>.< Cap. III >.<

37 6 0
                                    

--------------- Capitolul trecut ------------

Eleonora: Știu, de asta sunt mai mare, ca să am grijă de tine. Acum să mergem suntem așteptate.
Renesme: Bine, să mergem.
Regina: Însfârșit, ați ajuns .

-------------Capitolul prezent ------------

Renesme: Scuze mama, scuze tata, promit că nu o să se mai întâmple

Regele: Așa sper.
Regina: Atunci, dacă suntem toți, putem pleca.

După o călătorie de o zi, însfârșit se putea zării zidurile cetății unde se afla castelul Împărăției Knight . Zidurile erau așa mari că nici cu catapulta nu puteai trece peste ele. În timp ce ne apropiam de ziduri, sora mea mai mică era din ce în ce mai agitată și părinții de asemenea numai eu eram calmă și mă gândeam cum v-a fii.

Odată trecuți de zidurile nesfârșite puteam zări turnurile castelului enorm ce se întindea pe sute de hectare . Ajunși la castel am fost întâmpinați de Regina Leyla și Regele Jinving care păreau foarte entuziasmați de venirea noastră . Bagajele noastre erau cărate în camerele noastre și cel mai frumos era ca fiecare dintre noi trebuia să doarma cu logodnicul ei.

Pentru mine nu era nici o problemă dar pentru sora mea era deoarece era mai timidă deși avea o gura mare , dar odată ce se dă pe brazda totul e în regulă .

Dacă vă întrebați de unde știu , unde ne sunt duse bagajele , eu l-am întrebat pe unul dintre majordomi castelului . Apoi am fost primiți în sala de mese deoarece ziua era spre sfarșite și era timpul cinei . Odată ajunși în sala de mese parinți nostri Regina Latifa si Regele Cloud stăteau de vorbă cu Regina Leyla și Regina Jinving despre ceremoniile ce vor avea loc în 2 săptămâni . Din câte aflasem eu ,voi fii cu băiatul cel mai mare Kaname , iar sora mea cu fratele lui mai mic Deimond .

Dar ce mă facea curioasă era faptul că cei doi frați mai aveau o soră pe nume Skarlet de aceași vârsta ca mine . Și mai aflasem că se îndrăgostise nebunește de un majordom sosit acum 2 săptămâni .

Eu eram sigură că era Jake dar când l-am întrebat a negat totul . Jeke este majordomul meu si al surori mele de ceve timp. Fuseses întreruptă de sora mea care îmi da un ghiont să mă facă atentă la ea .

Renesme : Eleonora fii atentă cine au sosit .

Maj. Jake : Vă prezint pe prințul Kaname , prințul Deimond și prințesa Skarlet din familia regală Kuran .

Eleonora : Da scuze eram cu mintea în altă parte .

Renesme : Vrei să te faci de râs din prima zii !

Eleonora : Taci , vin spre noi .

In acel moment cei doi prinți se apropie de noi , iar noi suntem nevoite să ne ridicăm și să facem cunoștință .

Va urma....

Acesta este cap 3 sper să vă placă :**

P.s. Scz de greșeli , alta dată lene :)))

Vampire LoveUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum