>.< Cap. I >.<

73 8 0
                                    

Se povestește, din vechi timpuri,din moși în strămoși , această poveste. Povestea celor două regate În conflict. Coflictul a început în urmă cu un secol când regale din Împărăția Knight și-a încălcat cuvântul dat regelui din Împărăția Cross .

Timpurile au trecut iar războiul dintre cele două regate s-a aplanat printr-un pact, ca cele doua familii regale sa-și uneasca copii printr-o ceremonie,declarandu-și dragostea unul celuilalt.

În Regatul Cross trăia în pace familia regala Viltaria cu cele doua fice, Eleonora si Renesme. Eleonora era o fire încăpățânată și foarte corectă cu cei din jur. Părul ei, lung și gri. Ochii ei roz străluceau ca două diamante în lumina lunii . Pielea albă și buzele ei vișinii. Înalțimea ei mică nu-i definea vârsta ei de 18 ani pe când Renesme era o fire rebelă . Părul ei de culoarea cerului senin,ochii gri. Pielea catifelată și buzele rozali îi defineau foarte bine trăsăturile de prințesă.

Se aproprie ziua de naștere a celor doua fice, iar regale și regina erau preocupați pentru evenimentul ce v-a avea loc de ziua lor de naștere și viața lor va avea sa se schimbe.

Timpul trecea iar îngrijorarea pãrinților trecea pe zi ce trece deoarece ziua cea mare bătea la ușă . În scurt timp ziua a sosit și părinți trebui-au să le spună adevărul celor două fice. Au invocate o reuniune de familie petru aceasta .

Majordom ( Maj.).: Regele si regina vă așteaptă în sala mare !
Eleonora : Venim imediat!
Renesme: Da,venim. Să aiba răbdare!
Maj. :S-a înțeles! ( făcând o plecaciune)

După 30 de minute cele două prințese sau gândit să se îndrepte spre sala cea mare.

Maj.: Intra în sala prințesa Eleonora și prințesa Renesme!
Eleonora: Ce s-a întâmplat de vreți să vorbim la ora asta târzie?
Renesme: Da, de ce? Ca mâine este ziua noastră de naștere și trebuie să ne pregatim , n-avem timp de prostii Și povești plictisitoare și vechi de ale voastre.
Regina: V-am chemat aici pentru a vă povesti ce s-a întamplat acum mult timp in urma.
Renesme: Știam eu, ceva plictisitor.
Regele: Fii respectuoasa cu mama ta!
Renesme: Da,da, în fine!
Eleonora: Scuza-ți impertinența surorii mele!
Renesme: Nu te baga! (țipă)
Eleonora: Taci!
Renesme: .......( pune botic)
Regina: Așa,luați loc!
E-R: Mulțumim!
Regele: Ficele noastre dragi,am vrea sa va povestim ceva ce s-a întamplat acum mult timp în urmă . Între noi și regatul învecinat Knight acum un secol a avut loc un razboi crâncen în care nici în ziua de azi nu se știe motivul pentru care a izbucnit. Pentru a se opri acest război a fost făcut un pact cã atunci când se vor naște două fice una dupa alta, in aceași zi cu numele vostre, se vor căsători cu prinții regatului Knight.

Va urma....

Acesta este cap 1 , sper să vă placă și lene cronică eu am mai corectat dar daca mi a mai rămas ceva greșeli de gramatică să ma iertați :***

Vampire LoveWhere stories live. Discover now