T J U G O

450 46 10
                                    

"Den andra Maze runner-filmen har kommit ut nu" säger jag och drar mina fingrar genom ditt mjuka hår. "Du har ju längtat så länge efter den, du ville återskapa den dejten då vi såg första filmen . Det var perfekt, även om du var lite skeptisk i början" skrattar jag. Jag sluter mina ögon och lutar huvudet mot madrassen bredvid din sovande kropp. Jag föreställer mig att du sitter bredvid mig, vaken och skrattandes. Jag föreställer mig att du tar min hand, lämnar en kyss mot mina läppar och berättar att allt kommer bli okej. Jag föreställer mig att du fortfarande finns här, även om jag vet att du sakta men säkert tynar bort.

8 september 2015

Vi ställer oss i kön till popcornen och du tar min hand. Du ser fortfarande lite skeptisk ut över mitt val av film, Mockingjay pt 1, men eftersom jag känner dig så väl vet jag att du kommer älska den.

"Se inte så sur ut, den kommer vara jättebra" säger jag och du fnyser envist.

"Den kommer vara som alla andra filmer och allt jag kommer få höra dem kommande dagarna är 'Åh såg du Dylan Y'Bian! Åh Dylan C'Brian är så snygg! Åh jag vill gifta mig med Fyllan D'Brian!'" Säger han och går upp i falsett för att härma min ljusare röst. Jag skrattar roat åt honom och förflyttar mig ett steg framåt i kön.

"Du är bara sur för att jag tycker han ser bra ut" säger jag med ett flin och du muttrar något ohörbart. "Men vet du vad?" Frågar jag och vinklar ner ditt ansikte så du tvingas se på mig.

"Du är sjukt mycket snyggare" mumlar jag och ett litet leende sprider sig på dina läppar. Du lutar dig in och lämnar en kort kyss mot mina läppar. "Men bara så du vet heter han Dylan O'Brien, det är viktigt att veta"

Du skrattar svagt och skakar på huvudet. "Jag är kär i en starstruck"

"Japp, och jag är kär i Dylan O'Brien" skämtar jag och du ger ifrån dig ett tillgjort flämtade läte och försöker se förnärmad ut.

"Hur vågar du?" Utbrister du med tillgjord röst.

"Okej, nej. Jag är kär i världens sämsta skådespelare" skrattar jag "Satsa aldrig på den karriären Felix" yttrar jag och du stämmer in på mitt skratt.

"Du är en riktigt drömkrossare" säger du och lägger en hand om min midja när vi tillslut kommer fram till kassan.

"Men erkänn du är lite taggad på filmen nu i alla fall?" Frågar jag när vi några minuter senare slår oss ner i biosalongen.

"Jag är nog mer taggad på att vi sitter längst bak, det kommer vara mörkt och ingen kan stoppa mig från att göra det här" säger han och kysser mig passionerat.

. . . . . . .

Jag vet inte vad som hände med mig men jag tog typ en liten paus eller något?

Min inspiration ligger just nu på 0 men ska försöka publicera regelbundet, men förlåt för dålig uppdatering!

Men i alla fall, när har ni skolavslutning? Jag slutar på fredag (10 juni) och efter den ska jag till Liseberg, ska bli superkul:)

MemoriesDonde viven las historias. Descúbrelo ahora