Capitolul 1 - Ingerul meu intunecat...

7.5K 358 10
                                    

Deschid ochii si privesc in jurul meu. Sunt tot acolo de doua saptamanii, astept sa ma trezesc din acest cosmar pe care il traiesc zi de zi. Stau inchisa in turn. Sunt complet izolata de tot si de toate. Ma simt atat de singura, de stearsa. Nu am vrut asta nicodata, niciodata nu am vrut sa mai raman singura. 

Pe EL nu am apucat sa-l cunosc, sa-l vad. Eram pe punctul de al intalni. Ma aflam in fata usi cand deodata din camera din fata mea se auzeau urlete si tipete. Au ales sa nu ma duca la el, au ales sa ma aduca aici, au ales sa ma tine inchisa. De atunci nu a mai venit nimeni. Seara adorm singura iar dimineata ma trezesc tot singura. Diferenta este ca dimineata gasesc mancare si apa. De cand am venit incerc sa il vad pe cel care imi aduce mancare dar nu am reusit niciodata. Simt ca inebunesc !

Toata ziua am stat si m-am gandit la asta iar timpul a trecut ca prin zbor. Am mai pierdut o zi din viata mea. Seara s-a lasat peste tot orizontul, iar locul soarelui a fost luat de maretea si infricosatoarea luna. Imi strang genunchii la piept si imi ascund capul. Din dreptul geamului care ma lega de lumea exterioara se aud gemetale si urletele creaturii. In fiecare noapte e la fel. Cred ca asta e singurul lucru bun la "cusca" asta! Ma protejeaza de aceea creatura.

Noaptea e pe sfarsite iar eu nu am inchis nici un ochii. Tot ce fac este sa privesc geamul. El ar fi singura mea sansa sa scap de aici. Insa asta e imposibil! Inaltimea e mult prea mare. Nu am nicio sansa sa supravietuiesc unei asfel de sarituri.

Stau in geam si privesc rasaritul. Culorile lui calde mangaie cerul intunecat. Razele lui strabat intreaga padure din fata mea. Acum e atat de frumoasa. Chipul imi este incalzit de lumina iar sufletul umplut cu speranta. Simt ca acolo sus e libertatea. O libertate care nu mi-o va mai fura nimeni niciodata. M-am hotorat! Am sa scap de captivitate. Am s-o fac cu orice pret. Imi asez picioarele pe pervazul geamului. Sunt gata sa sar, chiar sunt sunt pregatita. Genunchi imi tremura si orice parte din corp ma indeamna sa nu o fac. Cu toate astea eu sunt gata sa sar. Nimic nu poate fi mai rau ca singuratatea astea! Nimic! Nu mi-e frica de moarte. Deja ma simt moarta. Imi indepartez un picioar de pervaz,  gata sa sar. Sa cad spre libertate cand usa se deschide si inainte sa pot face ceva doua brate puternice imi cuprind mijlocul si ma indeparteaza de geam. Am inceput sa plang. Lacrimile mele cadeau pe obrajii fini.

Stau in coltul meu si simt cum ochii lui ma sufoca. Probabil ca eram hidoasa. Nu m-am mai spalat sau pieptanat de doua saptamani. Hainele mele erau pline de praf. Tensiunea si distanta dintre noi este alungata de atigerile lui. Mi-a prins barbia si ma obligat sa-i privesc ochii, care erau de un albastru intens. O suvita din parul lui negru ca noaptea ia cazut pe fata. Doua saptamani nu vad niciun om iar acum apare unul care ma salveaza si ma vrajeste cu ochii lui superbi. Era atat de frumos. La fel ca un inger al noptii. Gandurile imi sunt intrerupte de vocea lui profunda care rasuna in toata incaperea.

- Ce era in capul tau? Ai inebunit? Tu sti ce ne-ar fi facut Stapanul daca tu ai disparea? Cu toti din casa asta am fi morti in clipa in care ar afla. Sa nu mai spunem ca i-ar ucide pe toti cei dragi tie. Ar omora fiecare persoana pe care o cunosti!

- Si ma rog de ce sunt eu atat de importanta? Nici macar nu-l cunosc pe Stapanul vostru.

- Pe Stapanul nostru! Pe al meu si al tau! Acum esti proprietatea Lui. Asta e motivul frumoaso. Esti proprietatea Lui si nu ii place ca lucrurile Lui sa fie atinse sau "stricate" de altcineva in afara de El.

- Eu sunt o fiinta umana! Nu sunt proprietatea nimanui! Nu sunt o jucarie sau un obiect! Am sentimente iar EL nu ma poate controla!

Am inceput sa strig la eroul meu intunecat. Daca acum cateva momente eram fascinata de ochii si de chipul lui acum ma uit cu sila la el si tot ceea ce imi doresc este sa il arunc pe geam. Aripile imi sunt distruse repede! Ochii lui imi sagetau sufletul si privirele imi sugrumau curajul.

Beauty and the beast-Frumoasa prizonieraUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum