Nei dere hadde ikke...

1.5K 54 2
                                    

Ryan's POV

Jeg kom akkurat hjem fra Maiken, jeg har prøvd å ringe og sende meldinger til Malia, men hu svarer ikke, det beskymrer meg. Jeg ringte Emily, men hun sa at Malia var hos Jason, så nå står jeg utafor døra hans og banker på. Det går noen sekunder før mora hsns åpner " Hei Ryan" sa hu hyggelig med ett smil. " hei mis steels" sa jeg, hun gjorde tegn om at jeg skulle komme inn " Jason er på rommet sitt" sa hun. Det var ikke noe nytt i hvertfall. Jeg trasket opp trappa. Banket på døra til Jason "ja" sa en trøtt stemme, jeg gikk inn og der lå Jason på senga enda " dud klokka er 14.00" Han tok hode opp fra puta og så på meg " også?" Sa han mens han reiste seg for og ta på en genser, ja han lå med joggebukse vis det var noen som lurte.
" hva gjør du her nå uansett?" Sa han, den svei ass. " Emily sa at Malia er her" sa jeg, han fikk ett litt nervøst blikk i ansiktet, men jeg lar det gå. " hun var her på fredags kvelden, men gikk hjem på kvelden". Hun var jo ikke hjemme " hun var ikke hjemme" det så ut som om Jason tenkte seg om " Kanskje hun er på kirkegården?" Fore slo han, det er jo mulig, jeg mener da moren vår døde lå Malia der å grått i ett døgn og natt. " jeg drar dit"
Sa jeg og gikk mot døra " jeg blir med deg" sa Jason, men det var noe annet som fanget oppmerksomheten min, jeg bøyde meg ned og tok opp en rød genser, genseren til Malia. Jeg snudde meg mot Jason og holdt den fram "Hvorfor er genseren hennes her?" Han ble nervøs "og når dro hun?" Han fortet seg og svare " klokken 2 eller noe sånt" han begynte å tukle med hendene sine "hva gjorde dere så sent?" Sa jeg " vi så på en film" sa han litt sakte " så dere så på film uten klær?" Jeg så noe annet som fanget oppmerksomheten min, en åpnet kondom pakke på pulten hans. Jeg la to og to sammen " Nei dere hadde ikke.." Okey det er bare kvalmt, "det bare skjedde" sa han, jeg er ikke sur på ham, jeg vet at de er forelska i hverandre, men det er bare ekkelt å tenke på " vet du hva jeg vil ikke hvite det en gang" sa jeg og kastet genseren på gulvet, vi var på vei til kirka nå, jeg håper virkelig Malia er der.

Malia's POV

Jeg våknet sakte, jeg har ligget på magen i hele natt, dere skjønner sikkert hvorfor. Jeg snudde meg på siden, det var da jeg oppdaget at jeg ikke lå alene i senga. Selve djevelen lå her. Han sov fortsatt så jeg bestemte meg for og prøve og liste meg ut, jeg sverger på at jeg hadde på en bukse da jeg la meg i går, han må ha tatt den av meg. Jeg kom meg tur senga, fytti hælvete å vondt jeg har på rumpa. På i vei mot døra gikk jeg forbi det store speilet, jeg bestemte meg for og ta en kikk på rumpa mi. Jeg passet på at Hp sov, så snudde jeg meg med rumpa mot speilet " det var som.." Sa jeg, rompa mi er knall rød med noen blå merker på seg "jeg synes jeg gjorde en god jobb" sa Hp. Fint hvor lenge har han sett på? "Du vet att dette er mishandling" sa jeg han gikk ut av senga, det eneste han hadde på seg var en boxer, hvorfor må han ha så nydelig kropp, men Jason slår ham fortsatt langt. " Du får oppføre deg som en snill jente da vettu" sa han. Det er pinlig og stå og høre på ham si sånne ting " Jeg skal være snill når du er det" sa jeg. Han lo og kastet en bokse mot meg " kle på deg og kom ned om 10 min, vis du ikke vil ha en omgang til" sa han, han lukket døra etter seg. Skal jeg vise ham og ikke komme ned og få juling etter på,eller skal jeg gi meg denne ene gangen å gå ned?

-------------

Enda en del ute i dag.
Jeg har fått beskjed av en venninne om at om jeg ikke skriver så dreper hu meg så...

Vote & comment

My life is fucked upDonde viven las historias. Descúbrelo ahora