H.9

147 9 1
                                    


   Tobias laat me los en creëert afstand tussen ons. Terwijl ik moeite doe om niet te vallen probeer ik de persoon te zien die mijn leven heeft gered. O, ja die vrouw die mij 'mooi ging maken' was er ook nog. Tobias kijkt me aan.

'Je straf gaat nog steeds door hoor.' Ik probeer mijn puppy ogen te creëren maar hij trapt er niet in.

'Olive, kom maar ze gaat nu luisteren.'

Ik wil weer mijn boek pakken als Tobias me voor is. Hij pakt mijn polsen vast en gaat zitten. Hij trekt me hierdoor mee zodat ik op zijn schoot beland. Ik grom ten teken dat ik hier niet mee eens ben maar ook dat ik er niks aan kan doen. Olive pakt haal spullen en begint.

Paar uur later, hijst ze me in een jurk. Dan zegt ze dat ze klaar is.

'Dat werd tijd', murmelt Tobias. Ik was stiekem nieuwgierig hoe ik eruit zag dus keek ik in de spiegel.

Mijn mond viel open van verbazing. Ik was geen opschepper maar ik zag er nu best wel mooi uit. En daar walgde ik van. Er goed uitzien is aandacht en ik haat aandacht, ik blijf liever onopgemerkt in een hoekje staan. Tobias keek me aan met een twinkeling in zijn ogen.

'Je ziet er fantastisch uit, Isabel', Ik ben het niet gewend complimentjes te krijgen dus pers ik er maar een mager glimlachje uit. 'Nu je straf, er is vanavond een feest, en jij wordt bediende, je moet mijn gasten tevreden stellen vooral de belangrijkere mensen.' Oké dit had ik niet verwacht. Dit valt waarschijnlijk wel mee.

'Oké onder één volwaarde, ik wil zekerheid over mijn zusje hebben of alles goed met haar gaat.', aarzelend kijk ik naar Tobias maar snel probeer ik mijn rug te rechten en zelfvertrouwen uit te stralen. Tobias kijkt me verrast aan.

'Nou ja, je bent niet echt in positie om te kunnen onderhandelen hé?', hij kijkt me grijnzend aan. Ik probeer verleidelijk naar hem toe te lopen. Dit lukt aardig goed. Ik ga met mijn gezicht naar zijn oor. 'Ik kan meewerken, of niet. En het gaat allemaal makkelijker als ik meewerk toch?', om mijn woorden kracht bij te zetten plaats ik een zacht kusje op zijn wang. Daarna kijk ik hem afwachtend aan. '

Ik was er perfect voor...Where stories live. Discover now