I dont know how i should feel

1K 46 8
                                    

Alle hadde satt seg. Matte læreren startet og snakke om at vi skulle få noe som kalles mobil hotell, syn for han fordi jeg har ikke råd til å kjekke inn på hotell. Em har norsk denne timen, mens jeg har matte, så jeg sitter alene. Plutselig kom det en drit kjekk gutt inn i klasse rommet " du må være den nye eleven" sa mattelæreren. Det er gutten jeg møte i gangen i stad jo, han bare nikket til læreren, " sett deg" . Vi har ikke faste plasser, så han kan sette seg hvor som helst, men av en rar grunn satte han seg ved siden av meg. " ja nå holdt jeg på glemme, Malia er tilbake " sa læreren, alle øynene falt på meg. Måtte han si det, jeg er ganske sikker på at alle har fått det med seg alt. Jeg følte på meg at gutten stirret på meg, jeg snudde meg sånn at øynene våre møttes, han har så nydelige øyne. " hei, du er Malia?" Jeg nikket. Han hadde blondt nydelig hår, honning fargede øyne. " og du er" sa jeg med vennlig stemme. Han rettet på den svarte genseren sin, jeg så leppene bevege seg til ett nydelig navn
"Xavier"

***

Em så på meg som om hu ikke kan fatte at jeg fortsatt puster. " og ..." Jeg tok et bit av eple mitt " og ingenting?" Hun virket skuffet " dere sa ikke noe mer til hverandre?" Jeg rustet på hode. Vi sa kanskje ikke mer til hverandre, men jeg kunne føle at han stirret på meg, dere vet den følelsen? Ja tenkte meg det.  "de sier at han ble kastet ut av de andre skolene han har gått på" sa Em. Jeg tok han ikke for noen typisk badboy, han virket hyggelig. " du skal ikke tro på alt folk sier. Vi satt ute og spiste Lunch, på skolen er det den typiske fotball gjengen som alltid er på banen og spiller, basket gutta som spiller ved kurvene, bitch gjengen som enten sitter og sminker seg, bitch blikket deg, eller bak snakker deg. Jeg og Em er ingen av delene, vi er ikke av den høyeste statusen, men ikke den laveste heller. Det er 20 benker og krakker ute, et lyst hus og trær. Jeg og Em har liksom en fast plass som vi alltid sitter på. " Du må innrømme at han er hot" sa Em " ja han er hot" når man snakker om sola, der kommer mister hot gående. Han stirret på meg hele tiden, men han satte seg med de andre populære guttene.
" Malia.." Sa Em, jeg brøt blikk kontakten med Xavier og så på Em, men hun så en anen vei, jeg så hvor hun hadde blikket og fulgte det. Det ledet mot parkerings plassen, jeg hadde vannflasken min i hånden, men da jeg så hvem hun så på reiste jeg meg, vannflasken glei ut av hendene min. På parkerings plassen sto en som knuste hjerte mitt... Jeg ble blank i øynene og vet ikke hva jeg skal føle. Jeg kan se øynene hans, alt jeg savnet, men samtidelig hater..
Jason

---------

Drama...
Hva tror dere kommer til å skje nå? Og hva synes dere om at Jason er inn i bildet igjen?

My life is fucked upWhere stories live. Discover now