12 Skyrius

5K 312 20
                                    

TAMAROS POZICIJA

Negalėjau patikėti tuo ką matau. Niall stovėjo prie mokytojos ir mielai man šypsojosi. Visi klasiokai žiūrėjo į mane, o kelios klasiokės svaidė į mane pavydžius žvilgsnius.

-Labas,-tyliai tariau menkai šyptelėdama.

Aš vis dar netikėdama žiūrėjau į jį. Jis čia. Čia. Nežinojau, kad jis čia mokėsi ir galbūt net čia gyvena, kas iš tikro man patinka ir tuo pačiu ne. Dabar jis norės susitikti ir aš to nenoriu, nes vis dar bijau. Kokia aš nevykėlė.

Acacia kažką vis zyzė man į ausį apie jį, bet aš nesiklausiau. Mokytoja kalbėjo su Niall, o mes gavome užduočių. Sprendžiau matematikos uždavinius kartais pažiūrėdama į blondiną. Jis dar gražesnis nei nuotraukose. Jo raumenis ir tos mėlynos akis... Manau reikės nueiti iki tualeto, nes mintys apie tai ką jo rankos galėtu man padaryti verčia mane susijaudinti.

-Jis toks gražus,-sumurkė viena iš klasiokių.

Pavarčiau akis ir toliau dariau uždavinius. Dabar man paskutinė pamoką ir manau man teks pakalbėti su Niall. Atsidusau, kai nuskambėjo skambutis. Lėtai dėjausi daiktus, kai tuo tarpu Acacia viską susigrūdo į kuprinę ir cypdama ragino mane. Ji pakvaišusi.

-Ar eisi su juo susitikti?-sukikeno, kai išėjome iš kabineto.

-Nežinau,-sumurmėjau pajausdama, kaip suvibruoja mano telefonas.

Išsitraukiau jį rasdama Instagram žinutę nuo Niall.

__________________________

Siuntėjas: HoranN00

Gavėjas: Tamy3

Laukiu tavęs mokyklos rūsyje.
__________________________

Atsidusau suprasdama, kad nepavyks išvengti susidūrimo su juo vienai. Norėčiau pasiimti Acacia, bet Niall to tikrai nenorėtu.

-Aš turiu eiti,-pasakiau jai.

-Išdykėliai,-įsišiepė.-Turėsi man viską papasakoti,-mirktelėjo nueidama.

Žaismingai pavarčiau akis ir pradėjau eiti prie laiptų į rūsį. Mano delnai prakaitavo nuo jaudulio. Mes busime vieni. Lipdama laiptais pasitvarkiau savo plaukus ir nusivaliau į džinsus drėgnus delnus. Eidama koridorių pamačiau Niall atsirėmusi į sieną. Dieve padėk man.

-Labas Tamara,-šyptelėjo.

-Sveikas,-droviai pasisveikinau.

Tokia gėda žiūrėti į jį, kai mes tiek darėme. Jis turi mano erotinių nuotraukų, o aš jo.

-Pagaliau galėsiu tai padaryti realiai,-buvau staigiai priremta raumeningo kūno, o vaikino lupos susijungė su manosiomis.

Pripažinsiu tai tikrai mane nustebino, kad net kelias sekundes nereagavau į jo judančias lupas, kurios tarp kitko buvo labai švelnios ir minkštos

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pripažinsiu tai tikrai mane nustebino, kad net kelias sekundes nereagavau į jo judančias lupas, kurios tarp kitko buvo labai švelnios ir minkštos. Kai galiausiai pasiryžau ją pajudinti lupas pajaučiau jo rankas ant savo šlaunų ir kaip jis mane pakelia. Kojomis apsivijau jo liemenį, o rankomis kaklą.

-Niall aš negaliu,-sušnabždėjau, kai jis pradėjo bučiuoti mano kaklą.

Jam atsitraukus nuo mano kaklo pažiūrėjau į jo akis. Jos tokios ryškios ir gražios.

-Aš negaliu,-pakartojau.

Jam paleidus mane ant žemės pasijaučiau, kiek nejaukiai. Jis žiūrėjo į mane neutraliu žvilgsniu ir tai mane neramino. Aš žinau, kad pasirodžiau, kaip kvailė, bet esu tiesiog nepasiruošusi tam.

-Turbūt dabar manai, kad esu nevykėlė?-paklausiau.

NU IR KĄ GI BLONDE ATSAKYS?

KOMENTUOJAME!!!

gc

Sixty minutes of passions (N.H)Where stories live. Discover now