>.< Cap. IX >.<

33 3 0
                                    

-------------- Capitolul trecut -----------
Daimond : Ce ai pățit Renesme unde te ascunzi ?
Renesme : ..........
Kaname : Se vede că cele doua sunt surori .
Daimond :Da așa-i .

Și amandoi încep să râdă.

------------- Capitolul prezent ----------

Cei doi încep să râdă de situație iar cele două surori iritate pleacă și îi lasă pe cei doi cu ochii în soare . Amândoi încep să le strige numele la fiecare dar nimic nici nu îi băgau în seamă . Cele două surori părăsesc castelul în grădina acestuia și se așează în foișorul din mijlocul lacului trecând peste un pod din lemn masiv cu trandafiri ce îl înconjurau.

Renesme : Și acum că suntem numai noi două îmi spui și mie ce s-a întâmplat aseară între tine și Kaname .
Eleonora : De acord numai daca imi spui si tu ce sa intmplat intre tine si Daimond.
Renesme: Chiar trebuie .
Eleonora : Da chiar trebuie !
Renesme : Bine , fie păi ...........bla bla bla ..................bla bla bla .............și cam asta e tot ce s-a întâmplat până în momentul de față , acum rândul tău !
Eleonora : Păi ................ Bla bla bla............bla bla bla...............și cam asta a fost până în momentul de față .
Renesme :Oau așa de oau ! Mai lăsat fără cuvinte, tu ai făcut așa ceva . Cine ești și ce-ai făcut cu sora mea . Eleonora tot am vrut să te întreb ceva de ce ai părut maro și ochii roși .
Eleonora : În primul rând lasă asta cum ai indraznit să te ... cu Daimod , noroc că a intrat Jake și în al doilea rând și tu ești exact ca mine .
Renesme : Pãi știi eram duși de val și na și acum lasă asta că nu s-a întâmplat nimic . Și zi mi cum te simți în stadiul asta ?
Eleonora :Păi foarte slăbită ,chiar vreau să mergem la baieți nu ma simt pre bine .
Renesme : Nici eu nu ma simt prea bine .

În acel moment la amândouă ochii li se înrosesc și le apare o poftă nebună de sânge , știu prea bine ce au devenit dar nu le pasă deoarece chiar își doreau să-și petreacă o eternitate alături de prinți lor . Din cauza setei cele doua leșină .

Kaname : Oare unde e Eleonora ?
Daimond : Dar Renesme?
Skarlet :Deștepților ați uitat că au plecat împreună ca să vorbeasca . Și din câte știu sunt în foișorul din spatele castelului .
Kaname : Daimond hai să mergem ceva îmi spune ca ceva s-a întâmplat și nu-i a bună .

Ce doi placă la foișor cu o viteză pe care numai vampiri ( logic) o aveau . În mai puțin de 10 secunde cei doi erau la începutul podului și au observant că cele două surori erau leșinate . Ei știau pre bine de ce leșinaseră , dar asta e treba , trebui să se obișnuiască cu situația .
Cei doi frați își iau în brațe logodnicile și se îndrdeaptă fiecare în camera sa .

Kaname: Chiar îmi pare rău că trebuie să treaca prin suferința asta Eleonora și Renesme.
Daimond: Și ce voiai să facem noi să ramanem veșnic tineri și ele să înbătrânească și să moară . După ce că însfârșit mi-am găsit sufletul pereche tu vrei să îl las să plece .Nici gând .
Kaname: Ai dreptate și tu odata în viață . Sper să nu se întâmple din nou. ( începe să râdă)
Daimond : Succes frățioare !
Kaname: Și ție , o să ai nevoie !
Daimond : De ce zici asta așa de serios ?!
Kaname: Păi din câte am observant Renesme e la fel ca tine mai sălbatică , mai curajosă deci cam o să te dea pe spate .
Daimond : Ce vrei să spui prin asta !?
Kaname : Ai să vezi !
Daimond : Kaname , stai așteaptă !
Kaname: Scuze dar eu deja am ajuns în fața camerei mele deci adios ! ( și intra în cameră apoi închide ușa , apoi auzind cum se răsucește cheia în broască )
Daimond : ( plecă și el mai departe și ajunge și el în fața cemerai sale și intra și la fel ca fratele său închide de data asta ușa cu cheia ca nimeni să nu îi mai deranjeze ca azi dimineață )

Se întreaptă cu Renesme spre pat unde o așează , dar acesta își deschide ochii și într-o fracțiune de secundă Daimond era sub Renesme ( da așa-i sub ea nu vă gândiți la prostii) și aceasta îl mușcă de gât . Daimond o strânge cu un braț de talie și cu celalaltă o mângaie pe cap
spunându-i.

Daimond : Așa , bea cât vrei , până îți vei stăpâni setea . Și încă ceva te iubesc așa de mult Renesme .

Aceasta auzind cuvintele lui Daimond se oprește și își ridică privirea ochii ei cei roși ca focul se stingeau ușor iar la gură i se prelingea un firicel de sânge . Daimond ca un domn ce îi o linge pe Renesme ștergându-i urma de sânge . Renesme se înroșește toată la față și își lasă capul să cadă pe pieptul lui Diamond spunandu-i .

Renesme : Îmi pare așa rău .
Daimond : Să nu-ți pară asta e în natura noastra să facem .
Renesme : Ce vor spune părinții când o să afle că fica lor e vampir , haaa !
Daimond : Nimic!
Renesme : Cum vine asta !?
Daimond : Păi să-ți explic !
Renesme: Ascult !
Daimond: Păi pe scurt părinții tăi sunt vampiri de mai bine de 3 luni sau ceva de genul iar sora ta și ea e vampir. De asta ai leșinat tu și ea în grădină din cauza lipsei de hrană .
Renesme: Bine mie îmi convine ( și atunci Renesme îl sărută pe gât pe Daimond iar urmele de colți dispărură ) !
Daimond : Serios asta e răspunsul tău și merci pentru pupic!
Renesme : Da ce vrei să îți zic și cu plăcere .
Daimond : Nu mai contează hai să vedem ce fac părinți cu pregătirile pentru nuntă dar mai întâi (atunci Daimond o ia pe Renesme pe sus și o sărută pasional și din cauza lipsei de aer se opresc și se privesc pentru ceva vreme în ochii)
Renesme : Să mergem anata ( dragule )!

Daimond o lasă pe Renesme jos din brațe deschide ușa ferecată și se întreaptă spre sala cea mara .

În altă parte a castelului în camera lui Kaname . Odată ajunși în camera Kaname o lasa jos pe pat pe Eleonora . Apoi se așează lângă Eleonora și o privește îngândurat , iar în scurt timp rămâne adormit . Nu după mult timp Kaname simte cum colți Eleonorei erau înfipți în gâtul său . Eleonora începe să plângă dar Kaname o înbrățișează și o mângâie blagin pe cap . În scurt timp Eleonora își scoate colții din gâtul lui Kaname și începe să plângă mai tare . Kaname se ridică în capul oaselor și o așează pe Eleonora în poala sa și o privea cum îi curg șiroaie de lacrimi pe obrazii ei palizi și cum la gură îi rămăse-se un firicel de sânge. Kaneme îl șterge lacrimile și apoi și mai apoi firicelul de sânge dar nu cu limba cum a făcut Daimond cu Renesme , în nici un caz , el era un domn și a folosit o batista trecând peste asta Eleonora nu știa ce să zică așa că își lăsase capul pe pieptul lui Kaname .

Va urma...

Ehee stiu nu am postat in seara aia scz dar na ma iertați voi doar mă iubiți :**

P.s. scz daca mai sunt greșeli de gramatică :((

Vampire LoveUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum