34

763 33 0
                                    

Siste dag før juleferien
-Annabelle-
Gangen var pyntet, og folk var i generelt ganske godt humør. I kveld skulle skolen arrangere julefest. Som en avslutning på året.
Lærerne var også i bedre humør, og best av alt, vi hadde ingen innleveringer eller lekser. Over hver dør hang det en misteltein. Og i flere av dørene sto det flere par og råklinte. Inkludert Sam og Matt..

"Hei!" Ash klemte meg og vi slo følge til timen. "Drar du hjem til faren din i jula?" Jeg ristet bestemt på hodet. "Jeg tror nok jeg blir hos Cole. Pappa ønsker meg nok ikke hjemme uansett." Ash fikk et med følende blikk. "Anna. Faren din er glad i deg." Jeg rynket på nesen og smilte litt. "Men samme det. Jeg har jo deg, Kelly og Cole. Dere er familien min nå."

"Jeg tar på denne jeg, er den ok?"
Kelly holdt fram en sort tettsittende kjole. "Bruk den her." Hun rakte meg en koralfarget kjole, med V-utrigning. "Har du rotet i skapet mitt?" Til svar bare smilte hun. Så klart hun hadde rotet i skapet mitt.
"Jeg er sikker på at du blir kåret til dronningen i kveld."  Hvert år ble det nemlig kåret en dronning og en konge. Utrolig teit syntes jeg. Men de fleste digget det.

Elever og lærere satt samlet foran scenen spente på årets kåring. En blond jente kom opp på scenen i en alt for kort kjole. Hun var en tredjeklassing. "Ok alle sammen! Dere er vell spente?" Jubel brøt ut i salen.
"Ok. Og dronningen er..." Noen spilte en trommevirvel. Nei, dette ble for dumt. Jeg reiste meg og gikk med små skritt mot inngangsdøra.
"Annabelle i klasse 2G! Kom opp og hent krona di!" Alle jublet. Jeg snudde meg motvillig mot scenen igjen og jeg bevegde meg mot det opplyste og opphøyde gulvet hvor alle kunne se meg.

"Og kongen er..."
Igjen kom den irriterende trommevirvelen. Det var helt forferdelig å måtte stå her oppe.
"Mike i klasse 3D!" Han kom trippende opp på scenen med et glis om munnen. "Gratulerer til dere begge! Rydd dansegulvet folkens! Nå er det tid for den tradisjonelle dansen." Mike strakte ut armen, og jeg tok den motvillig.

Armene hans lå tett rundt midjen min, og han hvilte hodet på halsen min. "Dette er skjebnen Anna. Vi er ment for hverandre." Hvisket han. "Cole er ikke bra for deg. Han kommer til å knuse hjertet ditt. Ligge rundt. Bedra deg. Jeg er et bedre for deg. Jeg vil alltid elske deg. Noe han aldri vil kunne gjøre. Elske deg. På ordentlig."

Jeg dyttet han unna meg og holdt blikket hans. "Vet du hva! Nå er det nok! Hold deg unna meg. Cole elsker meg! Du er en større drittsekk en han!" Folk rundt stirret på oss, stygge blikk. "Anna, det var ikke ment sånn da. Men det er sant.." Det bruste inni meg. Uten å tenke løftet jeg armen og klasket den i ansiktet på Mike. Alle rundt oss måpte. Mike måpte. Så snudde jeg og gikk. "Ha en jævla god jul!" Ropte han etter meg.

Fuck of i love youWhere stories live. Discover now