1.Ráno

42 4 0
                                    

Dnes je přesně 19.května roku 2023, už je to přesně 16 let co jsem se narodila! Seběhla jsem schody do přízemí a hned v kuchyni uviděla svého bratra Joshe, on také slavil narozeniny, jsme vlastně dvojčata.
,,Čau ségra."
,,Čau Joshi."
,,Tak jak pak se nám vyspinkala Šípková růženka?" řekl a věděla jsem že naráží na délku mého spánku.
,,Docela dobré."
,,No, není divu, kdo by se nevyspal dobře když spí do desíti?" řekl a začal se smát, jak nečekané. ,,Haha, moc vtipné, bohužel přes tvé chrápání jsem přeslechla budík." dořekla jsem a bouchla ho do ruky, jeho úsměv se přeměnil na vážnější pohled, jak on nesnáší když mu říkam že chrápe.
,,Hele, vy dva. Raději jezte a hádání si nechte do školy!" řekla mamka ještě pořád v županu a podala mi lívance.
,,Doufám že to byl jenom vtip! Dva dny bez hádek bychom snad ani nevydrželi!" zažertovala jsem a podívala se na bráchu, přímo jsem mu kradla jeho slova. No, raději jsem si vzala do ruky lívanec a narvala si ho do pusy, dneska jsem opravdu neměla chuť zůstat moc dlouho doma. Jak já narozeniny nesnáším! Je okolo toho hrozně povyku. Dojedla jsem a běžela po schodech opět do svého pokoje. Oblékla jsem se a pomalu se proplížila kolem táty ven. Kdyby zjistil že jdu ven a svoje narozeniny nebudu trávit doma hned by to zatrhl, je to kliďas ale tohle by mu vadilo. Pomalu jsem zavřela dvěře a rozběhla se o dva bloky dál. Bydlíme v malém městě takže tady není moc míst kam chodit s kamarády. Měla jsem namířeno přímo do parku, slyšela jsem smích a tak mi bylo hned jasné že kamarádi už tam na mě čekají. Seděli u velkého stromu jako vždy a pár z nich na stromě.
,,Jééé, koukejte kdo se to blíží, naše oslavenkyně!" zakřičel Phillip tak abych ho slyšela, věděl že narozeniny nemám ráda.
,,Jééé, ahooooj!" křičeli na mě Jessica a Linda ze stromu. Zamávala jsem na pozdrav a věnovala jim široký úsměv.
,,Čáu Sam!" zakřičel na mě Boby a plácnul si se mnou. Popravdě Boby je můj nej kámoš a mam ho asi nejradši ze všech.
,,Doufám že oslavenkyni držíte její oblíbené místo!" zakřičela jsem a začala se okamžitě smát.
,,Tak to je snad jasný ne? Polez nahoru Sam!" zakřičela Jessica a já pomalu začala lézt po stromě nahoru.

PosledníWhere stories live. Discover now