Bölüm 58

513 40 42
                                    

Gaara@
Sabah uyandığımda kendimi harika hissediyordum. Tam kıpırdanacakken sol tarafımdaki aģırlıklığı farkettim ve bundan vazgeçtim. Çünkü Mei hâlâ uyuyordu ve onu uyandırmak istemiyordum. Uyurken çok güzeldi... kahverengi saçları, hafif esmer teni, uzun ve güzel kirpikleri, kiraz gibi dudaklarıyla ona bakmaya doyamıyordum. Daha önce yanımda ablam hariç hiçbir kızın olmasını istemezken şimdi bu prensesin sonsuza dek benimle olmasını o kadar çok istiyordum. Onsuz yapamazdım artık benim herşeyim olmuştu.

Sonra aklıma güzel bir fikir geldi. Her ne kadar istemesem de Mei'nin kafasını hafifçe omzumdan alıp yastığa kattım ve yataktan kalktım. Kalktıktan sonra Mei'nin üzerini örttüm ve odadan çıktım.

Mei@
Gözlerimi ovuşturarak uyandığımda yataktan hafifçe doğruldum. Dün gece harika bir uyku çekmiştim. Aklıma Gaara geldi. Sağ tarafa döndüm ama Gaara yoktu. Birazcık üzüldüm. Galiba köyüne döndü ama niye bana haber vermedi ki? Tekrar yatağa geri yattım ve Gaara'yı düşünmeye başladım. Gitmesi bir yandan daha iyiydi sonuçta köyün kazekagesiydi. Köyünü yeterince ihmal etmişti ve daha fazla ihmal etmemesi gerekirdi.

Yatakta uzanmaya devam ederken içeriye biri girdi. Hemşiredir diye düşünüp bakmaya yeltenmedim ve konuşmak istemediğim için gözlerimi kapattım. Hemşire gelip yemeği yatağın kenarındaki masaya bir tepsi bıraktı. Sanırım kahvaltı getirmişti. Gideceģini düşünerek gözlerimi açmadım. Hemşireye arkamda olduğu için yatağın ayak kısmından dolaşarak önüme gelip durdu ve yatağa ilk önce oturup daha sonra uzandı. Bir süre sonra da eliyle saçımı ve yanağımı okşamaya başladı. Ne yapıyordu bu? Yoksa o hemşire değil miydi? O kişinin elini bir anda tuttum ve ardından gözlerimi açıp " ne yapıyorsun sen?"dedim.

Gözlerimiz buluştuğunda bana şaşkınca baktı.

"Sen uyanık mıydın Mei?"

"Gaara sen burada mıydın?"

"Evet ... neden burada olmayayım ki?"

"Şey... köyüne dönersin diye düşünmüştüm..."

"Hayır... sen-"

"Gaara, bence dönmelisin. Ben iyiyim merak etme .... köyünü ihmal ediyorsun sen bir kazekagesin ve bence bu yaptığın yanlış."

Gaara yatakta oturur pozisyon alarak sıkıntılı bir nefes verdi. .
"Peki tamam gideceğim ama tatlı kız ilk önce bu kahvaltı bitecek "dedi.

Ona tatlı tatlı gülümseyerek onaylar anlamda başımı salladım. Ardından da kahvaltı tepsisini önüme alıp kahvaltımı yapmaya başladım.

"Sen yemeyecek misin?" dedim. Bir yandan da getirdiği yemeği yiyordum.

"Ben yedim merak etme"dedi.

"hmm.. olsun bir daha ye ...benimle.."dedim ve kucağımdaki tepsiyle ona doğru döndüm. Her ne kadar yemek istemese de bir iki lokmayı ellerimle yedirdiğim için yedi. Çok mutluyum..

HYUCHI// GAARAWhere stories live. Discover now