Capitolul 6 - Ai intarziat frate ticalos

3.7K 182 14
                                    

- Nu! Nu mai am de gand sa fac asta Damon!

-Nu te poti duce dupa ea!

- Ba da! Si am s-o fac!

- Nu te las!

-De ce? Nu-ti convine tie?

- Nu nu-mi convine mie! Nu-ti convine tie! Nu ne convine noua! Nu vreau sa se atinga de tine. Nu vreau sa-ti faca rau.

-Dar vreau la ea! Vreau sa-mi spuna ca e bine. Vreau s-o tin in bratele mele. Mi-e dor de ea Damon...

- Stiu iubito, stiu!

Lacrimile au incEput sa curga peste obrajii mei. Bratele lui m-au cuprins rapit. Ma simteam atat de bine. Continuam sa plang si sa suspin. Ma luat in brate si ma asezat cu grija in pat. Capul meu statea asezat pe pieptul lui. Lacrimile mele mai curgeam din cand in cand. Mana lui imi mangaia parul desprins. Vocea lui calma imi linistea corpul.

- O sa fie bine o sa vezi...

-Mi-e frica.

-Stiu..

-Daca ii va face ceva rau...

-Nu-i va face...

-De unde sti?

-Nu stiu...

-Vreau sa o vad.

- O s-o vezi promit... Promit ca o s-o vezi cat de curand.

Linistea s-a lasat peste noi. Am oftat lung. Nu stiam ce s-a fac. Ea era in pericol. Stapanul este irascibil, de necontrolat, nemilos. Nu poate sa-i faca fata. Nu acum. Era atat de vurnerabila. Imi venea sa urlu. Imi venea sa ma urc pe pereti. Simteam cum creierul meu va exploda in orice clipa. Inima mea batea atat de tare incat am impresia ca se va sparge in orice moment. Corpul inecepe sa-mi tremure din nou. Bratele lui contanund sa ma linisteasca. Totul e intrerupt de zgomotul profund adus de telefonul din buzunarul lui. Il ia in mana si il priveste a primit un mesaj.

Ma uit intens la el. Nu stiu ce sa cred sau ce sa zic. Pe chip ii apare un zambet acru. Nu stiu ce s-a intamplat. Ii pot citi fericirea scufundata in agonie. Imi plimb degetele pe chipul lui si mi-le saruta usor. Vocea lui ma face sa tresar de uimire.

-Vino! Mergem la Caroline!

-Dar credeam ca e cu El...

-Este...

-Si atunci?

- Elijah si scumpul meu fratisor s-au intors. Au dat patrulele peste ei in padure...

-Adica...

-Da Stapanul o sa fie ocupat o vreme! Asa ca te duc la ea... si stai cu ea pana pleaca el.

-Dar daca...

-Nu-ti face griji am sa fiu cu el tot timpul. Ma asigur ca nu va afla.

- Multumesc..

-Cuplacere iubito.

M-am ridicat deasupra lui si l-am sarutat scurt. Ne-am ridicat din pat si am iesit spre usa. Ma luat de mana. Vroia sa stau cu el. Cel putin pana cand ajungeam la parter. A luat-o in fata si am vazut cum Stapanul iesa din camera. Se indreapta spre usa furios. Nu-i convenea ca fratele lui a venit din nou sa-l controloze. Trebuia sa astept mesajul de la Damon. Nu am facut-o m-am napustit asupra camerei. Ma uit peste tot dupa ea. O vad acolo. Sta pe canapea. O patura ii acopera umerii. In mana avea o cana cu un lichid fierbinte. Era absorbita de ganduri. Ma indrept spre ea. Nu ma observat ii pun mana pe umar. Prea brusc, cred...

Cana se zdrobeste de suprafata dura a podelei. Se sparge in zeci de bucati. Lichidul ciocolatiu se intinde. Ea tremura. Ma pun in fata ei. O iau in brate. Ma asez langa ea. Capul ei era scufundat in umarul meu. Plangea. Eu o tineam in brate. Ii mangaiam parul. O sarutam pe crestetul capului. Ii sopteam cuvinte linistitoare.

- E bine scumpa mea. Sunt aici cu tine. El nu iti va mai face rau. Iti promit. Nu se va mai atinge de tine. Te rog. Te rog linistestete. Sunt aici. Acum sunt aici. Totul va fi bine.

A inceput sa se linisteasca. Nu mai tremura. Nu mai suspina. Acum ma strangea si ea in brate. Ochii ei continuat sa lacrimeze. Simteam ca se simte mai bine. Ma strangea in brate. Nu spunea nimic. Nu aveam nevoie sa spuna  ceva. Tacerea ei era atat de explicita. Gesturile ei ma faceau sa simt tot ce trebuie sa simt.

-Stiu... Si mie mi-a fost dor de tine. Imi pare rau ca n-am venit mai devreme. Insa imi e frica de el. Imi e frica ca ti-ar putea face ceva rau.

***

Stateam in fata lor. Le vedeam chipurile. Stapanul era furios. Elijah era atat de calm. Il privea rece. In spatele lui il pot vedea pe el. Il pot vedea pe scumpul meu frate. Il puteam vedea pe Stefan. Mi-a fost dor de el. Nu l-am mai vazut de luni de zile. Ma ingrijoram ca nu vor mai trece pe aici. Chiar daca ei nu o arata stiu ca Stapanul si Elijah au vrut sa se vada. Ochii lui Stefan erau schimbati. Erau reci. Mi-e teama de ceva. Mi-e teama sa-si fi pierdut sentimentele. Ar fi o tragedie. M-as simti atat de vinovat. Vocea lui Elijah se aude in fiecare parte a padurii.

-Mi-a fost dor de tine frate!

S-au uitat unul in ochii altuia. Nu s-au mai vazut de atat de mult timp. Se aproprie unul de altul cu priviri naucitoare. Erau din ce in ce mai aproape. Doar cativa centrimetri ii desparteau. Vocea Stapanului se face auzita. Ea era si mai puternica, mai profunda mai inspaimantatoare. Toti aveam pielea de gaina.

-Si mi-a fost dor de tine ticalosule!

Eram pregatit sa se ieie la pumni. Eram pregatit sa zbiere unul la altul. Am vazut asfel de scene de atatea ori. Insa chipul lor s-a schimbat. Un zambet le-a aparut pe fata. S-au imbratisat. Si au inceput sa rada. Se intorc spre mine. Stapanul il ia de dupa gat pe Elijah si inainteaza. Vocea lui era calda, placuta... poate chiar fericita...

-Ai intarziat frate ticalos...

Amandoi au inceput sa rada...

_____________________________

Inca un capitol ....

Banal...

Fara sens...

Plictisitor..

Nu stiu ce e cu el...

Nu am ce face...

Ideeile astea mi-au trecut prin cap...

Sper ca nu v-am dezamagit :>

Elijah ( este si in poveste fratele Stapanului/ Klaus) calatoreste prin lume cu sluga lui fidela Stefan(fratele lui Damon... care aici este cam rau :)) ) Cauta tot felul de lucruri... se cearta mereu cu Stapanul ... iar acum s-a intors cu o noua comoara.. :))

Curiosi?? :))

Sper ca da :))

Kisses

Va iubesc :)

Ps: Am postat scene mai mult Delena ... ma gandeam ca va este dor de ei :)))

Beauty and the beast-Frumoasa prizonieraTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang