27 Skyrius

3.9K 261 11
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

NIALL POZICIJA

Paprašiau, kad Louis išeitu ir paliktu mane ir Tamara vienus. Nenoriau pratęsti žaidimo, nes mačiau, kad ji yra liūdna todėl pasiūliau pažiūrėti filmą ir ji kaip maža mergyte sukrykštė pasakydamas, kad filmą išrinks jį. Man buvo malonu matyti ją tokia laiminga. Nors filmas ir buvo romantinis bei nuobodus, bet matyti ją vienu metu ir verkiančia ir laiminga mane patį darė laimingu. Galiausiai ji užmigo užsikorus ant manęs. Dar nėra taip buvę, kad su mokine žiūrėčiau filmą. Visada būdavo tik pamokos, bet Tamara ji ne tokia. Ji vis dar mergyte, kuria reikia saugoti. Ir aš saugosiu, neleisiu niekam jos nuskriausti. Manau nutrauksiu visus mokymus ir pagaliau apsistosiu ties viena. Žinau, kad bus sunku, bet verta. Kai Tamara pramoks viską ji visiškai bus mano. Galiu būti jos mokytoju ir turėti santykius. Tikiuosi, kad galiu.

Pažiūrėjau į jos ramų veiduką ir prunkštelėjau, kai ji kažką sumurmėjo per miegus. Ji nusisuko nuo manęs ir dar įspyrė. Sukikenau apsikabindamas ją ir pabučiuodamas jos kaklą. Ji taip skaniai kvepia. Niekada nebūčiau pagalvojęs, kad viskas pasisuks tokia linkme. Pamenu, kai ji pirma karta man parašė. Su Louis apkalbėjome ją ir kūrėme visokius scenarijus.

-O brol, man parašė nauja mergina,-tariau.

-Parodyk,-pripuolė prie manęs ir atėmė telefoną,-Damn vaikine. Šita gera. O užpakalis. Menulis nėra tokio didžio, kaip jis.

-Aš myliu savo veiklą,-nusijuokiau.

-Tu pederaste,-trenkė man per petį.-Su tokiu užpakaliu ji tave nujodinės. Ir tau patiks!

-Jau galiu įsivaizduoti.

-Aš tikiu. Įsivaizduok ką tokia burna galėtu padaryti. Kukli mergyte, kuria kruši per burna lyg kale,-juokėsi.

Kartais jis mane užknisa.

-Nepavydėk man,-mirktelėjau.

-U u u u u,-surėkė sudainuodamas Louis,o aš prisidėjau prie jo.-Tu jai atrašyk,-paragino."

Tada galvojau, kad ji bus ištvirkusi ir norinti sekso, bet pažinęs ją labiau supratau, kad ji ne tokia. Ir kažkodėl dabar tuo džiaugiuosi. Mane užveda jos nekaltumas ir po velniais šiandien ją išlaižiau.

-Niall man šaltą,-suzyzė mergina ir labiau prisispaudė prie manęs.

Dabar jos užpakaliukas rėmėsi į mano tarpkojį, kuris taip ir nori sulysti į ją.

-Žinai, tu spaudi savo užpakalį prie manęs ir tai jaudina.

-Žinau,-tyliai tarė.

Pasimečiau nuo jos žodžiu, bet po kelių minučių supratau, kad ji specialiai mane erzina. Džiaugiuosi, kad dabar ji be sijono, o su mano šortais, kuriuos jai paskolinau. Nors manau ji juos iš manęs atims.

-Žinai ir tai darai?-pabučiavau jos kaklą.

-Taip. Noriu atsilyginti,-sušnabždėjo ir lėtai atsisuko.

-Atsilyginti?-pakėliau antakį.

-Taip. Leisk man tave pamaloninti,-mačiau, kad jai gėda šituos žodžius pasakyti.

-Tikrai to nori?-pasitikslinau.

Vien mintis apie tai, kaip ji man pačiulpia mane jaudina, bet nenoriu, kad ji tai daryti iš pareigos.

-Taip. Noriu pamatyti tave... Na susijaudinusi,-sušnabždėjo.

Dar karta perspėju, kad istorija nebus ilga. Na neturės 60 dalių, gali būti kad baigsis net labai greitai, žiūrint kiek minčių pas mane bus :D

KOMENTUOJAME!

Sixty minutes of passions (N.H)Where stories live. Discover now