113(slenderman partea 1)

578 31 3
                                    

Slenderman

Slenderman sta mereu pe la margine de padure,sunt diferite legende cu el,dar am gasit lui in care se presupune ca ar fii vorba despre slenderman si vreau sa vi o prezinta si voua bineinteles,uitati;
„Mulți oameni nu cred că Slenderman există și am vrut să le dovedim contrariul”, a spus una dintre fete, conform declarației pe care au obținut-o polițiștii din Waukesa, Wisconsin.

Cele două fete și-au atras victima, o altă fetiță de 12 ani, în pădure, unde una dintre ele a ținut-o la pământ în timp ce cealaltă a înjunghiat-o de 19 ori. La sfârșit, fetele s-au îndreptat către o casă din pădure, unde credeau că locuiește Slenderman. Le-au spus polițiștilor că sperau ca victima lor să moară pentru ca Slenderman să li se arate, drept recompensă.

Însă victima a scăpat. Toate loviturile, aplicate în zona toracelui, a mâinilor și a picioarelor, au ratat marile organe și artere. Fetița a reușit să iasă în drumul principal, unde a văzut-o un biciclist care a chemat ambulanța. În prezent este internată în spital, în stare stabilă.

Dincolo de aspectul șocant al cazului, care se datorează în special brutalității atacului, lumea încearcă să găsească un sens întregului incident, să înțeleagă cum a fost posibil să se ajungă la o asemenea situație și cum poate fi prevenită pe viitor.

Fraze care te vor baga in sperietiWhere stories live. Discover now