Част 24

5.6K 283 33
                                    

- Кой е? - попита Камерън. Ами сега? Чухме ръмжене от съществото пред нас.
- Да бягаме.. - прошепнах, без да отделям погледа си от наблюдаващите ме очи.
- На три. 1..2..3..! - двамата затичахме с всичка сила в незнайна посока, а то тръгна след нас. Докато тичахме се спънах в един клон и тупнах на земята. Преследващото ни същество ме настигна и, докато успея да се изправя, хвана крака ми. Изпищях, а Камерън улови ръката ми, дърпайки ме към себе си.
- Кам.. помогни ми! - крещях, докато той се опитваше да ме издърпа от хватката. Тъмнината беше покрила тялото на създанието и единственото, което виждах, бяха очите му. Лунната светлина се отразяваше в тях и ги правеше плашещи, но и прекрасни. Пищях и ритах с крака, в опит да се отскубна от ръцете или лапите му, но безуспешно. Изведнъж то ме пусна и чух смях. Чаакай...
- Наш?! - продумах и напрегнах очите си, с надеждата, че ще успея да фокусирам тялото в тъмнината.
- Лицата ви.. хахахаха... само да се бяхте видели.. - през смях отвърна момчето и седна на земята.
- Ти ли..? Тъпанар! - мърморех, докато го ритах където намеря.
- Ще ти го върна, Наш! - кръстосвайки ръце се закани Кам, а после и двамата избухнахме в смях и седнахме на земята. Мойра се появи иззад едно дърво и се присъедини към нас.
След като се успокоихме се насочихме към палатките, тъй като Наш и Мойра бяха запомнили пътя.
- Гладна съъм.. - прошепнах, потърквайки стомаха си. - Мога да изям и трима ви.. - подсмихнах се.
- Имаме консерви с боб, спокойно. - продума Наш и се изкикоти.
- Не, Наш, после ще вземе да обгази палатката. - каза Камерън и тримата започнаха да се смеят.
- Хей! - сръчках гаджето си и му хвърлих гневен поглед. - Щом мислиш така, да ида да спя при Наш? - заядох се с него, а той ме погледна сърдито.

*на сутринта*

Събудих се по-рано от всички и излязох от палатката. Реших да се разходя по брега на реката, за да се разсъня, за това взех горнището си и го облякох.
- Хмм.. каква шега да им направя.. - прошепнах. Боже, говоря на себе си. Джес, осъзнай се. Изведнъж гениална идея изскочи в главата ми. - Ще бъде интересноо.. - продумах отново. Наистина ще е добре да спра да водя разговори със себе си, ако не искам да свърша в лудницата. Взех тихо раницата си и извадих гумената змия, която бях взела точно за такива случаи. Изглеждаше досущ като истинска. Преди да я сложа при Камерън се запътих към палатката на Наш и Мойра. Тихо открехнах и погледнах вътре. Двамата бяха чисто голи. Добре, че бяха завити, иначе щях да ослепея. Стана ми ясно какво са правили. Взех саковете и на двамата, прибирайки всички възможни дрехи. Скрих ги зад един храст и се върнах при Камерън. Дяволита усмивка се изписа на лицето ми. Нагласих камерата си и сложих змията върху голите му гърди.
- Така ти се пада.. - тихо прошепнах и се усмихнах. Той, усещайки гъделичкането на гумената играчка, се почеса. Напипвайки змията отвори уплашено очи и изпищя като изплашена девойка. Започна да рита и настъпва играчката, а аз се смеех като полудяла. Щом разбра какво става, сбръчка ядосано лице и облече тениската си.
- Пищиш като момичее! - смеейки се виках, а той се нацупи и ми хвърли настървен поглед. Излизайки от палатката видяхме Мойра и Наш. Бавно вървяха към нас, огънати в одеялото.
- Да сте ни виждали дрехите? - попитаха, а аз се подсмихнах.
- Джеес, не ми е забавно. - продума Мойра, а Наш кимна.
- На мен ми е. - с усмивка на лице отвърнах и тръгнах към брега на реката.

*ГТ Камерън*

Засилих се към Джесика и я избутах в реката, падайки заедно с нея. Тя изпищя и се отдалечи, но аз я придърпах към себе си и слях устните си с нейните.
- Квит? - попита тя, поставяйки нежна целувка на бузата ми. Кимнах с глава, след което отново я целунах, сливайки устните ни в една страстна целувка.
- Още ли ме обичаш? - попита тя и направи кучешка муцунка.
- Няма да спра да те обичам. - отвърнах, а тя се сгуши в мен.

Хеей, сладури. Ето я и 24 част (Божее, кога минаха 24 части, направо летят хд). Таа, стана малко скучна, но все пак се надявам да ви хареса.

Благодаря ви за вотовете и милите коментари, както и за 15k+ гледания, направо сте златни. :д Лов ю ❤

Sex toy | C.D.Where stories live. Discover now