114(slenderman partea 2)

623 29 7
                                    

Cum a aparut slenderman,pai este simplu: În iunie 2009, site-ul Somethingawful a lansat un concurs pentru amatorii de Photoshop, care să creeze imagini cât mai reale, dar cu elemente paranormale. Eric Knudsen (pseudonim: Victor Surge) a intrat în concurs cu 2 fotografii alb-negru, în care apăreau copii și o figură înaltă, nedefinită, în fundal.

Fotografiile au fost prezentate ca datând din 1983, iar una dintre ele era însoțită de următorul text explicativ: „Noi nu am vrut să mergem, nu am vrut să îi ucidem, dar tăcerea lui persistentă și brațele întinse ne-au îngrozit și ne-au consolat în același timp… – 1983, fotograf necunoscut, presupus mort.” A doua zi, Knudsen a adăugat a treia poză împreună cu istorisirea fictivă a unui medic legist despre un masacru. Astfel a început asaltul asupra internetului al omului înalt, slăbănog, fără față, cu brațe anormal de lungi.

Alți utilizatori ai site-ului au început să creeze propriile povești cu Slenderman, care s-au răspândit rapid și pe alte site-uri. În 5 ani, Slenderman a apărut în povești scurte, video-documentare, jocuri video și altele, peste tot pe internet. În unele Slenderman are multiple brațe, ca de caracatiță, răpește sau ucide copii, iar în altele acționează doar ca un factor care îi determină din umbră pe alții să ucidă pentru el, cum ar fi și în cazul de față.

Cele două fete din Wisconsin au aflat de Slenderman de pe site-ul Creepypasta, care găzduiește literatură fictivă de groază, scrisă pentru a fi virală pe internet, în stilul materialelor jurnalistice și a rapoartelor

Voi credeti sau nu in slenderman? Eu una nu cred deoarece chiar ieri m am dus in padure,una din Romania normal,chiar daca se zice ca aici nu exista,si nu am gasit absolut nimic in aceea padure *exceptand ceva sugrumat sau spanzurat si niste chiloti tanga:)))*
Pacat ca n am facut si aceste foi:


Fraze care te vor baga in sperietiWhere stories live. Discover now