Bölüm 2=Düzenlendi

1.7K 114 84
                                    

Hokage'nin kapısının önüne geldiğimde kapıdaki görevliler kim olduģumu ve neden buraya geldiģimle başlayarak beni bir yıģın soru yaģmuruna maruz bıraktılar. Haklılardı. Oradan bakınca Konoha shinobisine benzer bir tarafım yoktu.

Mei:Ee.. beni içeriye almayacak mısınız?

Shinobi:Kim olduģunu Hokage'nin bildiģini iddia ediyorsun ama herhangi bir randevun yok öyle mi? Hah! Git buradan ufaklık.

Mei:Hey, ona mektubun sahibi gelmiş derseniz beni içeri alacaktır diyorum!

Shinobi:Git-

X:Ne oluyor burada?

Tartışmamıza dahil olan kişi bize doģru gelirken yanımdaki shinobiler hazır ola geçmişlerdi. Sarışın ve yaşına göre gayet hoş görünen kadın ise yanımıza gelmişti.

Shinobi:Tsunade-san, hoşgeldiniz.

Kadının adının Tsunade olduģunu öģrendiģimde gözlerim fal taşı misali açılmıştı. Efsanevi senninlerden olan  Tsunade miydi o?

"Hoşbulduk, hoşbulduk da ne bu gürültü patırtı? Hokage-sama'nın sesten rahatsız olduģuna eminim."

O anda söze ben atıldım ve Tsunade-sama'nın önünde hafifçe eģilerek "Üzgünüm Tsunade-sama. Amacım Hokage'yi rahatsız etmek deģildi." dedim.

Tsunade-sama'nın gözlerinin üzerimde gezindiģini hissettiģimde başımı,pozisyonumu bozmadan, ona doģru doģrulttum. Gerçekten de beni iyice süzüyordu.

Ellerini önünde birleştirirken bana "sen de kimsin?" dedi.

Yavaşça yerden doģruldum ve Tsunade-sama'nın gözlerinin içine bakarak "Adım Mei Hyuchi. Hokage-sama'ya bir mektupla geleceģimi bildirmiştim."dedim.

Tsunade-sama elinden birini alnına koyduktan sonra gözlerini kapadı ve sessizce bir iki kere ismimi tekrar ettikten sonra "hm, evet, hatırladım. Bir hafta önce beyaz kuşla mühürlü bir mektup gönderen sendin demek."dedi. Sonra Hokage odasına doģru ilerledi ve "gel benimle"dedi.

Birlikte Hokage-sama'nın  odasına girdiģimizde içeride oturmakta olan, altıncı hokage Hatake Kakashi, önündeki perşömenlere sabitlediģi bakışlarını bize kaydırdı.

Hokage:Bu da kim Tsunade-san?

Tsunade-sama, Hokage'ye beni işaret ederek "şu mühürlü mektubun sahibi."dedi. Hokage-sama etraftaki bir iki perşömeni toparladı ve dizlerini masaya dayayarak ellerini burnunun hizasında birleştirdi.

Hokage: Hmm.. dinliyorum?

Mei:Hokage-sama size bir hafta önceden haberci kuş ile g9nderdiģim mektupta geleceğimi ve bir Uchiha olduğumu söylemiştim.

Hokage-sama sahte bir gülümsemeyle bana bakarken bir yandan da suçluluk belirtisi olan, enseyi kaşıma eylemini gerçekleştirmekteydi.

Hokage:aa.. şey .. aslında ben onu şaka zannedip ciddiye almamıştım... Aslında halen de pek ikna olduģum söylenemez. Her sharinganı olan Uchiha deģildir deģil mi?

Mei:Haklısınız,Hokage-sama. Ancak ben gerçekten de bir Uchiha'yım.

Tsunade: Buna bir kanıtın var mı?

Mei: Aslında bakarsanız size gösterebileceģim bir kanıtım yok ancak ben bir Uchiha olduģuma her şeyden çok inanıyorum.

Hokage: Tüm Uchihalar katliam esnasında katledildi. Itachi sadece kendi kardeşini bıraktı. Herkes böyle biliyor. Sen nasıl kurtuldun?

Mei: Katliam esnasında köyde deģildim. Babam olacakları ön görüp beni köyden uzaklaştırdı. Duuka adında bir adama emanet etti. O eski bir anbusu. Ve ben hep onun yanımda büyüdüm.

HYUCHI// GAARAWhere stories live. Discover now