14 Dalis

2K 146 20
                                    

Rašydama dalį, klausiausi tos dainos :D


Dabar net gėda pasakyti jam, kad noriu su juo pasimylėti mašinoje kažkokiame keliuke į mišką. Turėčiau nustoti baimintis ir nors karta vadovautis savo širdimi.

Žengiau žingsnį link jo ir pasistiebusi pabučiavau jį. Jaučiau jo sutrikimą, bet stengiausi ignoruoti jį ir paaiškinti savo norą tokiais būdais, nes žodžiais nesugebėčiau pasakyti. Turbūt pradėčiau mykčioti ir viskas gautus, kaip kvailas spektaklis.

Mano lupos aistringiau pradėjo judėti, o kūnas labiau prisispaudė prie Niall krūtinės. Niekada nebūčiau patikėjusi, kad tai darysiu tokius dalykus.

-Tamy, ne,-sumurmėjo Niall.-Tu to nenori.

-Žinau, kad daugelis merginu nori savo pirmo karto romantiškoje aplinkoje, kur būtu pilna rožių žiedlapių ir degančių žvakių, bet man to nereikia, nes kiekvienas romantiškas dalykas nutinka kai būni šalia manęs,-tyliai tariau.-Taigi taip, aš noriu tai padaryti. Ir man nesvarbu, kad tai nutiks mašinoje.

Jis pasimetęs žiūrėjo man į akis bandydamas rasti nors kiek baimės, bet jos nebuvo. Dar niekada nebuvau taip pasiryžusi to padaryti. Net Timas nevertė manęs jaustis tokią...pašėlusią?

-Niekada tavęs neperprasiu, Tamara,-sušnabždėjo prisitraukdamas mane ir pabučiuodamas. Neužilgo buvau paguldyta ant mašinos kapoto, o Niall lupos glamonėjo mano kaklą. Užmerkiau akis, visiškai atsipalaiduodama ir jam pasiduodama.-Einam į mašiną, dar kas pamatys.

Vos kelios sekundės ir aš jau buvau paguldyta ant automobilio galinių sėdynių ir prispausta jo tvirto kūno. Jis sukando mano apatinę lupą ir ją pačiulpęs nusileido žandikaulių link mano kaklo. Stengiausi rankomis atsegti jo kelnių sagtį, bet sekėsi daug blogiau nei įsivaizdavau, o Niall atrodė visiškai nesiteikė man padėti. Galiausiai man pavyko atsegti jo kelnes ir kiek nusmaukti žemyn.

-Kantrybės mažute,-sukikeno.

-Nėra čia ko laukti,-suburbėjau pabučiuodama jį. Nenoriu laukti, nes bijau, kad pradėsiu bijoti ir galiausiai atsisakysiu tai padaryti, o aš visiškai nenoriu to. Pasitikiu juo ir pati to noriu.

-Nenoriu tavimi pasinaudoti.

-Ir nepasinaudosi, nes aš pati atsiduodu,-sušnabždėjau. Jis kelias sekundes į mane pažiūrėjo, kol galiausiai šyptelėjo ir pakštelėjo man į lupas.

Jis visiškai neskubėdamas nuvilko mano suknele ir numetė ją į automobilio priekį. Vienu truktelėjimu, Niall nutraukė mano liemenėlę ir pridėjo savo lupas prie mano krūtų. Po velniais... Užverčiau galvą įsikabindama į jo nugarą. Niekada nemaniau, kad toks dalykas gali suteikti tiek malonumo.

-Patikrinkime tavo kelnaites,-sušnabždėjo. Gyliai kvėpavau, kol jis nuleido savo rankas prie apatinių ir padarė ta pati ką ir su liemenėlę.

Kaip man teks grįžti namo be apatinių?

Aiktelėjau, kai jis pridėjo juos prie savo nosies ir įkvėpė visiškai nesigėdindamas. Galiausiausiai jis ir jas numetė į mašinos priekį ir staigiu judesių pražergė mano kojas. Stebėjau, kaip jis nusmaukia savo kelnes ir apatinius iki kelėnų išlaisvindamas savo lytį. Jis iš kišenės išsitraukė prezervatyvą ir dantimis jį praplėšęs užsimovė permatoma gumytę. Sujaudinta žiūrėjau į jį ir kaip niekada labiau, laukiau kol jis pagaliau įsiskverbs į mane. Jam užgulus mane pajaučiau jo penio galvutę prie savo vietelės ir kaip bebūtu keistą, nejaučiau jokios baimės.

-Tikiuosi esi pasiruošusi, nes aš visiškai nenusiteikęs laukti,-sumurmėjo. Nieko nesakiau tik pritariamai palinksėjau. Stipriai užmerkiau akis, kai jis staigių judesių užpildė mane. Mano nagai susmigo jam į nugarą, o kojų pirštų galiukai užsirietė. Nebuvo labai skaudu, bet nemalonus dilgčiojimas vis dėl to jautėsi.-Viskas gerai?

-Taip,-sušnabždėjau. Bet kokių atvejų kelio atgal nėra.

-Galiu pajudėti?

-Taip,-palinksėjau. Jis lėtai pradėjo judėti sukeldamas didesnį dilgčiojimą, bet nestabdžiau jo. Praeis, turi praeiti. Acacia pasakojo, kad tik pradžioje skauda, o vėliau skausmas dingsta.

Niall kūno raumenis labiau įsitempė ir kiek pagreitėjo, bet ačiū dievui dilgčiojimas po mažų iš tikro slūgo. Mano kūnas labiau atsipalaidavo ir vietoj skausmo pradėjau jausti keistą spaudimą viduje. Sukandau jo petį, kad nesurikčiau ir labiau į jį įsikibau.

-Pasiduok, mažyte,-sušnypštė gyliau į mane įsiskverbdamas. Daugiau nebelaikiau savyje to jausmo ir galiausiai sprogau patirdama nežmonišką jausmą, kuris visiškai mane pavergė. Niall po dar kelių judesių irgi įsitempė, kol visiškai atsipalaidavo ir visu svorių užgulė mane.

Aš tai padariau ir visiškai nesigailiu.


Kaip buvo sunku rašyti dirty dalį, nes jau senokai taip išsamiai ją aprašiau.

Laukiu jūsų komentarų!

Sixty minutes of passions (N.H)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt