26.PST

13.4K 774 11
                                    

''Ebru yeter artık neden anlamıyorsun yapamam diyorum ''dedi bu Pusat'ın sesiydi.

''Sen de beni istiyorsun işte o sümüklü kız çok mu umrunda söylesene öyle olsa neden dün gece benimle yemek yedin ?''dedi ellerim titremişti.Dün gece ben onu beklerken o bu kadınlamıydı yani ? Gözlerimden yaşlar süzüldü.

''Ebru bak anlamıyorsun ben ..''

''Emily neden içeri girmedin ''dedi Beren ne olduğunu anlayamadan odanın kapısı açıldı.Pusat şaşkınlıkla bana bakıyordu.O kadın arkasında sırıtıyordu.

''Emily bak ne duydun bil--''demesine fırsat vermeden arkamı döndüm ve hızla uzaklaştım.

Pusat beni aldatmıştı..

Mutluluk bana haramdı....

Koşarak oradan uzaklaştım.Ayaklarım tutmuyordu.Her an yere yığılcakmışım hissi vardı.Arkamdan gelen Pusat'ı yok sayarak koşmaya devam ettim.Şirketten çıktığım da koşarak dar bir sokağa girdim.Ne yapacağımı,nereye gideceğimi bilmiyordum. Tek bildiğim onu görmek istemiyordum. Bana bitsin dese bitirirdim. Ama o en adi şekil de bitirdi. Yok etti.Seslerin yaklaştığını anladığım da yoldan geçen taksiyi durdurdum.Ve aceleyle bindim.Başımı eğmiştim.Son kez ona baktım.Kalbimi param parça eden adama son kez baktım...


PUSAT

''Pusat abi bir sakin ol önce bulucağız.Çok uzaklaşmış olamaz.''dedi Bahadır kahretsin ki bakışları gözümün önünden gitmiyordu.İlk kez yüzünde hayal kırıklığı gördüm.Hepsi benim suçumdu.Ona en başta anlatmalıydım.

''Gitti Allah benim belamı versin.Onu hayal kırıklığına uğrattım.''dedim çaresizce Bahadır gelip omzuma dokundu.

''Saçmalama sen onu aldatmazsın , aldatamazsın seni iyi tanıyorum kardeşim ''dedi

''Bilmediğin şeyler var.O gitmese belki de ayrılmak zorunda kalacaktık.''dedim

''Neler oluyor söyle artık ne iş çeviriyorsun sen ?''dedi merakla

''Abi buldunuz mu ?''diye Beren bize doğru yaklaştı.''Gözlerinden yaşlar akıyordu.

''Bulucağız güzelim sen neden geldin ? Hamilesin dikkat etmen lazım ''dedi Bahadır

''Emily nerede o yol bilmez iz bilmez.Ona bir şey olursa seni asla affetmeyeceğim abi ,sırf o pislik kadın için bunları yaptın ya yazıklar olsun sana da ''dedi yıkılmıştım,bitmiştim.

''Bulacağım onu sen üzme kendini güzelim hadi Bahadır götür sen onu artık ''dedim ve oradan uzaklaştım.

1 HAFTA SONRA

Tam bir hafta olmuştu.Ölmekten beter olmuştum.Aramadığım yer kalmamıştı.Başına bir şey geldiyse ben nasıl yaşardım.İşte o zaman buna neden olanları öldürmeden ölmek bana haramdı.Bir kez sadece bir kez görsem yeterdi.Toplasan 10 saat uyumamıştım.Uykusuzluk,yorgunluk ve onsuzluk bitirmişti.Telefonumun sesini duyduğum da bir umut o diye elime aldım.Yine Ebruydu.İstediği olmuştu.Ona iyi davranmak zorundaydım.

''Ne var ?''dedim sertçe

''Aşkım ama anlaşmamızı unutuyorsun sen hatırlatmamı istemezsin sanırım ''dedi elimin altında ki çarşafı sıktım.

''Ne istiyorsun söyle işim var beni asla tehdit etme sen kaybedersin ''dedim bağırarak.

''Seni özledim aşkım şu sümsük kızı araman bittiyse gazeteciler röportaj için gelecek. Gecikmesen iyi olur ''dedi

''Geliyorum''dedim sadece Bir çıkış yolu yoktu.Çok denemiştim.Zorlukla hazırlandım.Ve dediği yere gittim.Emily'i bulmadan durmayacaktım.Gerekirse bir yere kapatırdım.Gözüm dönmüştü.

Gazeteciler çoktan gelmişti.Hızla içeri girdim.Ebru gelip yanağımdan öptü.''Hadi başlayalım aşkım ''dedi kafamı salladım.

''Düğünümüz yarın gecikmeli olarak da olsa yapıyoruz.Bizim aşkımız bitmez demiştik.Balayına da maldivler'e gidiyoruz.Şirketimiz büyüyor arkadaşlar.''dedi sahte gülücüklerle

''Pusat Bey siz neden konuşmuyorsunuz.Zorla mı evlendiriliyorsunuz ? yoksa ''dedi gazetecinin biri Ebru'nun yüzü anında asıldı.

''Bunu eşim açıklasın size ''dedi gülücükle

''Bu güzel kadınla evlenmek benim için bir onurdur.Hepinizi bekliyoruz.Teşekkür ederiz bu kadar yeter ''diyebildim.Ebru memnun olmuştu.Aciz kadın zorla evlenmek istiyordu.

DÜĞÜN GÜNÜ

BEREN

''Yeter artık Bahadır onlara son biz sözüm var dedim.Gidip yüzlerine söyleyeceğim.Benim arkadaşım orta da yok düğün yapıyor.Bunları suçlusu o ikisi nefret ediyorum abimden de ''dedim göz yaşlarım ile

''Çok hırpaladın kendini güzelim lütfen sen iki canlısın bunu da düşün bir haftadır yemek bile yemiyorsun.''dedi

''Ona bir şey olduysa o zaman ne olacak söyler misin ?''dedim sinirle yaklaşıp kollarının arasına aldı beni sıkıca sardı.

''Olmayacak o çok güçlü belki de kızgın ve düşünmeye ihtiyacı var ''dedi

''Ya da o adi kadın ona bir şey yaptı ''dedim sinirle.

Evden çıkmıştık.Düğünün olduğu yere geldik.Çok gösterişli bir yerdi. Abime hala inanamıyordum.Benim abim bu kadar kötü olamazdı.Hızla damat odasına çıktım.Ve içeri girdim.

''Beren senin ne işin var bu..''diyemeden sözünü kestim.

''Sen ne kadar adi bir insanmışssın. Emily ne halde bilmiyoruz.Öldü mü ? yaşıyor mu?''dedim bağırarak.

''Bilmediğin şeyler var güzelim sen git hadi babam görmesin sizi sana bir şey yapar falan ''dedi

''Ne kadar da düşüncelisin.Benim abim kimsesiz bir kızı ortada bırakmazdı.Ona verdiği sözü tutardı.Onun benden başka kimsesi yok.O hep yıkıldı.Defalarca hem de hiç mi acımadın ?''dedim yere yığılmıştım.

''Beren bilmediğin şeyler var yeter sus artık ''dedi

''Vicdanın dan kaçamazsın.O kızın göz yaşı üzerine mutlu olamayacaksınız.Benim senin gibi bir abim yok artık.''dedim ve odadan çıktım.Abim yıkılmıştı.Göz altları mordu.Bu yaptığı yanlıştı.

EMİLY

''Kaç gündür hırpalanmaktan yorulmuşum.Taksiye bindiğim gün taksici beni bir depoya getirdi.Ne kadar bağırsam da kimse sesimi uymuyordu.O iğrenç kadın geldi bir gün.Kahkahalarla gülüyordu karşım da bana gazete röportajını izletti.Bir kez daha yıkılmıştım.Ben burada canım ile uğraşırken beni aramamıştı bile.Hatta bir gün adamlarından biri bana o iğrenç sesleri dinletti.Gülüyorlardı.Ben nasıl böyle bir adamı sevmişim.Beni param parça etmişti.Ölmek istiyordum.Yalvardım öldür beni diye.O ne yaptı düğün günümüzü görmeden ölmeyeceksin dedi.Şimdi ise zorla oraya götürülüyordum.Daha sonra beni bırakacaklarını söylediler.Çok acı çekiyordum.Her yerim yara doluydu.Yemek bile vermediler.Ölmek istedim her gün..

''Siz Pusat Karacan Ebru Kemer'i eş olarak kabul ediyor musunuz ?'' şu an onları görüyordum.Ebru burada olduğumu bildiği için pis bir sırıtışla bakıyordu.Son kez belki de son kez yanılmak istedim.Bunu yapmamasını istedim o kadar acizdim ki..

''Pusat Bey ?''dedi nikah memuru

''Evet kabul ediyorum ''dedi sonrası karanlıktı vücudum bu ağırlıkları daha fazla kaldıramadı.

''Yardım edin kadın bayıldı!''sesleri uğuldandı kulaklarım da.

PUSAT

Hızla bağrışlarının olduğu yöne gittim. Kalabalığın arasın da gördüğüm o beden yüzü yaralarla dolu incecik kalmış güzellikti.

Emily ! .....


Bu bölüm biraz kısa oldu canlarım farkındayım.Ama bu seferlik böyle olsun.Yorum ve voteları artırmaya devam edin.Hızlı bölümler gelmeye devam edecektir.Bu aksiyonlu bölüm için özellikle yorumlarınızı da eksik etmeyin lütfen :)

Bakalım neler bekliyor bizi ?

KEYİFLİ OKUMALAR :)

P.U.S.A.TWhere stories live. Discover now