36 част

746 54 7
                                    

След още 2-3 магазина се запътихме към площада. Всички се бяха събрали и тръгнахме към хотела. Бях капнала от умора. Легнах да поспя за 1 и половина.
-Мони, ставаай!
Явно беше време за вечеря. Не ми се ядеше много, но се насилих.
Събрахме се 15 човека и играхме на истината или се осмеляваш. Не можеше да се отказва. Така че се наложи да целуна всички, да пуша трева, да изпия много шотове и почти да правя секс с Дил. Е, и той имаше доста интересни предизвикателства и не знам как не изревнувах.
Момчетата оставиха Кат по бельо. Тя обаче беше пияна и започна да се натиска на Том. Той не я спря, само се преместиха. Ние играхме още около 30 минути.
Решихме да се върнем в детските години и гримирахме момчетата, правехме се на мумии с тоалетна хартия, танцувахме по коридорите. Спомнихме си какви глупости сме правили преди.
Към 3 се разотидохме.

3ти ден
Пропуснахме закуската. Станахме към 11:38 и се излежавахме до обяд. Адски ме болеше глава. Слязох колкото да хапна една супа. За днес нямахме планове и просто си стояхме в стаята, забили в телефоните.
-Хора, хайде да правим нещо. - каза Дил, но никой не му обърна внимание. Вманиачени сме по играта Color Switch.
Той се отказа и излезе.
По-късно вече ми падна батерията и убедих няколко човека да се съберем в нашата стая. Пуснахме си едни стари клипчета и ги гледахме, смяхме се и плакахме. Спомените са най-ценното нещо.
Вечерта Дил се върна. Извика ме в кухнята.
-Моон! Имам изненада за теб!
-Така ли? Какваа?
-Ще видиш. Но искам да облечеш това. - той отвори една кутия.
О, боже мой! Роклята! Не мога да повярвам!
-Купил си роклята?
-Да. Видях как я гледаш и исках да те изненадам.
-Не, не мога да я взема. Тя струва цяло състояние!
-Не приемам отказ!
Хвърлих му се на врата. Обичам го толкова много! Но не искам да изглежда сякаш го използвам.
Към 8 с Дил излязохме от хотел.
-Чакай, как ще стигнем до където и да е?
-Това вече не го премислих.
Засмяхме се. Повървяхме пеша и спряхме едно такси. Пристигнахме в един доста елитен ресторант. Седнахме, хапнахме. Беше прекрасно! След това се разхождахме из града. Прибрахме се доста късно. Преоблякох се и седнахме в спалнята. Говорихме си почти цяла нощ.

Животът на едно момичеDonde viven las historias. Descúbrelo ahora