Epilog

3.7K 206 30
                                    

Urlete, peste tot numai urlete si sange. E tot ce vad. Au trecut cinci ore de cand Caroline a disparut si doua ore de cand Stapanul e acasa si a aflat. Conacul? E distrus, si acum in stanga mea arde un foc gigantic. Flacarile lui sunt atat de dominante iar sangele varsat pe el il facea din ce in ce mai demonic.

Zeci de cadavre stau intinse si aruncate in flacarile criminale ale iadului adus langa mine. Mi-e frica, mor de frica, tremur de frica si de teama si de disperare. Corpul meu este ascuns in spatele lui Damon iar bratele lui imi cuprind mainile facandu-ma sa ma simt mai in siguranta pentru cateva secunde caci in urmatorul moment aud tipetele vampirilor chinuiti de Stapan. Ochii lui demonici sunt mai insetati de sange ca niciodata.

Aud cum tipa ca din gura de sarpe. Mana lui este smulsa apoi este lasat sa zaca pe jos pana ce fiecare membru al sirului ramane fara o mana. Apoi se revine la primul cea de-a doua mana cade jos aruncata in jocul fierbinte si ucigator. Fiacare membru ar sirului ramane fara membre, capetele lor sunt retezate dupa ore de torura si intregul lor corp cade in flacarile iadului. Sase siruri a cate zece vampiri au fost nimicite iar randul lui Damon se aproprie rapid, atat de rapid si inca ma rog. Ma rog sa termine repede si fara durere cu noi. Nu vreau sa traiesc, nu vreau sa simt pentru tot restul vietii mele torturile aduse de el si vinovatia mea.

Toate acele vieti sunt puse asupra mea, tot acel sange cade pe mainile mele. Eu sunt de vina pentru moartea tuturor acestor suflete. Eu trebuie sa am grija de ea. Eu trebuia sa il opresc pe Stefan. Stiam! Stiam atat de bine ca totul se va distruge cand el va reveni.

Stefan face in totdeuna asta, Stefan intotdeuna distruge totul. Si m-am razbunat acum multi ani pe el iar el s-a razbunat pe Damon si credeam ca a terminat. Insa nu acum s-a razbunat si pe Stapan. L-a infuriat iar cand el e furios sangele cade, cade cu amaraciune si fara oprire.

Spun ca sunt gata sa mor, dar nu sunt gata. Intotdeuna am visat ca voi pleca de aici, ca Damon ma va scoate de aici. Intotdeuna am sperat la un final fericit. Acum stiu ca nu il voi avea vreodata, acum stiu ca din cauza mea sfarsitul meu ca fi tragic. Povestea mea se va termina brusc si trist. Si nu va fi din vina Stapanului, va fi din vina mea. Stiu bine ca mi-am facut-o cu mana mea.

Ma uit in jur si vad atata sange. Vampirul se aproprie de Damon si il apuca de brat cand aud un tipat, insa nu e al iubitului meu. Tipatul apartine Stapanului care apare langa noi cu un zambet sadic pe fata.

-Ei nu! Ei doi nu scapa atat de usor!

Am inchitit in sec. Ma temeam atat de tare. Nu stiam ce are in gand, insa am simtit ca inebunesc cand am vazut ca ma smulege de langa Damon am inceput sa tip. Insa Stapanul i-a facut semn vampirului sa ma i-a si sa ma duca in padure. Ii mai aud o data vocea si imi vine sa urlu si urlu cand ii aud cuvintele.

-Fa-i ce vrei tu insa vreau sa o ti in viata... ai inteles?

-Da...

Aveam lacrimi in ochii stiam ce avea sa imi faca, avea sa se bucura de sangele si de corpul meu. Insa asta nu durea atat de tare pe cat a durut cand am vazut cum Stapanul ii strapunge gatul lui Damon cu coltii lui de varcolac. Iar atunci stiam ce va face. Il va musca si il va lasa sa moara iar inainta sa piarda batalia cu viata il va vindeca si o va lua de la capat din nou si din nou si din nou ... va face asta ani intregi.

Ma gandeam la amaraciunea lui Demon  in timp ce sangele curgea din mine iar acel animal ma patrundea puternic, ma penetra cu brutalitate in timp ce ma seca de sange. Iese din mine si ma obliga sa ii  beau sangele si o ia de la capat. Din nou si din nou si din nou pana eu incep sa pierd sirul.

Un lucrur e sigur! Frumoasa lui iubita a disparut iar monstrul din Stapan s-a trezit iar eu simt ca mor sub apasarea vinovatiei. Ea, Caroline era iubirea lui... ancora lui iar eu am pierdut-o. Eu am pierdut ancora Stapanului si pana la urma eu sunt cea care l-a distrus, care a distrus viata tuturor. Unde esti Caroline? De data asta promit ca voi porni in cautarea ta!

                                                                        Sfarsit

Asta a  fost primul volum :> Cel de-al doilea volum se intutuleaza "Ancora Stapanului- Cautarea -" Am sa o pun peste cateva sapt... pt. ca miercuri plec din oras :> sper ca va placut cartea :>va multumesc ca m-ati sustinut :> va iubesc :*** pe toti 

Beauty and the beast-Frumoasa prizonieraWhere stories live. Discover now