Tell him

980 41 2
                                    

Endelig hjemme, jeg hadde ikke trodd at første dag på skolen skulle bli så tøff, men jeg tror Xavier redda meg på slutten der. Em fant meg før skolen var slutt, of course da jeg fortalte hun om Xavier gikk hun i hundre. Jeg vet ikke helt hva jeg føler for Xavier, jeg vet jeg ikke er klar for et forhold akkurat nå, men det er noe som trekker meg mot ham, men jeg vet ikke hva.

Jeg tok av meg skoene og gikk inn i stua, så rart pappa er ikke her nå heller.
Jeg gikk opp den hvite trappa opp til rommet mitt. Ryan er enten på jobb eller hos kjærsten.

Jeg slang sekken på gulvet, fant fram øreproppene mine og satte på en rolig sang. Jeg stirret tomt oppi taket og bare tenkte på alt som har skjedd. På Jason, Xavier, Hp og alt. Jeg hadde trodd jeg og Jason skulle bli lykkelig sammen , men tydelig vis ikke.
Lurer på hvordan det går med de andre jentene?

Ryan åpner døra mi, jeg tok ut øreproppene mine og satte meg opp i senga. Han stod i den mørke blå arbeids t- shorta si og buksa full av olje " hva er det?" Han lukket den beige døra mi " Har du snakket med Jason?" Jeg hadde ikke trodd han skulle spørre om det " hvorfor skulle jeg ha gjort det?" Han hadde det derre jeg vet noe blikket " jeg vet at du og Jason har hatt sex" det kom som ett sjokk " hvordan vet du det?" - " ikke viktig" sa han, han satte seg på senga mi. " har du snakket med ham?" Jeg så ned i fanget mitt, det er ikke kleint å snakke sånn med Ryan, det har det aldri hvert " Jeg vet at du vet at jeg har gjort det" så klart har Jason snakket med ham om det, det er sikkert Ryan som sa at jeg var tilbake til Jason. " Malia du må bli venn med ham igjen" jeg så ikke på Ryan " jeg driter i ham" det er den største løgnen jeg har sagt " Jeg vet du ikke gjør det, han var din første" jeg satte meg på kanten av senga med ryggen mot Ryan, jeg ville ikke at han skulle se meg gråte. Jason var min første, og jeg var så sterk for og beholde den ene tingen vi hadde, men det tok Hp fra meg " Malia, du må snakke om det" han satte seg ved siden av meg og tok rundt meg. Akkurat nå må jeg snakke om det, jeg har ikke noe annet valg " Ryan..., da jeg gikk fra Jason den kvelden ble jeg kidnappet" jeg så ikke på Ryan, han holdt fortsatt rundt meg " det var fem av dem, og de gjorde ting mot meg...." - hva slags ting?" Jeg kunne føle at Ryan ble lei seg på mine vegne. Jeg så inn i øynene hans " Ryan, de voldtok meg".
Han klemte meg hardt og jeg gråt som bare det.

Jeg fortalte ham alt, det var vondt fordi jeg opplevde alt på nytt, men godt fordi nå slipper jeg og holde det hemmelig.

-----------

Lovet en venn ett K til i dag.

Så synes dere det er bra hun fortalte det?

Vote & comment

My life is fucked upWhere stories live. Discover now