106.

1.1K 69 7
                                    

Multi aveti persoane pe care le urati din plin si vreti sa ii blestemati sau rau. Uite doua metode de a produce rau cuiva
Prima metoda e mereu simpla
Te duci la aceea persoana si ii zici in fata "Te blestem saa...." ii spui dupa ca a fost in gluma. Asa am fct si eu la un coleg. I am spus te blestem sa racesti. Si asta a facut

A doua metoda e mai grea mai periculoasa e a unui om de stiinta mark nuj cum deci cititi cu atentie
1.       Trezeste-te la miezul noptii. Stai pe podea cu picioarele incrucisate in intuneric, in camera goala si spun cuvintele: “Diavole, diavole, invie, diavole” in continuu timp de un minut. In ochiul mintii tale, previzualizeaza imaginea persoanei pe care vrei sa o blestemi.

2.       In timp ce iti apare imaginea persoanei pe care vrei sa o blestemi, imagineaza-ti cum un mare rau se abate asupra acestei personae. De exemplu, s-ar putea sa vezi cu placer cum o masina iese de pe strada si intra direct in el sau ea pe trotuar.

3.       Savureaza agonia victimei – dar nu uita ca ceea ce vizualizezi este nenorocirea care se va intampla in viata reala. Daca vezi victima in timp ce isi pierde un ochi, aceasta ar trebui sa-si piarda un ochi. Daca vezi moartea atunci, victima ar trebui sa moara. Ai grija la consecintele actiunilor tale inainte sa blestemi.

4.       In timp ce continui sa transmit imagini fortelor intunecate spune in soapta: “Puteri ale intunericului, faceti asta”. Bucura-te de ceea ce ai realizat pentru un minut si gata, spune Mulkrin, “munca ta sa terminat”.

“Daca esti sincer in dorinta ta de a-ti pedepsi un dusman, si nu ai nici un regret sa-l blestemi, atunci blestmeul va reusi”, mai spune Mulkrin.

Fraze care te vor baga in sperietiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum