Истина или шот

356 47 1
                                    

С Мирела отидохме до тоалетната и се заговорихме.
-От къде познаваш Rap Monster?-попита тя любопитно.
-В гимназията бяхме заедно. Не заедно , не точно. Имах предвид съученици .-ох здравата се оплетох..
-Ясно имало е нещо между вас. Ами сега ,има ли я още изкрата?-продължаваше с въпросите си тя.
-Не мисля ,че ме харесва.-отвърнах тихо аз.
-Значи ти го харесваш , разбирам. Не си ли забелязала начина, по който те гледа-100% те иска. Повярвай ни трябваше ми точно един поглед , за да го разбера.- след се засмя леко истерично. Харесвам я , а и ми се стори доста симпатична.
-Хей искаш ли да купим питиета преди да се върнем при тях.- попита тя и се разрови в малката си чанта , за да намери някакви банкноти.
-Имам идея-казах аз усмихвайки се.Бях решила да играем на игра , която научих в колежа.
-Какво си намислила?-изглеждаше ми навита да играе.
-Ела да купим много шотове и направо ще ти обясня като отидем при момчетата, за да не се налага го правя два пъти.-уведомих я.Тя ми подаде ръка и ме замъкна към бара.
-Хей, барман дай две табли с шотове от специалните.-провикна се тя
-Специални ? - учудих се аз.
-Мда на това място правят страхотни шотове ,а само почакай да ги видиш...-след 5 минути ни подадоха таблите всяка пое по една и тръгнахме към сепарето ни. Шотовете бях разноцветни- сини, жълти , лилави ,червени и зелени. Изглеждаха супер , но бяха малко по-големи от обикновените.Бързо ще се напием- добре , че нося на алкохол. Помислих си аз. Стигнахме до масата и оставихме шотовете на нея , Мирела беше доста сръчна и таблата и беше останала чиста , а дори беше на токчета.Аз съм с кецове и съм разляла по- малко от всички. Не беше много ,но все пак. Момчетата ни гледаха странно , само по погледа им разбрах ,че се чудят какво става. Реших, че е време да обясня какво съм намислила. Изчаках Мирела да се нагласи обратно при N и започнах:
-Сега ще играем на една игра. Правилата са прости: избираме един и той започва да задава въпроси на останалите трима , ако някой откаже да отговори пие шот. Когато останат само 4 шота започват да се дават предизвикателства.-усещах как подлата усмивка завзема почетно място на лицето ми. Всички се спогледаха и отвърнаха един след друг.
-Да.
-Може пък и да бъде забавно.
-Навита съм.
-Супер!-възкликнах аз.
-Кой ще е първи?-Попита Мирела- Ще може ли да съм аз?-добави плахо.
-Ако всички са съгласни няма проблем.-никой не протестира затова Мирела се изправи и реши да започне от мен. Имах чувството,че ще съм първата изпила шот.
-Такааа.....Angel с колко момчета си спала?-попита тя като надигна едната си вежда.Момчето беше едно , но не знаех какво ще си помислят останалите имаше два варианта да си кажат ,че сам много загоряла , или че съм избързала и съм мръсница , или нещо такова затова просто реших да си взема един от шотовете. Всички ме гледаха в очакване на отговора ми , но аз просто леко се надигнах , взех малката чашка и изпих съдържанието ѝ.
-Ехх...-въздъхна Мирела.-Добре Nam-joon какво предпочиташ дупета или гърди.-Мръснишка усмивка се появи на лицето ѝ.
-Ами това е труден въпрос.Мисля , че дупета . - засмя се той и ме погледна. Какво защо гледа мен? Какво си мисли ? Искам да спре да ме зяпа така извратено!
-Сега си ти..- тя погледна подмолно към N.- Колко приятелки си имал досега?-не трябваше да пита това. Поставя го в неловка ситуация.
-Три-малко се замисли , но отговора му беше непоколебим в крайна сметка .
-Добре сега е ред на някой друг , има ли желаещи!-Каза Мирела докато се връщаше на мястото си до N.
-Сега ще съм аз ако никой не възразява.-обявих изправяйки се от мястото си . Седях точно до Joony ,но той дори не ме поглеждаше с изключение на единия му някак мръснишки поглед. След секунди вече стоях пред сепарето мислейки кого и какво да питам.
-Мирела...кога за последно гледа порно ?-въпросът ми я изненада. Не каза нищо просто изпи един шот на екс и остави празната чашка на масата.
- Nam-joon колко ти е голям?-попитах аз и не издържах и започнах да се хиля.
-Ами това е лична информация и ще предпочета да пия шот.-усмихна се и се протегна , за да стигне някое от питиетата.
-Ами N....колко е била най-дългата ти връзка?-той се замисли и отвърна:
-3 месеца не че не съм сериозен просто не бях срещат подходящо и сериозно момиче-каза той поглеждайки към Мирела и сложи ръка на кръста ѝ като леко я придърпа към себе си. Доволна усмивка се появи на лицето ѝ . Nam-joon се изправи.
- Хайде сега е мой ред и ще започна от Мирела.От колко време харесваш Хак-Йеон?- каза го и я погледна право в очите. Тя се изчерви и заби поглед в земята.
-Ами таковаа... Може ли някой да ми подаде един шот? -след което се усмихна леко накриво.
-Angel ами....ти били правила стриптийз на някой?-попита той и подлата усмивка се озова на лицето му.
-Ако е за пари нее , но ако е за гаджето ми бих се замисля.-усещах как бузите ми започват да се зачервяват.
- Хак-Йеон не знам какво да те питам затова просто пий шот.
Какъв е мързел само. тази мисъл премина през главата ми в този момент. N го послуша и взе шот от масата.
Беше ред на Хак-Йеон , но той не искаше да става. Мисля , че това бе просто извинение, за да не пита. Е и да е така не му се получсваше , защото Мирела предложи просто да го направи от място.
-Да не е нужно да ставаш.-каза Nam-joon подигравателно .N изпуфтя и се съгласи.
-Ще започна от теб RM.-каза той и погледна леко подло.-Така....значи обясни ни как си се чувствал по време на първия ти път и коя е била щастливката.Ако е била момиче де ако е било момче ни спести подробностите моля те.-започна да се разцепва от смях сам на собствената си шегата . На Мирела и харесваше да го гледа и слуша как се смее за това се въздържа от какъвто и да е коментар по въпроса.
-Ами ти много добре знаеш коя ми е първата и предпочитам да запася всичко станало за себе си. Затова ми дайте шот.-каза спокойно Joony.
-Аз знам ,но трябва да го кажеш на всички. Искам да чуя име .Ако ли не значи ще пиеш два шота.- След като се изказа , Йеон потупа Rap Monster по гърба.
-Офф..просто давайте шотовете.-каза той с леко раздразнение,но все пак ги изпи.Затвори очи и сложи длани на лицето си. Май му дойдоха леко силни. Ако вземем предвид и предишното му питие имах чувството ,че скоро ще се напие. Въпреки това всички продължавахме да играем , а между временно си поръчвахме и други питиета.Знаех,че скоро някой ще се напие ,но не знаех кой ще е първия.

  Извинявам се за грешките и повторенията дано да ви е харесала .
------Следва продължение------

Последен пътWhere stories live. Discover now