merita daca ma gândesc mai bine.

Am parcat in fata halii si am intrat, acolo erau toti baietii si Lara, ma asteptau.

-Bine ai venit, rebelo! Ii iau locul tatalui tau.imi zambeste Louis si imi face samn sa vin mai aproape de masa.

-Deci...trebuie sa iei banii aia de la nenorociti. Noi o sa fim in spatele tau. Armele sunt acolo, Liam imparte-le.a spus Niall, zici ca e tata când vorbeste asa.

-Niall, stim tot pe derost, gata!am zis eu pentru a-l oprii.

-Ok atunci! Gata sa batem niste rusi infecti?!a zis iar Niall care facea pe seful.

****

Cred ca e cel mai nebunesc lucru pe care l-am facut vreodata, am jurat ca numai impusc si nu ma mai bat cu nimeni...

----------------

Cam asta a fost...sper sa va placa.

Xoxo

Because you...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum