Jackson wait....

225 35 9
                                    

На сутринта се събудих доста рано. Протегнах се и седнах на края на леглото.Краката ми стъпиха на мекия килим в стаята . Погледнах към прозореца , слънцето тъкмо бе изгряло, а на мен дори не ми се спеше макар че бях спала най-много 3-4 часа. Излезнах от спалнята на Jackson и се запътих към кухнята, за да си направя кафе.
Бях първата станала затова в бунгалото беше все още спокойно. Набързо си направих кафе и седнах да го пия на терасата.
-Колко е приятно.-казах си аз като си поех дълбоко въздух след което се заслушах в шума на вълните. Всичко беше перфектно с изключение на едно нещо. Искаше ми се Jackson да бъде тук с мен и да меее.. Забравих за какво си мислех, когато видях RM да бяга по плажа по шорти. Дори от тук си личаха изваяните му до перфектност мускули. Бях позабравила за вчерашната случка или по-скоро се бях помъчила да я забравя , но опитите ми бяха неуспешни. RapMon ме побъркваше само с поглед. Jackson при него е различно харесвам го-да. Дори не мога да кажа "НО". Всичко си беше идеално ако изключим малката караница. Докато се усетя вече бях зяпнала Joony. Той го забеляза и ми се усмихна след което тръгнс към бунгалото ни. Изкачи се по малките стълбички , които водеха към терасата и ме поздрави:
-Добро утро! Много рано си станала.До колкото помня преди изобщо не беше такава.-засмя се той и седна на стола срещу моя.
-Просто не можах да спя.- измъмрих аз и отпих от кафето си.
-Ако не възразяваш ще остана да ти правя компания. - предложи той. Боже инфаркт ли искаш да получа?!
-Не тоест да....-започнах да се обърквам-опитах да кажа искаш ли кафе?-замазах положението аз.
-Да моля, искаш ли да ти помогна изправи се той и застана пред мен.
-Не не , няма нужда мога и сама да направя едно кафе. -заинатих се аз и също се изправих. Вдигнах глава леко нагоре,  за да може да се гледаме в очите.
Ох това беше грешка ( да го поглеждам в очите) помислих си аз и бързо сведох глава.
-Все още си си твърдоглава.-засмя се той и повдигна брадичката ми с палеца и показалеца си.-И все още си толкова красива дори може би повече. Но само малко.-добави той , отмести няколко кичура от косата ми зад ухото ми и започна да се приближава към лицето ми. И точно когато леко разтворих устните си за да приема неговите целувка той ме целуна по челото.-Аз май ще си продължа сутрешния джогинг. -каза той, обърна се и тръгна. Когато вече беше слезнал по стълбите се обърна към терасата и ми махна. Но аз не помръднах. Не го разбирах , не разбирах и себе си и чувствата си. Мамка му! Тръшнах се обратно на стола.Доизпих кафето си и се прибрах. Неси вече беше станала .Реших просто да я подмина и да си ида в стаята. Нани още спеше и затова си взех дрехи набързо и излезнах.  Отидох и се облякох в банята , за да не преча на Неси в хола. А за стаята на Jackson-не исках да седя там. Ставаше ми тъпо като погледна празното легло и се сетя че го няма наблизо. Изпуфтях и пуснах водата в мивката. Измих си зъбите и реших да изляза от бунгалото.  Отидох на плажа и седнах близо до водата. Достатъчно близо , за да може вълните да плискат краката ми.  Водата още не беше нагрята от слънцето и затова беше леко хладка. Видях нечия сянка да се приближава от отзад и се стреснах. Рязко се обърнах и въздъхнах когато видях че това е Suga.
-Сори не исках да те стресна.-каза той и се намести до мен.
-Ам аз тъкмо тръгвах.-каза притеснено аз и понечих да се изправя.
-Не ми пречиш-гласът му ме спря и аз отново се върнах на мястото си.
-Добре , защото исках да поседя още.-засмях се аз.
-Тогава защо ме излъга че ще си тръгваш?-попита той не отделяйки поглед от водата.
-Не съм те излъгала просто, не исках да те смущавам-заявих аз.
-Ако беше така нямаше да седна тук. Целия плаж е пуст.-уведоми ме той.
-Добре-казах простичко аз. След което дълго време никой от двамата  не каза нищо.
-Ти харесваш RM нали?-попита той. Това ми дойде като гръм от ясно небе.
-Не ти влиза в работата....не ме познаваш, не ме познаваш , за да знаеш-изсъсках аз. Той се изправи и тръгна на някъде.-Съжалявам! -казах аз тихо, но с надежда да ме чуе.-Бях груба.
-Беше права не те познавам, но не съм сляп. Виждам какво става между вас.-каза той спирайки с гръб към мен.
-Сложно е.-казах му аз.
-Напротив вие го правите такова.-завърши Suga и си тръгна. Остави ме на плажа сама с мислите ми. Обърканите ми мисли. Имах сериозна нужда да поговоря с някого.
-Пффф- изпуфтях аз и се изправих. Изтупах дрехите си от полепналия пясък и се запътих към ресторанта. Стигнах там и влезнах. Взех си закуска и седнах на една двойна маса до прозореца. Закусих сама и се прибрах в бунгалото. Другите вече бяха станали и готови за плаж.
-Хайде оправяй се!-каза Нани и ме задърпа към стаята ни- И по най-бързия начин да си готова. Ще те изчакаме в хола .-уведоми ме тя и излезна от стаята, оставяйки ме сама. Извадих някакъв цял бански от куфара си и го сложих. Взех си една кърпа и отидох при останалите. Мия нещо я гризеше, но не знаех какво. Мисля че трябва да поговоря с нея за доста неща, но няма да е сега. Казах си аз и направих знак на другите ,че съм готова и може да тръгваме. Това и направихме. Взехме си няколко шезлонга на плажа и легнахме да се печем. Чу се шум от лодка и всички погледнахме към водата. Една не много голяма лодка спря близо до брега и няколко човека слезнаха от нея. Един от тях започна да маха с ръце.
-Това е Куки!-каза Нани и също започна да ръкомаха. Той заплува бързо към нас и след няколко кратки мига вече беше на брега и Нани дотича до него. Хмм бях сигурна че се харесват. Не след дълго и другите момчета в групата излезнаха от водата. Забелязах как Jimin тръгна към мен , но Joony го хвана за рамото и го издърпа назад. Но Jimin бутна ръката му и отново тръгна към мен.
-Исках просто да се извиня за снощи. Нямах право да ви говоря така.-каза той и наведе глава виновно.
-Няма проблем.-отвърна Мия.
-Да и знаем, че си беше пийнал малко.-засмях се аз.
-Де да беше само малко.-измъмри той и седна на края на шезлонга на Мия.
-Хей Jimin стани от там.- обади се Хосок.
-Ние вече се оправихме.- засмя се Мия.
- Да да съжалявам.-отвърна Jimin и веднага стана.
-Ела на моя аз ще тръгвам-заявих аз и станах.
- Къде отиваш?-попита Мия.
-Ами забравих да се намажа с плажно масло и да.- знаех си че няма да ме пусне да се прибера за това малко излъгах , но съм сигурна , че тя не ми се върза. Направи се на ударена пред останалите и ме остави да си тръгна. Тъкмо бях пред вратата на бунгалото и тя ме настигна.
- Сега ще ми кажеш какво ти има тези дни. По-зле си и от мокър парцал.-заяви Мия и ме набута в бунгалото, затвори вратата след нас и ме завлачи на дивана.- Слушам те.-каза тя и се облегна назад. Вече нямаше къде да бягам затова реших да и разкажа всичко.
- Ами....с Jackson се скарахме понеже ревнува от Jimin, а това е безсмислено аз не го харесвам. Просто е сладур и искам да сме си приятели. Така де да продължа... И онзиден не можех да заспя , защото ми беше гузно за караницата ни и отидох да му се извиня , но той беше заспал. Легнах си до него и на сутринта като се събудих осъзнах , че него и целия му багаж ги няма. Ядосах му се и веднага намерих телефона, си за да му се обадя и да ми обясни какво става и защо го няма. Но не ми вдигна и тогава ме налегна ужасна вина. После всички отидохме на плажа и по едно време той ми се обади. Набързо ми каза че са го извикали , за да участва в  някакво предаване и ми затвори преди да кажа нещо. Послеее...после какво стана...-замисли се аз , а Мирела кротко седеше и чакаше да продължа.-После като бяхме в бара RM започна да се държи супер странно.
-Какво имаш впредвид?-попита тя.
-Ами..преди се държеше отдръпнато и студено , а там започна да ми говори и да се държи мило и внимателно. Изведнъж тръгна да ме целува , а аз...аз дори не се опитах да го спра.
-Чакай , чакай малко. Харесваш ли Jackson?-попита ме Мия.
-Да!-отвърнах аз. Бях напълно сигурна в това, че го харесвам.
-Тогава? Не разбирам какво е всичко това с RM.-намуси се тя.
-И аз не знам какво е...когато се държи така мило ме кара да се чувствам различно...странно. Не знам как да го кажа.-казах и аз.
-Най-странното , е че напълно те разбирам.-отвърна тя.
-Хмм..сега е мой ред да те изслушам.-подканих я аз.
-Всичко това е толкова ужасно и отегчително.Гузно ми е защото в даден момент Хакьон ме заряза и се появи Хосок ,което изглежда като използване.Не го използвам за да забравя Ен ,напротив харесвам го.Държи се толкова добре с мен ,че е невъзможно да не го харесвам ,но онзи идиот ,Ен,ми праща извинителни съобщения и ми пише и ме обърква.Не искам да ме обърква.Искам да ме остави ,но щом ме обърква това значи ,че не искам да спира да се бори за мен.Ох извинявай ,говоря толкова несвързано ,но аз ако се разбирах щях да събера мислите си , но за съжаление не мога.Тъжно.Та да това е...И двамата са в сърцето ми и двамата правят така ,че с всеки ден да ми става все по-трудно да избера- с тези думи тя се просна на дивана.
-Тази цялата ситуация е....е...шит..-казах аз , когато я изслушах.
-Мислиш ли че не знам.-въздъхна тя.
-Добре хайде да си вземем по един душ и да отиваме да ядем ,защото съм гладна.-казах аз и си взех една кърпа за баня. Мирела се обърна с гръб към мен и аз си махнах банския , като увих кърпата около тялото си.-Готова.-съобщих и и тя се обърна.
-Влез ти първа.Аз ще си взема хавлия и ще те изчакам.-каза тя и си взе кърпа.
-Какво беше това?-попитах аз.
-Кое?-изненада се Мия.
-Чух някакъв шум. Излез да видиш.-казах и аз.
-Какво? Защо аз?- попита тя.
-Гола съм , а и ти си по-голямата отивай!-казах аз и я бутнах напред.
-Добре де, добре.-измъмри тя и започна да върви напред към коридора , а аз бавно я последвах.-Сигурно някой се е прибрал.-каза несигурно тя. В следващия миг някаква мъжка фигура се показа иззад ъгъла на коридора.
-Ох това е Jackson.-казах облекчено аз.
-Ах ти копеле! Знаеш ли как ни изплаши.- каза тя през зъби и започна да навива кърпата в ръцете си.
-Тъкмо да гориш калории-изсмя се той.
-Абе ти!-извика тя и го фрасна с кърпата.
-АУЧ БЕ-извика той- ТОВА ЩЕ СТАНЕ ЧЕРВЕНО-каза той и потърка удареното място.
-Няма да е единственото.-усмихна се подло Мия и отново започна да навива кърпата.
-Хей , хей нали бяхме приятели. Пък и се замисли после ще трябва да обясняваш пред шефовете защо съм  посинен.-започна да плямпа той.
-Паднал си лошо. Готово.-засмя се тя и  го подгони. След още няколко крясъка Мия се измори да тича и седна на дивана. Jackson застана на безопасно разстояние от нея.  Тя прехвърли погледа си на мен, после на него и каза:- Аз ще вляза да се изкъпя първа.-и се запъти към банята.Преди да се усетя тя вече беше влезнала вътре и пуснала душа.
-Нямам думи.-казах аз и се обърнах към стаята си.Усетих силен захват около китката ми и ме задърпа по коридора. Jackson ме заведе в стаята си без да казва нищо.  Веднага щом влезнахме в стаята той ме затисна до стената като не ми позволи да мърдам. След което ме повдигна и аз обвих краката си около кръста му и започна да ме целува.
-Страшно много те искам! Толкова ми липсваше! -каза той и отново ме целуна страстно като прокара бавно езика си по устните ми и после в устата ми. Съвсем бавно започнахме да се заиграваме. През това време ме занесе до леглото. След като се отделихме от целувката Jackson ме остави на леглото и се намести отгоре ми. Бързо и нетърпеливо започна да сваля дрехите си. С едно рязко движение вече беше махнал кърпата от тялото ми. Започна да поставя малки , лигави целувки и смучки по връта ми и да слиза надолу по корема ми.
-Ако.....ня...кой дойде?-попитах накъсано аз.
-Ахх...-измрънка той и се надигна като ме целуна и преди да се отдели захапа долната ми устна-Отново ми се измъкна. За втори път. Само да ми паднеш. Нямаш си ни най-малка представа какво ще ти се случи.-усмихна се подло той.
Усещах как лицето ми пламва в нов нюанс на червеното. Той леко се засмя и се изправо от леглото като ми подаде кърпата , за да се загърна отново. Облече потника си и каза:
-Хайде влизай да се къпеш и да излеземе някъде.
-Добре, Мия сигурно вече е готова.-предположих аз и станах от леглото.Приближих си до Jackson и се надигнах на пръсти и го целунах като едва докоснах устните му.-Хххх..-имрънках.
-Какво?-попита той.
-Много си висок....-отвърнах аз.
-Хах...сладурка.-каза той и ме хвана през кръста и ме завъртя.
-Не, не спри. Става ми лошооо-изписках аз и той ме пусна.
-Добре хайде заминавай сега , че после искам да излезем с другите.-засмя се той и ме плесна по дупето.
-Ейй!-извиках  шеговито  аз и излезнах от стаята като се запът към вече празната баня. Взех си един горещ душ и си изсуших косата. Гримирах се и се облякох , защото вече беше време да идем на вечеря. Jackson беше задрямал на дивана и аз тихо се приближих до него.
-Хей нали искаше да излизаме,ставаай.-прошепнах аз и прокарах пръсти през косата му. Изведнъж той ме зграбчи и настани върхо себе си.
-Аз и друго исках ама....-пошегува се той.
-Абе ей, тихо.-казах за и го целунах. -Айде ставаааай.-казах аз се опитах да го издърпам от дивана. Не ми се получи , но важното бе че той стана. Мия и другите вече бяха излезнали. С Jackson отидохме в ресторанта и седнахме на масата при останалите.
-А вие май сте се сдобрили а?-попита Jimin.
-Да-отвърна простичко Jackson и издръпна стола ми , за да седна.
-Не мислех , че ще се оправите скоро след станалото снощи....-каза Jimin и Куки го ръгна в ребрата и го смъмри.
-И какво е станало снощи?-попита Jackson и погледна към Мия.
-Защо гледаш към мен?-попита тя.
-Защото очаквам да ми кажеш какво се е случило.-отвърна той и скръсти ръцете пред гърдите си.  С Мия се спогледахме и това не остана незабелязано от него.-Мияяяя кажи ми какво се е случило.- заповяда той.
-Добре добре! Бях ме отишли на един бар на плажа и пихме там, забавлявах ме се.-каза тя.
-И....-подкания той.
-Иии по едното време дойде Jimin и започна да говори някви неща на мен и Angel и нали ....да тва е -довърши тя.
-Не е само това....Angel кажи ми какво е станало престани просто да седиш и мълчиш!-повиши тон той.
-Нищо не е станало....-измъмрих аз. В този момент се появи V.
-Мале колко е напрегнато тук.-и погледна към мен и Jackson.-Мале той да не е разбрал за Angel и RapMon.-каза той и стисна устни в права линия.
-Ти си тъпанар знаеш ли?-каза Куки на V.
-Някой веднага да ми каже какво се е случило между гаджето ми и най-добрия ми приятел.-тропна с ръка на масата той.
-Не се ядосвай , бяха пияни.-каза J-hope.
-По дяволите някой да ми обясни!-кресна той и погледна към мен. През цялото време седях вцепенена в страх от това какво ще последва.
-V ги е видял да се целуват-каза спокойно Suga.
-Suga....-обърна се към него Хосок.
-Какво Suga? Не мислиш ли че той трябва да знае?-попита Suga.
-Angel не мислиш ли че трябваше да ми кажеш това?-попита Jackson и стисна ръце в юмруци.
-Но аз ...не ....ние не ....-вече бях започнала да хлипам и не можех да свържа едно цяло и смислово изречение.
-Не. Не си прави труда да ми обесняваш. Махам се!-заяви той и стана от масата и излезна от ресторанта. Веднага го последвах. Щом излезнах от ресторанта станах свидетел на следното:
Jackson вървеше бързо към бунгалото ни , но RM го зграбчи за ръката и издърпа към себе си. Говориха си нещо няколко секунди и в следващия миг се чу:
-КОГА ЩЕ ПРЕСТАНЕШ ДА МИ СЕ ПРАВИШ НА НАЙ-ДОБЪР ПРИТЕЛ? А! КОГАТО НАЙ ПОСЛЕ УСМЕЕШ ДА ИЗЧУКАШ ГАДЖЕТО МИ ЛИ?-изкрещя Jackson и избута Rap Monster от пътя си, като го събори на земята и продължи да върви напред.
Затичах се към бунгалото трябваше да му обесня какво наистина се е случило. Бързо подминах JOONY и след още няколко крачки вече бях пред вратата на бунгалото. Бавно и несигурно отворих.Влезнах вътре и се огледах ,всичко беше тъмно. Чух шум от към кухнята и се насочих на там. Влезнах и заварих Jackson облегнал се на кухнен ския плот и по земята около него стъкла от счупени чаши и чинии.
-Защо го правите? Защо?-каза той с треперещ глас.
-Виж...-започнах аз.
-Какво да видя ? Какво ? Как момичето ,което хатесвам само чака да ми види гърба и започва да се натиска с уж най-добрия ми приятел. А той от своя страна само чака да му паднеш натясно и да те изчука зад гърба ми.Не , не искам да гледам това. -каза той и видях как сълзи започват да се стичат от очите му.
-Моля те Jackson изслушай ме!-помолих му се аз и се доближих до него.
-НЕ ИСКАМ ДА ТЕ СЛУШАМ!-извика той и ме блъсна в стената,за да може да излезе през вратата. Болеше ме. Не защото се ударих , а защото бях на път да го загубя. Нямаше да се предам. Излезнах през кухненската врата и се озовах в хола. Където Jackson беше притиснал RM към стената и беше готов да му забие един всеки момент.
-Неее! Jackson спри веднага!-извиках аз и се затичах към тях.
-Angel спри.-каза RM и ми направи знак с ръка да не мърдам от мястото си , а аз като послушно кученце го направих.-Jackson изслушай ме.
-Не искам да слушам глупостите ти!-каза Jackson и го освободи. -Махай се!-добави той през зъби.
-Няма. Първо трябва да знаеш , че не сме се целували. Да тръгнах да я целувам, но не се случи.-обясни му RM.
-И защо да ти вярвам?-попита Jackson.
-Защото никога не съм те лъгал и не бих го направил сега.-каза RapMon и излезе от бунгалото.
-Angel? Това...това вярно ли е?-попита плачейки Jackson и се облегна на стената.
-Да...-казах аз и тръгнах към него, свлече се на замята безмълвно.Клекнах до него и го прегърнах. Той не помръдна.
-Остави ме. Моля те искам да осмисля всичко станало. Просто ми трябва време.-каза тихо той и избута ръцете ми.
-Добре. Ще изляза , за да те оставя сам.-казах аз и се отдалечих от него. След което излезнах от бунгалото. А отпред седнал на една пейка чакаше RM.

Етооо яяя :3 Надявам се да ви хареса. Искахте драма и hot моменти етоо. Очаквам мненията ви. И пак се извинявам за грешките и повторенията.
Мисля че някой хора ще са едновременно доволни и недоволни от следващата глава :"") Хммм какво ли ще стане според вас ?

Последен пътМесто, где живут истории. Откройте их для себя