48.PST

12.7K 688 88
                                    




BEREN

Oğlumuz eve geleli bir hafta olmuştu.Minicik bedeni adeta onun için nefes alıyormuşum gibi hissettiriyordu. Tabi Bahadır'ın şimdiden başlayan kıskançlıklarını unutamazdım. Bir çocuk gibi davranıyordu. Olmadık yerler de beni kıp kırmızı olmamı sağlıyordu. Buğra'nın ağlamasıyla yataktan yavaşça kalktım. Malum oğlumuz gece bizi uyutmamıştı. Bahadır uykusuzluğun da verdiği sinirle daha bir kıskanç oluyordu. Özellikle aramızda ki o kırk gün duvarı onu daha da asabi yapmıştı.Ağlayan oğlumu beşiğin den alıp kokusunu içime çektim. Ağını açmış gözleri yumuktu.

''Acıktın mı sen ömrüm ? ''dedim. Yatağa uzanıp açlıktan kendini yırtacak olan oğluma istediğini verdim.Göğsümü ağzına alınca hemen susmuştu. Minicik bedeninin acıkması içim den bir şeyleri akıttı sanki.

''Yakışıklı oğlum benim nasıl acıkmış balım.''deyip kısacık saçlarıyla oynamaya başladım.

''Bu ne ya ne demek yakışıklı oğlum ? Yakışıklı kocama ne oldu ? ''dedi homurtuyla kahkaha attım. Bu halleri bile öylesine can yakıcıydı ki.

''Oğlum kocamı alt eti.''dedim.

''Öyle mi Beren Hanım oğlunuz emmeyi bırakınca yine bana kalırsınız.''dedi. Dediği şeyle anın da kıp kırmızı olmuştum. Aklı hep oradaydı.

''Pis sapık sen yaklaşamıyorsun diye böyle yapıyorsun değil mi ? ''

''Ne yapayım gözümün önün de nasıl götürüyor baksana hiç canı çeker diye de düşünmüyor.''dedi iç çekerek hamilelikte 6.ayım dan itibaren ilişkimiz bitmişti. Onu da göze alırsak birbirimizi özlememiz normaldi.

''Az kaldı aşkım bir hafta bitti bile.''

''Kalan o haftalar bana yıllar gibi geliyor.''

''Ben de seni özledim.''dedim kızararak.

''Ben de beni tamamen unuttun sanmıştım.'' yaklaşıp sakallarını okşadım.İlgiye muhtaç bir çocuk gibiydi. Dudaklarına öpücük kondurdum.Benim geri çekilmemle dudaklarını boynuma indirdi. Bu duyguyu özlemiştim. Geceliğimi kolum dan sıyırıp sayısız öpücük kondurdu.Ben etkisi altına çoktan girmiştim. Oğlum huzurlu huzurlu sütünü emiyordu. Bir yan dan da uyukluyordu.

''Çok özledim be ''

''Bahadır ''

''Tamam biliyorum yasaksın.''dedi. Ayrılmak çok zordu. Kapının tıklatılmasıyla geceliğimin askısını düzeltti.Yüzüm az önceki olaydan dolayı kızarmıştı.

''Gelsene anneciğim.'' dedim. Bahadır toparlanıp duşa girmişti.

''Güzel kızım ve torunum ne yapıyor diye bakmaya geldim.''

''İyi yaptın karnı doydu uyukluyordu. Gece uyutmadı ki bizi ''

''Bilirim yavrum Pusat da bize az çektirmedi. Sabaha kadar mum diktirirdi bize.''dedi gülümseyerek.

''Tahmin edebiliyorum. ''

''Emily bugün doktora gidecekti. Çocuğun cinsiyeti belli olacakmış.''

''Biliyorum beni de çağırdılar da ben birlikte öğrenmeleri istedim. Akşam buraya gelirler kutlarız.''

''Çok güzel düşünmüşsün annem benim yanım da kalman çok iyi oldu benim için.''

''Kırkın çıkana kadar annecim sonra abin kızar.''

''Biliyorum sen Bahadır dan çekiniyorsun ama çekinmene gerek yok ki o da seni seviyor.''

''Biliyorum Bahadır çok iyi çocuk iyi ki onunla evlendin. Benimle konuştu özel olarak ama oğlumun evin de daha çok rahat ederim. Hem Emily kızım da ısrar ediyor.''

P.U.S.A.TWhere stories live. Discover now