Savner deg

1.7K 58 4
                                    

Jason slo av tv-en, klokka er 22.00 og jeg er ganske sliten. Blir dere også alltid sliterne på fredager? Tenkte meg det ja.
" Så hva synes du?" Sa han, jeg har sett bedre filmer da, " helt grei" sa jeg blankt " den var jo drit skummel da" sa han, jeg måtte le av ham " å så det er derfor du har pissa på deg" sa jeg. Han så ned på boksa si " jeg viste du måtte kjekke" sa jeg og reiste meg fra sofaen.
" så hva nå?" Sa han jeg strakk meg litt " jeg tror jeg burde dra før foreldrene dine kommer hjem" sa jeg " Nei bli" sa han og tok tak i hånden min. " hva med foreldrene dine?" Han så lurt på meg og trakk meg inntil seg " vi er bare på rommet mitt, de finner det ikke ut. De kommer ikke hjem før i natt" sa han. Jeg har jo vært på rommet hans før, men det var liksom mitt på dagen og de fleste gangene har vi bare spilt. " Jeg hater at du er så god til og overtale" sa jeg før jeg la armene mine inntil bryste hans " og jeg hater deg fordi du har den kroppen" han smilte selvgod til seg selv. Jeg mener han har den hote kroppen! " jeg er kanskje hot, men du er digg" sa han, jeg så opp på ham, han har jo sagt at jeg er søt og sånn, men aldri at jeg er digg. Han tok hendene sine rundt midjen min og dro meg inn til et kyss. Det føltes så riktig og trygt, det var mykt og rolig i begynnelsen, men vi gikk raskt over til klining, det var så opphissende. Han tok unner rumpa mi og løftet meg opp, jeg klemte beina mine rundt hoftene hans. Han Hadde den ene hånda på ryggen min og den andre på rompa mi, jeg hadde begge hendene mine begrav i bakhode hans " hva sier du til at vi går opp?" Sa han mellom kyssinga " god idé" sa jeg tilbake. Han gikk opp trappa med meg oppå han, vi sluttet ikke kysse ett sekund. Han tok vekk hånda på ryggen min for og åpne døra til rommet hans.
Sånn nå var døra smelt igjen. Han la meg forsiktig ned på senga hans, mens ham dro av seg skjorta. Han la se oppå meg, jeg dro av meg genser og kastet den ned på gulvet. Han åpnet knappen på boksa mi og dro den av, jeg lå der i det røde undertøyet mitt. Jeg åpnet boksa hans og skrellet den av ham. Nå lå vi begge i undertøy, og jeg må Si fy faen å hot han er. Han kysset meg på halsen mens hendene han gikk mot bh-stroppen min. Det føles så deilig, håper det aldri tar slutt. Han åpnet BHen min og kastet den på gulvet, han kysset meg ømt på puppene, jeg tok av ham boxern samtidelig. Han dro av med trusa, vi lå begge nakene og klina, alt jeg ville var å føle ham inni meg. " Er du sikker,?" Sa han. " ja" svarte jeg svakt. Så kjente jeg det, det var litt vondt i begynnelsen, men etter vert ble de bare deilig, jeg stønnet og svetten rant av oss begge. Det er det mest fantastiske jeg Noen gang har følt.
Da vi var ferdige la jeg meg tett inntil ham og sovnet.
Jeg våknet mitt på natta av att foreldrene hans gikk opp trappa, fuck hva skal jeg gjøre nå, de skal helt sikkert inn hit så lenge rommet dems er nede. Jeg listet meg tur sengen og tok på meg klærne raskt, men stille. Nå var det bare å komme seg ut, heldig vis har Jason en brann trapp utafor vinduet sitt som går helt ned til bakken. Jeg klatret ut vinduet, så en siste gang på Jason som sov som en Stein, jeg rakk akkurat og gå ned trappa da jeg hørte banking på døra til Jason , akkurat som jeg trodde.
Hva faen kommer Ryan til og si da han får vite at lillesøstra hans mista jomfrudommen til beste kompisen hans,jaja morgen dagens problem. Jeg bestemte meg for og ta den lange veien gjennom skogen til kirkegården for PG besøke mamma.
Det var bek mørkt siden det var mitt på natta, men jeg hadde lommelykt på tlf min så det så. Jeg gikk på en liten sti, der henger lykten over porten som vanlig. Jeg gikk inn på kirkegården, det er ikke akkurat rart det er lite folk her da klokka er tre på natta. Jeg gikk bort til graven til mamma, det ligger fortsatt blomster der siden sist jeg var her. Gresset føltes fuktig mot knærne da jeg satte meg på huk. En tåre falt med på kinnet mitt, det skjer alltid da jeg tenker på mamma, tror pappa virkelig at mamma vil at han skal behandle oss sånn?
" mamma jeg savner deg" sa jeg og la ansiktet i hendene, det kom ett knepp bak meg, og jeg brå snudde. Det sto 2 personer det, men etter kroppen og tyde er det nok menn, jeg ble ganske nervøs siden de sto og stirret på Meg
" kan jeg hjelpe dere med noe?" Sa jeg
" Malia Holland?" Spurte han til høyre.
" ja.." Sa jeg skeptisk, jeg kunne ikke se ansiktet dems siden det var så mørkt "vi har lett etter deg" sa han til venstre.
Meg, hva faen vill de meg,men jeg rakk ikke spørre om det før noen sterke armer tok om meg bak fra, jeg skrek, men han tok ett tøy stykke med noe på over munnen og nesen min. Det var en sterk lukt og jeg fikk tårer i øynen. Hva vil de?
Øynene mine lukket seg motvillig og jeg var i en dyp søvn.

---------------
Så hva synes dere?

Vis dere liker sånne historier anbefaler jeg dere å se på KarmaHater  sin bruker, hun er en jævlig god venn av meg og er drit flink til og skrive

Vote & comment

My life is fucked upWhere stories live. Discover now