Част 19

7.3K 291 29
                                    

- Камерън.. - въздъхнах, виждайки спретнатата ми изненада. Намирахме се в спалнята му. Леглото беше заобиколено от запалени свещи, а върху него имаше кървавочервени листа от рози. Беше толкова романтично. Камерън се приближи към мен и залепи устните си за врата ми, след което прошепна в ухото ми:
- Би ли правила любов с мен?
Обърнах се към него и страстно го целунах. Той прокара ръката си от гърба до дупето ми, след което ме вдигна и ме понесе към леглото. Бутна ме върху него, застана над мен и започна да целува врата ми, оставяйки мокри петна по него. Ръцете му шаваха по тялото ми, а устните му се стараеха да докоснат всяка част от мен.
- Обичам те, обичам всяка част от теб, Джесика. - продума задъхано между целувките.
- И аз те обичам. - прошепнах и залепих устните си за неговите, сливайки ги в една страстна, изпепеляваща и истинска целувка.
- Тази вечер няма да правим просто секс, този път ще те любя. - продума Кам и впи устните си в кожата ми, карайки ме да изстена тихо. След няколко минути роклята ми беше на земята, както и костюма на Камерън. Той продължаваше да целува врата и гърдите ми, оставяйки малки лилави петънца. Слезе надолу към пъпа ми, а устните му шаваха по кожата ми. Отърва се от дантеленото ми бельо, минавайки леко с пръст през най-чувствителното ми място. При това негово действие тихо изстенах, сгърчвайки се от възбуда. Когато и двамата бяхме останали чисто голи, той се наведе над мен и прошепна в ухото ми:
- Готова ли си?
Аз кимнах с глава и той бавно навлезе в мен. С нежни тласъци вкарваше и изкарваше члена си, без да прекъсва целувките. Увих краката си около него, подканвайки го да увеличи темпото. Той забърза, карайки ме да забия ноктите си в гърба му.
- Н-н-не спирай - изстенах, стискайки чаршафите в ръцете си. Потните ни тела се триеха едно в друго.

*половин час по-късно*

Двамата стояхме сгушени под тънкото одеяло, дишайки очестено. След като бушуващата кръв в телата ни се успокои, Камерън продума:
- Обичам те, Джес.
- Аз също.
- Съжалявам за вечерята. - двамата се засмяхме.
- Нищо, и без това ми се ядеше пица. - казах, а той се усмихна.
- Ти ще трябва да готвиш в нашето семейство. Не искаш децата ни да останат гладни, нали?
- Деца?
- Да, искам поне 3. - продума, карайки ме да се засмея. Сгуших се в него, а той ме обви в ръцете си.
- Бихме имали хубави деца. - прошепнах, а той ме погледна и се усмихна.
- Красиви като майка си. - отвърна, карайки бузите ми да се изчервят. Облегнах се на ръката му и не след дълго заспах.

*на сутринта*
*ГТ Камерън*

Събудих се и видях Джес в обятията си. Беше толкова красива, докато спи. Като ангел. Нежно я целунах по челото, стараейки се да не я събудя, след което се запътих към банята, за да си взема душ. След като излязох, Джес я нямаше. Къде е отишла, за Бога? Затърчах из стаите, търсейки я, но не успях да я открия. Запътих се към кухнята, за да погледна дали не е там, а когато стигнах усмивка се изписа на лицето ми. Правеше палачинки. Беше облечена с една от тениските ми. Беше толкова секси. Отидох до нея и целунах врата и, надигайки тениската и стискайки задника и.
- Каам, стига.. - прошепна с усмивка, хвана ръката ми и я махна.
- Тази тениска ти ходи. Изглеждаш още по-секси в нея. - продумах и огледах тялото и, усмихвайки се, а тя се изчерви. След като закусихме обилно, двамата се излегнахме на дивана и пуснахме телевизора.
- Какво ще правим днес? - попитах и допрях устни до главата и.
- Да правим нещо забавно. - отвърна, а аз се замислих. В главата ми изникна перфектната идея, за това изключих телевизора и продумах:
- Хайде, имам идея.
- Каква? - попита ме любопитно.
- Ще видиш. - отвърнах и я целунах.
След като се нагласихме се качихме в колата и потеглихме към най-близкия град, в който имаше лунапарк. След близо час път достигнахме въпросната дестинация. Предварително завързах очите на Джес с панделка и и помогнах да слезе от колата. Премахвайки лентичката плат от очите и, тя ахна и изкрещя детински:
- Лунапаарк! - с тези думи се втурна към една от цветните шатри. Спря се при машината за захарен памук и поръча един. След минута се върна с него, тикайки късчета в устата си. Беше като дете. Толкова невинна, нежна.. Прекрасна. След като унищожи памука си се втурна към виенското колело, дърпайки ме за ръката. Докато се усетя вече се бяхме качили и се намирахме на най-високата точка. Изведнъж колелото спря, оставяйки ни горе.
- Какво стана? - притеснено ме попита Джес, а аз повдигнах рамене. Може би от страх тя се сгуши в мен, а аз я обгърнах с ръка.
- От тук мога да видя всичко. Толкова е красиво. - продума тя, гледайки прекрасната гледка, разкриваща се пред очите ни.
Измина близо час, от както колелото спря, и започнах да се притеснявам. Ами ако трябва да прекараме нощта тук? Небето стана малко по-тъмно, а времето захладня.
- Студено ми е. - прошепна Джесика, а аз съблякох горнището си и го наметнах на раменете и. Тя се сгуши в мен и притвори очи.

Алоха, хора! Ето я и новата част! Надявам се да ви хареса! Очаквам мненията ви в коментарите ⬇❤
ПС: Искам да ви благодаря за всички гледания, вотове и коментари, това значи много за мен. Обичам ви ❤

Sex toy | C.D.Where stories live. Discover now