21

819 28 0
                                    

-Mike-
Øynene mine gled sakte opp. Og det første jeg fikk øye på var Anna som satt å sov i en stol ved siden av sengen min. Jeg var ikke på skolen lengre, men på sykehuset. Sakte krøp minnene tilbake, og jeg vred meg litt da jeg tenkte på hva son hadde skjedd. Armen min var gipset, jeg hadde et plaster over nesen, og det gjorde uutholdelig vondt i siden av magen.

Jeg strøk den ugipsede hånden min over Annas, for å prøve å vekke henne. Hun skvatt til og snudde seg kjapt mot meg. "Å takk Gud du lever!" Jeg smilte av den søte kommentaren hennes. "Hva har skjedd?" Spurte hun meg. "Cole banket meg fordi jeg sa jeg ikke ville holde meg unna deg." Munnen hennes ble en rett strek, og brynene hennes formet seg til et sint utrykk. "Nå er det nok, han har virkelig gått over streken." Hun tok hånden min forsiktig og jeg strøk tommelen min over hennes. "Hva sa legene om skadene?" Hun rettet seg litt opp. "Du har brukket armen, bristet to ribbein, fått hjernerystelse og så sydde de fem sting over nesen din." Den drittsekken tenkte jeg. Hva var problemet hans?

-Annabelle-
Jeg visste hvor jeg kunne finne han. Der sto han, på hjørnet og røykte pot. Carter hadde tilbudt seg å kjøre meg. Vi parkerte foran han og vennene hans og gikk ut av bilen. "Hva faen er problemet ditt? Har det klikka for deg eller?" Han stirret på meg med et blikk som hadde fått meg til å føle meg ubekvem om det var en annen situasjon. "Ro ned, har den tullingen sladra? Faen for en pyse." Kompisene hans lo med han og gned hendene sammen. "Den tullingen er innlagt på sykehuset med brukket arm, bristede ribbein og hjernerystelse. Så nå vil jeg vite hva i helvette som er problemet ditt? For om du ikke kommer med en jævla god forklaring anmelder han deg!" Han hevet øyenbrynene og kremtet.

"La oss ta en kjøretur" sa han og satte seg inn i passasjersiden i bilen. Jeg himlet med øynene og satte meg bak i bilen og Carter bak rattet. "Kjør til stranda" sa han og tok opp mobilen. Og som han befalte så kjørte Carter til stranda. "Forklaring takk? Hvorfor skal Mike holde seg unna meg?" Cole trakk på skuldrene og tente en sigarett. "Å nei du! Ikke i bilen!" Jeg tok sigaretten hans og kastet den ut vinduet.

Den kalde havbrisen strøk lett igjennom håret mitt, og jeg trakk jakken bedre rundt meg. "Bare dra Carter, jeg kan gå hjem." Han nikket og kjørte fra meg og Cole dom sto igjen på stranda. "Så?" Cole satte seg ned i sanden. "Hva?" Spurte han å klappet med hånden ved siden av seg. "Du dro meg med hit, hvorfor det?" Igjen heiste han på skuldrene og rettet blikket tilbake mot sjøen. "Følte bare for det." Nei herregud. Dette var sløsing av tid.
"Fint da stikker jeg." Måkeskrikene drev bort jo lengre jeg gikk.

Jeg hoppet på bussen og betalte for billetten. Mike ventet sikkert på meg på sykehuset nå. Ørepluggene mine var samlet i en knute, og jeg rakk ikke en gang å knyte dem opp før jeg var fremme på sykehuset. Lukten av desinfeksjon var sterkere enn på helsesøsters kontor.

"Anna, hei du" Mike smilte og vinket seg til meg. Jeg satte meg ned ved siden av han og lente meg mot han. Forsiktig plantet jeg leppene mine på hans. "Jeg gleder meg til jeg kommer meg ut av denne gipsen, for da skal jeg.." han stoppet seg selv før han rakk å snakke ferdig. "Da skal du hva for noe?" Han bet seg i leppa for å kvele en latter. "Ehm, da skal jeg danse med deg" sa han med en lite overbevisende stemme. "I senga." La han til. Det fristet å klapse til han, men det var nok ikke en god idé i hans tilstand. Begge begynte å le, og så kysset jeg han igjen.

Jeg krøp opp i senga til Mike, og lå en hånd på den muskuløse magen hans.Vi skulle på vår andre date. Vi skulle spise middag på sykehusrommet hans å se Netflix på mac'en hans. "Hva vil du se?" Spurte han. "Velg du." Fingrene på den friske armen sveipet over tastaturet. "Vacation, greit eller?" Jeg nikket og kysset han på halsen. "Egentlig, er dette nesten Netflix and chill" han gliste og lå den friske armen rundt ryggen min. Fingrene hans strøk meg forsiktig over ryggen noe som ga meg frysninger. "Bare nesten" istemte jeg og gliste jeg og.

Fuck of i love youWhere stories live. Discover now