2.6

18.4K 1.4K 577
                                    

Jungkook parka vardığında Taehyung'u başı öne eğik elleriyle oynarken buldu. Ufak bir tebessümle yanına gitti ve banka oturdu. Taehyung parıldayan gözlerle Jungkook'a bakarken Jungkook kızaran yanaklarıyla ona döndü.

"Duygularından nasıl emin olmayı düşünüyorsun?"

Taehyung bir süre Jungkook'un gözlerinde gezdirdi gözlerini. Ardından önüne döndü ve "bilmiyorum" diye mırıldandı "Ne yapmalıyım?"

Jungkook bir süre düşündü. O sırada Taehyung'da onu izliyordu. Düşünürken bile çok güzeldi. Şekilden şekle giren mimikleri ve mimikleriyle orantılı hareket eden dudakları. Taehyung'un gözleri Jungkook'un bütün yüzünü dolaşıp dudaklarında durdu.

Küçük, hafif pembe bir tonda olan güzel dudaklar..

Jungkook Taehyung'un ona baktığını fark ettiğinde pembeleşen yanaklarıyla ona döndü. Taehyung gözlerini zorda olsa Jungkook'un dudaklarından çekip gözlerine kenetledi. Birbirlerinin gözlerinin içine bakarken Taehyung nereden geldiğini bilmediği bir cesaretle "sanırım nasıl emin olacağımı buldum" diye fısıldadı. Jungkook gözlerini bir an olsun Taehyung'un gözlerinden ayırmadan "nasıl?" dedi "ne yapacaksın?"

Taehyung cevap vermeden elini Jungkook'un yanağına sürttü ve yüzüne yaklaştı. İkisinin de kalbi yerinden çıkacakmış gibi atıyordu. Jungkook bayılmamak için dua ederken Taehyung'un hareketini bekledi. Taehyung gözlerini kapatarak dudaklarını Jungkook'un dudaklarına bastırdı. Çok nazik davranıyordu, her an kırılacakmış gibi..

Jungkook patlamak üzere olan kalbini düşünmemeye çalışıp gözlerini kapattı. Birbiriyle uyumlu dudaklar yavaşça hareket ederken Taehyung ince parmaklarıyla Kook'un yanağını okşadı. Jungkook ise ellerini Taehyung'un saçlarına daldırdı ve saçlarını okşadı.

Taehyung'un kendisininkinden farksız olan kalp atışlarını duyduğunda midesindeki kelebeklerin bütün vücudunu kapladığını hissetti. 

Taehyung ise artık emin olmuştu. Jungkook'tan hoşlanmıyordu ;

Ona aşıktı.



Pervert Stalker // VkookTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon