4

1.3K 40 0
                                    

-Annabelle-
Det kipe med denne skolen var at hver tirsdag startet vi kvart over sju. Så da måtte jeg stå opp halv sju, noe som var alt for tidlig. "Faen!" Hørte jeg noen skrike inne fra badet. "Hva er det?" Spurte jeg og gikk bort til den låste døren. "Uforberedt mensen! Jeg har verken bind eller tamponger." For oss jenter var dette vår aller største frykt. "Jeg har, det ligger en uåpnet eske
Tamponger i nederste skuff til venstre. Bare ta de." Moren min hadde gitt meg dem på forrige besøkshelg. Men jeg hatet tamponger, og brukte det ikke hvis jeg ikke måtte. "Å herregud, tusen takk! Jeg skylder deg en." Et problem mindre.

Elevene strømmet inn i klasserommet, og satte seg ned.  Jeg satt på min faste plass, ved vinduet.

Lekser. Det ødela ungdommers liv, holdt dem vekk fra all moroa. "Har du noe blanko?" Jeg kastet den hvite flasken på størrelse med en negl lakk. "Hva skjer med vennene dine? Ditchet de deg for de alkisene?" Jeg nikket og noterte noe fra teksten jeg satt å leste. "Jepp, Sam og Matt er til og med offisielle." Kelly rynket på nesen. "Å nei, offisielle? Ikke bra." Jeg nikket meg enig. "Men Anna. Hvem var han fyren du snakket med, han som også satt med deg i lunsjen. Han var jo kjekk han da." Et smil bredte seg i ansiktet hennes, og hun bet seg i leppa for ikke å le. "Mike? Vi er bare venner."
"Bare venner? Man er aldri bare venner" hu lå trykk på ordet bare. "Jo Kelly, det er man. Mike og jeg er bare gode venner." Hun lo og heiste på skuldrene. "Ja vel, hvis du sier det så."

Det var blitt onsdag, noe som betydde at vi hadde kjemi. Vi skulle få nye lab partnere i dag, noe jeg gledet meg til. For øyeblikket var jeg på gruppe med en jente som het Sissi. Hun var veldig smart, men også litt geek. "Greit elever, jeg henger en liste her med de nye gruppene." Alle stormet bort til tavla, men jeg satt heller å ventet på at nyheten skulle komme til meg. Elevene gikk å satte seg med sin nye partner og læreren så utover klasserommet. "Annabelle, gå å sett deg med partneren din" han pekte bak i klasserommet men jeg så fortsatt rett frem. "Partneren min kan sette seg med meg." Jeg kunne høre en stol som ble dratt ut fra bordet og deretter fottrinn. Da jeg så hvem som satte seg ved siden av meg frøs hele kroppen min.

Ved siden av meg satt nå Carter, x'en min. "Takk for sist" sa han og så ned i bordet. Jeg svarte ikke. "Så hvordan går det med deg da?" Nå så jeg opp på han. "Hold kjeft ok?" Hveste jeg lavt. "Jeg savner deg" mumlet han. "Vel det gjør ikke jeg." Trodde han virkelig at han bare kunne komme her å prøve å få meg tilbake eller noe?! "Carter, det du gjorde var galt, og vårt forhold blir aldri det samme som før. Du lå an på min beste venninne for så å pule henne på do! Og likevel tror du jeg bare kan glemme det og komme løpende tilbake til deg." Jeg reiste meg og løp ut av klasserommet med sekken i hånda.

Fuck of i love youTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang