77.(Povestile voastre de groaza,mai astept pe privat sau intr un comm dr aici)

1.9K 114 4
                                    

Sa incep asa cu un Multumesc pentru povestile voatre! Le voi posta sub baza anonima. Mhm.... Daca mai aveti povesti de genu sa mi spuneti ori intr un comentariu de aici ori pe privat.

Prima poveste.....

Intr-o zi prietena mea m-a chemat la ea ca sa mai vorbim si chestii de genul asta. Cand am ajuns la ea ne-am pus pe pat si de odata telefonul ei a inceput sa cante pe melodia preferata a bunicii ei care murise cu cateva saptamani inainte. A oprit repede telefonul dar dupa s-a deschis telebizorul pe aceeasi melodie. Ne-am speriat rau. Ne-am dus la baie si cand am venit geamul era deschis si l-am inchis dar imediat dupa perdelele se ridicau si coborau. Omfg. Acum plang. De fiecare data cand imi amintesc plang si au trecut doi ani. "

A doua povesteeee

" Fratele meu mai mic de 5luni .Am fost in bucatarie sa uitat la mine urat si pe urma sa uitat la cutite si a inceput sa rada "

A treia poveste

" Eram singura acasa. Era noapte. Ma uitam la televizor. Totul linistit...pana cand(poate mi s-a parut,nuj) am vazut in reflexia geamului de la mobila o fata de femie cu sange,buzele rosii si ochi negri,negri; am tresarit,m-am uitat din nou si numai era...ciudat rau..si pentru mine.. Verry horrific
Sper ca o vei posta,mi&ar face mare placere! Continua cartea
Te pup❤❤ "  **si eu te puppp***

A patra povestee

" Era pe la 3:00 am si nu aveam somn din cauza ca citisem niste povesti mai creepy,dar nu ma speriasem prea tare.Dar nu aveam somn pentru ca tot trosneau mobilelele si astea.Apoi am auzit ca se deschide poarta de la casa si frigiderul,dar ai mei dormeau si soramea la fel si bunicul era la spital cu piciorul in ghips.Apoi am auzit pasi si s-a miscat putin usa de la camera mea.Apoi s-a auzit usa de la sufragerie si usa de la intrare care mereu e inchisa cu zavorul si poarta e incuiata cu cheia.Apoi au continuat sa se auda sunete ciudate. "

A cincea poveste

" Eram singur acasa imi faceam temele cand ma striga mama sa ma duc sa mi fac curat in dulap ma duc cand imi suna telefonul era mama ma intreaba ce fac eu ii zic ce mai pus sa fac curatenie.  . dar ea cand nici nu sunt acasa si in timpul ala se aude o bucnitura puternica din camera mea ma duc sa vad si gasesc pe jos o pisica fara cap ciudat "

Fraze care te vor baga in sperietiWhere stories live. Discover now